Arkadaşlar merhaba,
yardımınız lazım gerçekten. sabah saat 7:00 da pendik tren istasyonundan trenim kalkacak.Beşiktaşta oturuyorum.Nasıl yetişebillirim bilgisi olan varsa yazarsa çok sevineceğim.Metro falan çok sık kullanmadığım için çok bilgim yok.Metrobüs 24 saat açık mı ? açıksa zincirlikuyu-söğütlüçeşme yapacağım.ama ordan pendik nasıl olacak o saatte.2 gündür araştırmaktan bulamamaktan yoruldum gerçekten.
Beşiktaş'tan Kadıköy'e vapur. Arkasından beyaz Başlıklı Pendik minibüslerine bilebilirsiniz. Metrobüs iyi olmaz ters kalır. Kadıköy'den metroya binerseniz de ancak Kartal'a kadar gidebilirsiniz. Sonra taksiye binmeniz gerekebilir.
Bir de herkes bu sorunun cevabını bilmeyebilir. 7 dakika içinde cevap gelmedi diye hemen kızmayın.
metrobüsle kadıköye kadıköyden minibüsle ve ya otobüsle köprüye iner köprüden pendik arabalarına binebilirsin.. ay çok karıştı pendikte oturuyorum ben:)
bu arada metrobüs 24 saat çalışıyormuş şimdi bi bakındım,erkenden çıkıp zincirlikuyudan binersin cnm yetişme ihtimalin var ama e-5 den o kadar erken saat mininüs otobüs bulabilir misin onu bilemiyorum
erken saatte okulda olmam gerekiyor. bi sonraki tren 8:30 da. o şekil gidersem okulda olmam öğle arasını alacak işlerimi halledemeyeceğim...
metrobüs 24 saat varmış.otobüs evet oluyor dediğin gibi :) ama 5:15 ve 6:40 saatleri uymuyor.
sanırım en doğrusu : metobüs- söğütlüçeşme
söğütlü çeşme metro- kartal
kartal - pendik.. hangi araç varsa
acaba bunlar kaç saat alır
Bende bayagi baktim ama saat itibariyle size onerebilecek birsey bulamadim. 7de hareket edecekse tren sizin birkac dakika onceden orada olmaniz lazim. Bilemedim valla.
Rica ederim. Anadolu yakasinda yasayan bir tanidik akraba filan varsa bir gece onlarda kalabilirsin. Boylece zorlanmadan yetisebilirsin. Aklima en son bu geldi. :)