besik

Anasonu kendin iç? Ağrı kesiciyi de gelecek misafirlere ver. Bebek bu ağlayacak tabi. Tedbir olarak şunu yapmayı düşünüyorum cümlesindeki tedbir kelimesinin anlamını açıkalyınız lütfen..! Hayırdır? İnsan bebeğine bunu neden yapsın? He uyumaz geceleri de gazı olur da falan da filan da doktor tavsiyesiyle yaparsın bişiler. Ama gelecek misafir için çocuğumu bayıltmak mı aslaa! Banane gelen misafir zaten bunu bilerek geliyordur hoş. Bu kafadaki insanların bence anne olmak için biraz daha düşünmeleri gerek. Elalem için çocul yetiştirlmez. El kadar bebeğe de bu yapılmaz.

Gösteriş için çocuğunu ilaçlayan anne... Petshoplarda da hayvanlar sevimli, sakin görünsün diye ilaç veriyorlar diye bir laf çıkmıştı da hayvanseverler ortalığı birbirine katmıştı bir ara.
Ha evet çok hayırlı olur o mevlüt. Semirmiş kadınlara yemek yedir sen çok hayırlı bir iş.

Mune Mune allah aşkına kapat şu konuyu sinirlerimiz hopluyor. Birşey değil buna cevap verirsek biz banlanıcaz. Normal bir cevap verilmez bu bayana. Zaten içeriği de silmiş. Tövbe tövbee :duduk::sinirli:

Ben anneyim diye dolanıyorsun değil mi bir de? Bebeğe ihtiyacı olmadan ilaç anason vermek nedir ya?
Yazık o masum bebeğe.
Armut da dibine düşer derler ya . İşin acısı sizin yetiştireceğiniz bebeklerin ,büyüdüklerinde bizim gözümüzden sakındığımız çocuklarımızın başına musallat olabilme ihtimali var ya bu daha acı. Doğru düzgün bakarmayacaktınız yapmasaydınız.
Tepkiyi görünce de konu silip kaçmak evet çok güzel çözüm.

2 çocuğum var hic boyle merasimler yapmadim.istemedimde zaten.
Kucugume dis bulguru yapsak dedi arkadaslar eşim i de bahane edip yapmadim günlerce bu merasimler icin uğraşıp çocuklarla ilgilenemm diye.
Önce bebegin rahati dusunulmeli

Back
X