beshka

narlekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
159
14
68
Samsun
kızlar samsunda yaşıyorum bershkada bi deri ceket beğendim 100 lira. valla içime oturacak alırsam. ama almazsam da aklımda kalacak biliyorum çok çok çok beğendim. önümüzdeki ay istanbula gideceğim genelde alışverişimi oradan yapıyorum. bershkanın outleti falan var mı biliyor musunuz? ya da bildiğiniz outlet avmler var mı? Anadolu yakasında olacak ve istanbulu çok iyi bilmiyorum bilginize. :)

canım bershka diğer markalara göre en uygunu aslında . zaraya bağlıdır mağaza aslında . zaranın ürünlerini satar ama fiyatları uygundur zaraya göre . birde kaliteli bence ben kazak,hırka,kot alırım bershkadan . çokda memnunum ama indirimleri takip et derim .ocakta hepsi indirime girer . zara ne zaman girerse oda indirime girer aynı zamanda .

zaraya ait olduğunu senden duyuyorum valla ilk defa. :) evet ben oradan genelde pantolon alıyorum çok kaliteli ve rahat. elimd eçok param bile olsa bi kazağa gidip 60-70 lira vermeye elim varmıyor bende yollarını arıyorum işte outlet falan

Sahte deri ceketler ortalama bu fiyatlarda oluyor zaten. Ama online alışveriş-fırsat siteleri var. Farklı markaların da ürünleri oluyor. Onları deneyebilirsin daha uygununu bulmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…