beşik bebek arabası ve yokluk

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
arkadaslar iyi aksamlar oncelikle...

derdin sahibi ben degilim ama inanin durum gercekten onemli olmasa kendi hesabimdan acmazdim konuyu...

bi kadinla tanistim, 1 haftadirda yasadigi zorluklari ve 3 cocuguyla (1 tanesi dogmak üzere) verdigi hayat mucadelesine sahit oldum.

bende bebek istiyorum biliyosunuz ve belkide bu yuzden hassasim bu konuda.

kadinin durumu gercekten iyi degil ve ne ailesi nede yakinlari destek cikmiyo. kimsesiz demis olsam yalan olmaz su durumda.

cok ozele inmicem.

doguma 10 gun kadar kaldigini soyledi ve onu tanidigim gunden beri de oturup dusunuyo ben nasil yapicam nasil olacak diye.

benim de aklima burasi geldi. daha oncede gordum ihtiyaci olanlara bebek esyalari gondermeye gonullu olan hanimlari. belki dedim yine olur 1 cocuk daha beşik,araba sahibi olur...

evet suan beşik ve araba ihtiyaci var kadinin ve bunu karsilacak durumda da degil. zaten kit kanaat bakiyo 2 cocugunada.

bu arada dogacak bebegi icin hicbir hazirligi yok maddi imkansizliktan dolayi.

konuyu bdv de actim ve en azinda 1-2 gun burda kalmasini istiyorum. malum en cok burasi ziyaret ediliyo Mune Mune lutfen konuyu hemen kaldirma. en azindan bi kac gun..

yorum yapilmasi icin acmadim bu arada konuyu. lutfen yardim edebilecek arkadaslar ozelden bana ulasirsaniz daha cok detay verebilirim.. ve cok mutlu olurum bende.

simdiden coooookkkk tesekkkuuuurrrr ederim..

Back
X