- 6 Aralık 2014
- 160
- 29
- 48
- 33
- Konu Sahibi Hayatveyasam
-
Yatak.odam için bu beşiği düşünüyorum alan varmı aranizda kullananEki Görüntüle 1716308
Ama bu Hamak.gibi yanı bebek kipirdanip tutunmaya başlayınca yan gelip dusebilirbu model daha iyi bence
gösterdıgınle pek farkı yok aslında.Ama bu Hamak.gibi yanı bebek kipirdanip tutunmaya başlayınca yan gelip dusebilir
2. Attgn daha güzel bende ahşap beşik aldm benm bebegm de odası olmicak park beşik mi alsam moblya mi blmyrm Eki Görüntüle 1716312 Bundan aldk bizde
bu model daha iyi bence
Tesekkur ederm bisey sorsam size diğer beşiğini park beşik mi yoksa mobilya mi aliyim oda yapamicam fazla odam yok yanmda olcak o yzdenBenim ikinci yavrumda aldığım beşik iyi para vermiştim 7 sene önce ama yatağım yanında rahat oldu içi geniş kullanımı rahat görüntüde şık ben çok sevmiştim az kullandım tabi 4 aya kadar sonra odasına geçirdim kuzuyu yatağında yattı bunu da ikinci el olarak e bebek mağzasında satmıştım hemen alıcı çıkmıştı:))) güle güle kullansın yavrunuz
Tesekkur ederm bisey sorsam size diğer beşiğini park beşik mi yoksa mobilya mi aliyim oda yapamicam fazla odam yok yanmda olcak o yzden
Buyuyeni odama sigdirablr mym blmyrm işteBen mobilya almıştım sonrada açtım büyüttüm onu hala onda yatıyor sadece yatak aldım içine tek kişilik,büyüyüen bebek yatakları var onlar kullanışlı
Aynısından bende aldım kullanacam allahın izniyle bence çok güzel beşik içi derin genişYatak.odam için bu beşiği düşünüyorum alan varmı aranizda kullananEki Görüntüle 1716308
nereden aldınız acaba internette var ama mağazalarda bulamiyorumAynısından bende aldım kullanacam allahın izniyle bence çok güzel beşik içi derin geniş
ben mağazadan aldım osmaniyede yaşıyorum bebek mağazası var burda ordan aldımN
nereden aldınız acaba internette var ama mağazalarda bulamiyorum
evet maalesef kendi evimiz olmayınca herşey sorunEki Görüntüle 1734411
benım zilli nın besıgı bu 5 ay falan kullanılabılıyormus bas ucuma bunu alıcam 5 ay sonra dırek buyuyebılen karyola alıcam
gelınımız park yataktan hıc memnun kalmadı o ve etrafımdakıler onerdı buyuyebılen karyola al dıye
bebek odası olmayanlara allah yardım etsın azz buz esyası olmuyor bebegın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?