besik

Allah aşkına konu sahibi tutumun hep böyle ise lütfen kendini bir gözden geçir. Bugün ağrı kesici, anason verirsin yarın başka başka şeylere göz yumarsin. Sırf sen rahat et diye bunu yaparsan kusura bakma Burda daha çok üstüne gelinmesini hak edersin. Bebek dediğin ağlar,huzursuz olur zaten kalabalıkta. Elalem mi daha önemli,senin bebeğin mi? Bence önce buna karar vermelisin. Kusura bakmayın konu bebek olunca dayanamıyorum:KK43:

Anladim onceden tedbir olarak anason ve agri kesici vermeyi dusunuyorum...
Kusura bakmayın da ne kadar saçma bir düşünceeee... Siz orda keyif yapacaksınız diye bebeğinize bunları veriyorsunuz :skandal:İlk 6 ay anne sütü dışında verilen şeylerin ilerideki sağlık sorunlarından haberiniz yok sanırım. Onuda geçtim, deseniz ki bebeğim çok ağlıyor ağrısı sızısı var ağrı kesici vereceğim tamam kabul edilebilir. Ama zevk için bu nedir yaaa:KK11: Daha çok şey yazasım var da neyseee.....

bebek ne kadar?

çok küçükse ya altı değişecektir ya karnı açtır, ya da gaz, e gazsa kucakta gezecek, diğerleri ise sorun çözülecek.

biraz daha büyükse ben misafir yanındayken dizlerimde sallıyordum çok huysuzlanırsa (eğer ki ortamdan çıkarma şansım yoksa)

Sana tek onerim sakin tedirgin olma aglicak uyumiyacak diye inan kendimden biliyorum bu kasvetli durumun cocuga geciyo ve huysuzlaniyo rahat ol rahat hareket et cocuk bu de elbet aglar uyumaz diys aman cocuga saglikliyken ilac falan nedir:olamaz:

Ağrı kesici kısmına kesinlikle katılıyorum. Ama anason ve rezene karıştırılıp tabi anasonu rezenenin yarısı ölçüde olacak şekilde karıştırılıp 2-3 çay kaşığı verilebilir. Bunun bı sakıncası yok.

nasıl bir sakıncası yok? bebek mevlüdü belli ki çocuk kırklı. granül rezene var tamam gaz olunca 10 cc veriyorduk ama anason dediğinin bebeğe nasıl bir etki yaptığını nasıl bilebilirsin? ıhlamur dahil bir çok bizim faydalı die bildiğimiz otun bebeklere önerilmediğini bilmek için ille doktor mu olmak lazım??

Anasonla ağrı kesici yetmez, bi kadeh de rakı içirin, daha çok rahat edersiniz! Hey Allahım ya
Dur simdi esegin aklina karpuz kabugu dusurme bir bardak degil de iki kasik icireyim der yapar. Manyak mevlutte uslu dursun diye cocuga agri kesici icirecekmis.

Citirti siz evde ne yiyorsunuz iciyorsunuz da oluyor bu kafalar??? Bir mevlut yapacaksiniz onun da cilkini kaciriyorsunuz. Boyle rezil edecekseniz ortada bebegi yapmayin mevlut de hicbir aktivite de.

Durayım yazmayayım diyorum ama gerçekten çok sinir oldum sizeeee.... Yani bugün bunu yapıyorsanız (ki mevlüt olmazsa olmaz değil) Yarın bir düğün bayram olduğunda rakı filan vereceksiniz sanırım çocuğa.:KK50: Allah ıslah etsin sizi. Elinizdeki oyuncak bebek değil farkındasınız değil mi?
Neymiş? Küçük hanımlar rahat edemedikleri için bebeklerine anason ve ağrı kesici vereceklermiş.:deli: Yazıklar olsun sizin anne yüreğinize!!!!!

Ama neden versin ki ? Sırf bebeği ağlamasın uslu dursun da günüm güzel geçsin diye mı ? Ağlar bu bebektir çok normal yani ... Gazı olur anlarım da hicbisy yokken verilecek şeyler mı bunlar ?

Neye göre sıkıntı gök diyorsunuz,bakın bebek kaç aylık belirtmemis konu sahibi. Ama 6 aydan önce bebeğe anne sütü ya da mama dışında hiçbir şey verilmez. 6 aylıktan büyükse bile bitki çayları kafana göre verebileceğin bir şey değil. Büyüklere bile yan etkileri varken minicik bebelere neler neler olmaz. Lütfen konu bebekle daha hassas olunmalı.

nasıl bir sakıncası yok? bebek mevlüdü belli ki çocuk kırklı. granül rezene var tamam gaz olunca 10 cc veriyorduk ama anason dediğinin bebeğe nasıl bir etki yaptığını nasıl bilebilirsin? ıhlamur dahil bir çok bizim faydalı die bildiğimiz otun bebeklere önerilmediğini bilmek için ille doktor mu olmak lazım??
Öncelikle tabiki sıkıntı yokken durup dururken verilmemeli ancak çocukta gaz sıkıntısı olur sancı olur o zaman verilebilir. Zaten ölçüler 2 rezeneyse 1 anason ve ancak 2-3 kaşık buda çok az bir miktar olur. İki çocuk büyüttüm bende herkes gibi çocuklarımı düşünüyorum. Araştırdım ona göre söylüyorum. Herkesin tercihi. Saygı duyarım.

Öncelikle tabiki sıkıntı yokken durup dururken verilmemeli ancak çocukta gaz sıkıntısı olur sancı olur o zaman verilebilir. Zaten ölçüler 2 rezeneyse 1 anason ve ancak 2-3 kaşık buda çok az bir miktar olur. İki çocuk büyüttüm bende herkes gibi çocuklarımı düşünüyorum. Araştırdım ona göre söylüyorum. Herkesin tercihi. Saygı duyarım.
Bende gaz olur verilir dedim zaten canım bende verdim ama doktora sorarak önerdiği şekilde ama keyfi olarak kimse kalkıp da çocuğa onu bunu veremez hakkı yok

Back
X