Doğuma Hazırlık Beşiğe bi bakarmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İkisi arasında kararsisiz kızlar park beşik alicam zaten ama odası yok bebegimin yatak.odasına yanı basımda durucak beşik almam lazım park besik oturma odasında durucak

2. Attgn daha güzel bende ahşap beşik aldm benm bebegm de odası olmicak park beşik mi alsam moblya mi blmyrm Eki Görüntüle 1716312 Bundan aldk bizde

Benim ikinci yavrumda aldığım beşik iyi para vermiştim 7 sene önce ama yatağım yanında rahat oldu içi geniş kullanımı rahat görüntüde şık ben çok sevmiştim az kullandım tabi 4 aya kadar sonra odasına geçirdim kuzuyu yatağında yattı bunu da ikinci el olarak e bebek mağzasında satmıştım hemen alıcı çıkmıştı:))) güle güle kullansın yavrunuz

Tesekkur ederm bisey sorsam size diğer beşiğini park beşik mi yoksa mobilya mi aliyim oda yapamicam fazla odam yok yanmda olcak o yzden

Tesekkur ederm bisey sorsam size diğer beşiğini park beşik mi yoksa mobilya mi aliyim oda yapamicam fazla odam yok yanmda olcak o yzden

Ben mobilya almıştım sonrada açtım büyüttüm onu hala onda yatıyor sadece yatak aldım içine tek kişilik,büyüyüen bebek yatakları var onlar kullanışlı

Bebek arabası aldinizmi peki kızlar canım ben PaK yatağı seviyorum yengem kullanmıştı büyüyen yatakta vardı ama hiç yatmadi kiz orda bebek odası olmasına rağmen ve hala kullanıyor kızı 3 yasında kendi giriyor yatağa yatıyor istediğin zaman katlayabiliyorsun

Şu beşik satan mağazalrı gezin bi yani bulabilirsiniz belki

benım zilli nın besıgı bu 5 ay falan kullanılabılıyormus bas ucuma bunu alıcam 5 ay sonra dırek buyuyebılen karyola alıcam
gelınımız park yataktan hıc memnun kalmadı o ve etrafımdakıler onerdı buyuyebılen karyola al dıye
bebek odası olmayanlara allah yardım etsın azz buz esyası olmuyor bebegın ...

Bende avcılarda oturuyorum Ama bulamadım mağazanın ismi ne acaba birde buna benzeyen sallanır modeller var hangisi iyi bilmiyorum çok.kararsizim

Ev
evet maalesef kendi evimiz olmayınca herşey sorun ilerde inşallah güzel odası olur bebegimin büyüyen beşik yengemde var ve bebek hiç yatmadi onda park yatak almak zorunda.kaldılar onu daha.çok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…