Beşik önerisi yardimci olurmusunuz

suna soysal

Bebişini bekliyor🩷🩵
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
18
Merhaba kizlar böyle ahsap beşik istiyorum bebegimin dogmasina az kaldi yani herkes kullanissiz diyo ama icimde kalmasin istiyorum cok begeniyorum boyle ama kararsizim sizce ne yapayim 3 kademeli en alta indiririm ayaga kalkmaya calistigi zaman diye dusundum ama bilmiyorum

Eklentiler

• 1000086793.webp
    1000086793.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Merhaba, ben de tam olarak bu modelden alıcam. Fiyat performansı çok iyi gibi geliyor bana, farklı kademelerinin olması oldukça kullanışlı. Ayrıca doğal ahşap nemli bezle silip geçilir. Park yatak evet taşınabiliyor ancak çok da hijyenik değil, kumaş kirlenir. Dolayısıyla tek avantajı bence taşınması, o da kişisel yani ihtiyaç duyup duymamak.
Ahşap beşik için kullanışsız derken neyi kastediyorlar bilmiyorum açıkçası. Bebek tırmanma dönemine geçtiğinde yerine daha uygun bir yatak (montessori gibi) alırken de verdiğin paraya acımayacağın kadar ucuz aslında. Ve aynı dönemlerde kullanılamayacak hale geliyor boy vs açısından.

Merhaba kizlar böyle ahsap beşik istiyorum bebegimin dogmasina az kaldi yani herkes kullanissiz diyo ama icimde kalmasin istiyorum cok begeniyorum boyle ama kararsizim sizce ne yapayim 3 kademeli en alta indiririm ayaga kalkmaya calistigi zaman diye dusundum ama bilmiyorum
Canım heves ettiysen al ama gerçekten kullanışsız. Bende ahşap beşik almıştım odayı henüz kuramadık bebeğim 5 aylık korumaları söküyor korkuluklardan kolunu bacağını sarkıtıyor kafasını sokmaya çalışıyor tutamıyorum. yeni sipariş verdik montessori yatağa geçeceğiz artık. Ama 4-5. Aydan sonra dönebildikleri ve durmadıkları için kullanılmıyor. Bilseydim park yatak alırdım dedim çok ama bi yandan da iyiki aldım içimde kalmadı. Al ama uzun ömürlü olmadığını bil. Benim beşiğimde bu doğumdan önce çekmiştim şuan asla bu şekilde durmuyor 😂

Eklentiler

• IMG_2942.webp
    IMG_2942.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 65
Canım içine çok sindiyse al bence. Bazı şeyler insanın içinde kalıyor gerçekten. Ama alırken çok uzun yıllar kullanırım diye düşünme. Bebek dönmeye ve ayaklanmaya başlayınca bazı beşikler kısa sürede küçük gelebiliyor. Ben olsam 3 kademeli olmasına bakardım. Yatağın tam oturması önemli. Sallanıyorsa kilidi sağlam olsun. Korkuluk araları da güvenli olsun. Ayaklanmaya başladığı zaman da hemen en alt seviyeye indirmek lazım. Park yatak daha pratik diyen de çok oluyor. Ama ahşap beşik de temizlik açısından güzel. Nemli bezle silip geçiyorsun. Hevesin çoksa al bence. Sadece ömürlük olsun beklentisiyle alma. Birkaç ay güzel güzel kullanırsın. Sonra gerekirse başka yatağa geçersin. İçinde kalmasındansa bilerek almak daha iyi.

Canım içine çok sindiyse al bence. Bazı şeyler insanın içinde kalıyor gerçekten. Ama alırken çok uzun yıllar kullanırım diye düşünme. Bebek dönmeye ve ayaklanmaya başlayınca bazı beşikler kısa sürede küçük gelebiliyor. Ben olsam 3 kademeli olmasına bakardım. Yatağın tam oturması önemli. Sallanıyorsa kilidi sağlam olsun. Korkuluk araları da güvenli olsun. Ayaklanmaya başladığı zaman da hemen en alt seviyeye indirmek lazım. Park yatak daha pratik diyen de çok oluyor. Ama ahşap beşik de temizlik açısından güzel. Nemli bezle silip geçiyorsun. Hevesin çoksa al bence. Sadece ömürlük olsun beklentisiyle alma. Birkaç ay güzel güzel kullanırsın. Sonra gerekirse başka yatağa geçersin. İçinde kalmasındansa bilerek almak daha iyi.
İcimde kalsaymis keske 😂😂 yatmiyo yanimda yatmak istiyor boşuna almışım

Önermiyorum paranız çöpe gider.
Ege baby marka ahşap beşik aldım bir gün bile işime yaramadı.
Beşik güzel estetik, fonksiyonel de ama bebek için anlamı yok, ve güvenli değil. Park yatak alın

1000181879.webp
ben bu beşiği kullanıyorum memnunum ilk günden beri
Senin attığın beşik kaynimin gelininde var baya baya sonra kullanmak zorunda kaldi

Önermiyorum paranız çöpe gider.
Ege baby marka ahşap beşik aldım bir gün bile işime yaramadı.
Beşik güzel estetik, fonksiyonel de ama bebek için anlamı yok, ve güvenli değil. Park yatak alın
Dogurdum bile ve gercekten param çöp oldu bebegim uyumuyor icinde

Back
X