Beşik seçiminde çok kararsızım!!!

Altı çekmeceli daha mantikli aslında eşyalarını koyma açısından ama istedigim gibi bisey bulamıyorum..
Ben aldım beşiği kızlar dört çekmeceli asansörlü aldım bebek büyüdüğünde takılabilir korkuluk yaptırcam babama dönenceler takılıyor ya onun gibi takcam

Canim iki kademeli kullanilabiliyo 279 liraya aldım beyaz renk hensvik diye bir model ahşap rengi 169 liraydi ben beyazın aldım 3 kapılı gardırop da aldım o da 349 lira
merhabaaa bende hensvik almayı düşünüyorum da onun gardrobu 2 kapılı siz nasıl bi dolap aldınız yanına 3 kapılı olarak resim atma şansınız var mı burdan veya özelden

merhabaaa bende hensvik almayı düşünüyorum da onun gardrobu 2 kapılı siz nasıl bi dolap aldınız yanına 3 kapılı olarak resim atma şansınız var mı burdan veya özelden
ben de aynı soruyu soracaktım :) bana da ileride kullanışsız olur gibi geliyor hensvikin dolabı. ekstradan hemnes yüksek 8 çekmeceli şifoniyer de düşünüyorum ben. dolap yıpranmaz sonuçta uzun zaman kullanılır. zaten kendi evim taşınma falan da olmayacak. takım olarak durmasını da istiyorum ama kararısz kaldım ben de dolap konusunda. benim birkaç ayım var daha almak için zaten araştırmayı erkenden yapıp karar vereyim istiyorum :) stok bulamama falan da oluyor çünkü. bir de ben adanadan ankaraya gidip alcam yakın zamanda açmazlarsa. yapılıyor şu an ikea ama açılışı kimbilir ne zaman.

Bilmem canım bence normal ama
büyüklük değil de altta çekmeceler olunca beşik hem yüksekte kalmışhem de korkuluk kısmı kısa olmuş. çocuk ayağa kalkmaya başladığında riskli olur gibi geldi bana. altta çekmece olmasa en alta kadar inebilirdi yatak mesela. allah korusun yine de bebişleri

Bende henüz almadım kayayı aldk sadece ..wellmatt Ashley diye bi yatak var o fiyati fena değil ama sünger li ldugu için karasizim yaylı ortopediklerde çok yüksek ne yapacağım bilmiyorum.

Bende henüz almadım kayayı aldk sadece ..wellmatt Ashley diye bi yatak var o fiyati fena değil ama sünger li ldugu için karasizim yaylı ortopediklerde çok yüksek ne yapacağım bilmiyorum.
Ben daha araştırmadm bi araştırayım eğer güzel bi şey bulup alırsam buraya yazarım fikir olsun herkese insan söz konusu bebek olunca 40 defa düşünüyo :)

Bu cocuk duzen olusturtmuyor bana ya.. gorunce sizi panikledim simdi sut iciyor bir saat sonra ek gida 1 1 bucuk saat sonra sut erken mi veriyorum beklesem daha mi cok yer ??? :d her ikisini siz nasil 3.saate ayarliyorsunuz kahvalti ,corba ,ara, yemek, seklinde 3 yemek kasigi yanina bazen ek bir seylerde ekliyorum az mi kizlar herkes cok fazla veriyosun diyor.. gec uyaniyodu eskiden kahvalti ara aksam corba geceye dogru muhallebi idi ona mi dönsem
birde 1 cay bardagi kadar yogurt yedirince kustu bugun yarim saat olmustu sut iceli mama mama deyince verdim sonra zorlamisim galiba o yuzden aklimsa soru olustu benim daha acikmasini mi beklesem..bir de cok mu uyuyor sizce uyumadan pek icmez sutu sabah ogle aksam uykusu var işte 12 bucuk gibide uyur... 3 yk kasigina cikarmaya çalışıyorum yedigini meyve yogurt tiksindi resmen.. sarimsak sogan et ver cekil .. birde diri yemeyi seviyor artik.

Yanlis yere yazmism iyi mi bu uygulamada bi sorun var sanirim bakin okadar yazdim bir yorum yapayim bari.. onaylanmis test edilmis 3 tane besik var su an evde.. birisi tahteravalli park yatak hamak besik babynest alin o besiklerin icine bi kere cok kucuk kaliyolar :) bide anne yani cok onemli ilk zamnlar icin oda yapin odasindaki sallansin yeter.. nazicazene fikrim ileride ayaklariniz cok agrirsa sallamaktan bir hamak alirsiniz ben olsam kesinlikle oyle yapardim sallanan sart.. anne yaninonemli bence.. park yatak diyenleri dinleyip aldim bebegim yeni yatmaya basladi icinde yani.. gereksiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…