- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
Şeytanın oyunları canım inşallah daha düzenli hale gelir namazın namaz olmadan insanın içi gerçekten de rahat etmiyor ve ne güzel bir hal namaza durabilmek ALLAH herkesi karşısına kabul etmiyor gel demiyor o hissi içine koymuyorKızlar merhabalar allahın merhameti sevgisi hepinizin üzerine olsun.. bende namaz kılıyorum ama malesefki 5 vakiti tam kılamiyorum aksiyor ara verdiğim günler oluyor. İçim hiç rahat değil nasıl kendimi alıştırcam bilmiyorum şeytan beni yeniyor bazen... kalkıp saatlerce yüz bakımı oje saç makyaj yapabilirim ama 10 dakka sürmeyen bi namaz bazen beni çok yorucak gibi hissediyorum..
Sohbete gidiyorum hatmeye katılıyorum namaz kılıyorum her gece yatarken tesbih çekerim evde teksem dini konular dinlerim yakınlaşmak için ama gel gelelim ki bi türlü kapanıp tam anlamıyla kılamiyorum. Hayalim de eşimle beraber sabah namazlarına kalkmak varŞeytanın oyunları canım inşallah daha düzenli hale gelir namazın namaz olmadan insanın içi gerçekten de rahat etmiyor ve ne güzel bir hal namaza durabilmek ALLAH herkesi karşısına kabul etmiyor gel demiyor o hissi içine koymuyor
Canım ben de sabah namazlarını düzene koyamadım ama kaza da olsa kılıyorum sen yeter ki kıl git gide düzene girecektirSohbete gidiyorum hatmeye katılıyorum namaz kılıyorum her gece yatarken tesbih çekerim evde teksem dini konular dinlerim yakınlaşmak için ama gel gelelim ki bi türlü kapanıp tam anlamıyla kılamiyorum. Hayalim de eşimle beraber sabah namazlarına kalkmak var
Uğraşıyorum artık daha da düzenli olursa devamı da gelir inşallah.Canım ben de sabah namazlarını düzene koyamadım ama kaza da olsa kılıyorum sen yeter ki kıl git gide düzene girecektir
İnşaallah canım burada arkadaşlarımızla konuşuyoruz ara ara sen de katıl sohbetlerimize iyi gelecektirUğraşıyorum artık daha da düzenli olursa devamı da gelir inşallah.
Takibe aldım konuyu canım. Güzel konuşmalar var sende inşallah herseyi dört dörtlük yapacak makama ulasirsin allah katındaİnşaallah canım burada arkadaşlarımızla konuşuyoruz ara ara sen de katıl sohbetlerimize iyi gelecektir
Rabbim ruhumuzdaki kötülüklerden bizi muaf tutar inşallah canım dört dörtlük olamasak da düzgün yaşayıp imanlı son nefes ...Dünya hayatı bizim için bir sınav yeri Rabbimizden isteklerimiz bitmiyor en azından istemeye yüzümüz olmalı diyorum ama hatalar insana mahsus yapacağız tabii kuluz eksiğiz ama namazımızı kılarsak kimseye kötülük de düşünmezsek belki bir kurtuluşumuz olur canım bazen bir yetim başı okşamak bazen bir çocuğu sevindirmek bazen sende fazla olanı paylaşabilmek şimdiki zamanda her şey çok ortada insanlar daha zeki bilgiye ulaşmak kolay fakat bizler tembeliz ben de geç başladım canım ama bakalım ALLAH AFFEDİCİDİR AFFI SEVER BİZLERİ DE İNŞAALLAH AFFEDER....AMİNTakibe aldım konuyu canım. Güzel konuşmalar var sende inşallah herseyi dört dörtlük yapacak makama ulasirsin allah katında
Her cümlene katiliyorum arkadaşım. Allah öğrendiklerimizi bildiklerimizi uygulayarak yasamamizi nasip etsin başka bişey istemiyorumRabbim ruhumuzdaki kötülüklerden bizi muaf tutar inşallah canım dört dörtlük olamasak da düzgün yaşayıp imanlı son nefes ...Dünya hayatı bizim için bir sınav yeri Rabbimizden isteklerimiz bitmiyor en azından istemeye yüzümüz olmalı diyorum ama hatalar insana mahsus yapacağız tabii kuluz eksiğiz ama namazımızı kılarsak kimseye kötülük de düşünmezsek belki bir kurtuluşumuz olur canım bazen bir yetim başı okşamak bazen bir çocuğu sevindirmek bazen sende fazla olanı paylaşabilmek şimdiki zamanda her şey çok ortada insanlar daha zeki bilgiye ulaşmak kolay fakat bizler tembeliz ben de geç başladım canım ama bakalım ALLAH AFFEDİCİDİR AFFI SEVER BİZLERİ DE İNŞAALLAH AFFEDER....AMİN
Rabbim ruhumuzdaki kötülüklerden bizi muaf tutar inşallah canım dört dörtlük olamasak da düzgün yaşayıp imanlı son nefes ...Dünya hayatı bizim için bir sınav yeri Rabbimizden isteklerimiz bitmiyor en azından istemeye yüzümüz olmalı diyorum ama hatalar insana mahsus yapacağız tabii kuluz eksiğiz ama namazımızı kılarsak kimseye kötülük de düşünmezsek belki bir kurtuluşumuz olur canım bazen bir yetim başı okşamak bazen bir çocuğu sevindirmek bazen sende fazla olanı paylaşabilmek şimdiki zamanda her şey çok ortada insanlar daha zeki bilgiye ulaşmak kolay fakat bizler tembeliz ben de geç başladım canım ama bakalım ALLAH AFFEDİCİDİR AFFI SEVER BİZLERİ DE İNŞAALLAH AFFEDER....AMİN
Gün içinde ALLAH'I anıyorsan ALLAH bizi bırakmamış demektir yeter ki biz de hevesli olalım umutsuz olmayalım kötü düşüncelere yer vermeyelim günah işlemedik mi çokkkkkkkkkkkk vicdan azabı çekmiyor muyuz çekiyoruz ama bundan sonra aynı hataları yapmamak önemli olanHer cümlene katiliyorum arkadaşım. Allah öğrendiklerimizi bildiklerimizi uygulayarak yasamamizi nasip etsin başka bişey istemiyorum
Çok haklısın canım aslında boş zamanlarda kazaları kılmak lazımben kendim ise gittigim gunlerde bazen butun gunum kazaya kaliyordu olsemde yorgunluktan yine kiliyordum insallah rabbim kabul ediyordur ben herzaman soyle dusunmusumdur rabbim bize 24 saat vermis sadece bir saatini ayiracagiz cokmu.. bence cok az bile..
ben o namazsiz gecirdigim gunleri dusununce agliyorum ALLAHIM nerdeydi aklim diyorum . RABBIM hepimize abdest aldirmayi namaz kildirmayi sevdirsinnÇok haklısın canım aslında boş zamanlarda kazaları kılmak lazım
AMİN CANIM İNŞAALLAH NAMAZA BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZ OLUR İNŞAALLAHben o namazsiz gecirdigim gunleri dusununce agliyorum ALLAHIM nerdeydi aklim diyorum . RABBIM hepimize abdest aldirmayi namaz kildirmayi sevdirsinn
hayırlı günler canım benim aramıza yeni gelenler olmuş inşallah hepimizin namazları tam olur . Amingünaydın kızlarrr
hayırlı günleriniz olsunnnnnn
ii günler canım nasılsınız bugüngünaydın kızlarrr
hayırlı günleriniz olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?