- 4 Nisan 2017
- 43
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi citirtipitirdi
Kizlar pazar gunu mevlutumuz var bebegim icin.bebegimin o gun uslu durmasi icin aglamamasi icin napmam lazim bide bebegim sesten cok aliyo uyuturken cok zorlaniyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden??Anladim onceden tedbir olarak anason ve agri kesici vermeyi dusunuyorum...
Sırf sen gününü güzel geçir diye bunu çocuğa hak reva mı görüyorsun! Yapma o zaman mevlüt falan bak ben yapmadım bı yerimde eksilmedi hem şart değil biraz daha büyüsün öyle yap bu düşüncedeysen ... Durduk yere ne diye çocuğa böyle şeyleri hak görüyorsun !Anladim onceden tedbir olarak anason ve agri kesici vermeyi dusunuyorum...
Ağrı kesici kısmına kesinlikle katılıyorum. Ama anason ve rezene karıştırılıp tabi anasonu rezenenin yarısı ölçüde olacak şekilde karıştırılıp 2-3 çay kaşığı verilebilir. Bunun bı sakıncası yok.Aklı başında biri bebeğine anason yada ağrı kesici vermeyi düşünemez bile. Bu yüzden soruyu dikkate alıp bişey demiyorum. Aklınız başınızda değilsede yazık diyorum o çocuğa.
Ama neden versin ki ? Sırf bebeği ağlamasın uslu dursun da günüm güzel geçsin diye mı ? Ağlar bu bebektir çok normal yani ... Gazı olur anlarım da hicbisy yokken verilecek şeyler mı bunlar ?Ağrı kesici kısmına kesinlikle katılıyorum. Ama anason ve rezene karıştırılıp tabi anasonu rezenenin yarısı ölçüde olacak şekilde karıştırılıp 2-3 çay kaşığı verilebilir. Bunun bı sakıncası yok.
Neye göre sıkıntı gök diyorsunuz,bakın bebek kaç aylık belirtmemis konu sahibi. Ama 6 aydan önce bebeğe anne sütü ya da mama dışında hiçbir şey verilmez. 6 aylıktan büyükse bile bitki çayları kafana göre verebileceğin bir şey değil. Büyüklere bile yan etkileri varken minicik bebelere neler neler olmaz. Lütfen konu bebekle daha hassas olunmalı.Ayrıca anasonda sıkıntı yok rezene ile anasonu karıştırıp bir iki çay kaşığı verebilirsiniz.