- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
- Konu Sahibi Nice_1991vuvv
-
Altı çekmeceli daha mantikli aslında eşyalarını koyma açısından ama istedigim gibi bisey bulamıyorum..Çok şık bence, park yatakları bende sevmiyorum. Böyle mobilya gibi alacağım ama altı çekmeceli bakacağım.
Ben aldım beşiği kızlar dört çekmeceli asansörlü aldım bebek büyüdüğünde takılabilir korkuluk yaptırcam babama dönenceler takılıyor ya onun gibi takcamAltı çekmeceli daha mantikli aslında eşyalarını koyma açısından ama istedigim gibi bisey bulamıyorum..
Gule gule kullan canimEki Görüntüle 1793105
Ben aldım beşiği kızlar dört çekmeceli asansörlü aldım bebek büyüdüğünde takılabilir korkuluk yaptırcam babama dönenceler takılıyor ya onun gibi takcam
Küçük değilde biraz yüksek gibi geldi banaEvet Canım ama bana çok küçük gelmedi açıkcası
merhabaaa bende hensvik almayı düşünüyorum da onun gardrobu 2 kapılı siz nasıl bi dolap aldınız yanına 3 kapılı olarak resim atma şansınız var mı burdan veya özeldenCanim iki kademeli kullanilabiliyo 279 liraya aldım beyaz renk hensvik diye bir model ahşap rengi 169 liraydi ben beyazın aldım 3 kapılı gardırop da aldım o da 349 lira
ben de aynı soruyu soracaktım :) bana da ileride kullanışsız olur gibi geliyor hensvikin dolabı. ekstradan hemnes yüksek 8 çekmeceli şifoniyer de düşünüyorum ben. dolap yıpranmaz sonuçta uzun zaman kullanılır. zaten kendi evim taşınma falan da olmayacak. takım olarak durmasını da istiyorum ama kararısz kaldım ben de dolap konusunda. benim birkaç ayım var daha almak için zaten araştırmayı erkenden yapıp karar vereyim istiyorum :) stok bulamama falan da oluyor çünkü. bir de ben adanadan ankaraya gidip alcam yakın zamanda açmazlarsa. yapılıyor şu an ikea ama açılışı kimbilir ne zaman.merhabaaa bende hensvik almayı düşünüyorum da onun gardrobu 2 kapılı siz nasıl bi dolap aldınız yanına 3 kapılı olarak resim atma şansınız var mı burdan veya özelden
büyüklük değil de altta çekmeceler olunca beşik hem yüksekte kalmışhem de korkuluk kısmı kısa olmuş. çocuk ayağa kalkmaya başladığında riskli olur gibi geldi bana. altta çekmece olmasa en alta kadar inebilirdi yatak mesela. allah korusun yine de bebişleriBilmem canım bence normal ama
Canim kaç defadir deniyorum resimi yüklemiyo neden bilmiyorummerhabaaa bende hensvik almayı düşünüyorum da onun gardrobu 2 kapılı siz nasıl bi dolap aldınız yanına 3 kapılı olarak resim atma şansınız var mı burdan veya özelden
sağlık olsun yine de teşekkür ederim :) bu arada biz set olarak aldık hensvik i bu haftasonu kurcaz kısmetse :)Canim kaç defadir deniyorum resimi yüklemiyo neden bilmiyorum
Yatak olarak ne aldınız?sağlık olsun yine de teşekkür ederim :) bu arada biz set olarak aldık hensvik i bu haftasonu kurcaz kısmetse :)
işte onu daha almadık :) beşiği aldık yatağı almadık çünkü biz ikeanın internet sitesinden istedik mobilyayı bulundugumuz şehirde ıkea mağazası yok diye. yatağı ordan almaya cesaret edemedim dokunmadan bilmedenYatak olarak ne aldınız?
Bende henüz almadım kayayı aldk sadece ..wellmatt Ashley diye bi yatak var o fiyati fena değil ama sünger li ldugu için karasizim yaylı ortopediklerde çok yüksek ne yapacağım bilmiyorum.işte onu daha almadık :) beşiği aldık yatağı almadık çünkü biz ikeanın internet sitesinden istedik mobilyayı bulundugumuz şehirde ıkea mağazası yok diye. yatağı ordan almaya cesaret edemedim dokunmadan bilmeden
Hayırlı olsun Güle güle kullansın miniğinsağlık olsun yine de teşekkür ederim :) bu arada biz set olarak aldık hensvik i bu haftasonu kurcaz kısmetse :)
Ben daha araştırmadm bi araştırayım eğer güzel bi şey bulup alırsam buraya yazarım fikir olsun herkese insan söz konusu bebek olunca 40 defa düşünüyo :)Bende henüz almadım kayayı aldk sadece ..wellmatt Ashley diye bi yatak var o fiyati fena değil ama sünger li ldugu için karasizim yaylı ortopediklerde çok yüksek ne yapacağım bilmiyorum.
Çok teşekkür ederiz teyzesi :) bütün minikler güle güle kullansın eşyalarını huzurla uyuyup büyüsünler inşallahHayırlı olsun Güle güle kullansın miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?