Beşinci Boyut - Stv

glory01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
4
0
86
İstanbul
BENİM BU YAŞIMA KADAR İZLEDİĞİM EN GÜZEL DİZİLERDEN BİRİ.ONU İZLEDİKÇE RABB'İMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ,HİKMETİNİ VE ONA AİT DAHA BİRÇOK GÜZELLİĞİ GÖRÜYORUM.O'NUN HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA OLDUĞUNU VE BİZİ ÇOK SEVDİĞİNİ HİSSEDİYORUM.İZLEMENİZİ ISRARLA ÖNERİRİM.HARİKA BİR DİZİ.a.s

bende size katiliyorum...bu dunyada tesaduf diye birseyin olmadıgını herseyin Allahin takdiri ,onun dilemesiyle gerceklestigini goruyoruz...herkesin ders alabilecegi bir dizi...a.s

BENİM BU YAŞIMA KADAR İZLEDİĞİM EN GÜZEL DİZİLERDEN BİRİ.ONU İZLEDİKÇE RABB'İMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ,HİKMETİNİ VE ONA AİT DAHA BİRÇOK GÜZELLİĞİ GÖRÜYORUM.O'NUN HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA OLDUĞUNU VE BİZİ ÇOK SEVDİĞİNİ HİSSEDİYORUM.İZLEMENİZİ ISRARLA ÖNERİRİM.HARİKA BİR DİZİ.a.s

evet sana katiliyorum insani dusunduruyor hakikaten guzel ama aramizda bizden baska izleyen yok galiba rabet baska yerlerde tabii zevk meselesi lafimiz yoka.s.

Aynen Bende çok Begenerek Izlerim Tabi Bana Firsat Veren Olursa Anlayana çok Ibretler Var Allah O Ibret Alanlardan Eylesin Cümlemizi

aminnn bencede arkadasım izleyipde kendine hiç ders cıkarmayan insanlarda var önemli olan bir seylerden ders cıkarıp ALLAH c.c büyüklüğünü görebilmek...

çok beğenerek izliyorum mesajlar çok güzel eşim pek anlamz ama o bile etkilendi
ayrıca dalga ve eğlence araçlı seğredenlerde uyuzum üniv.arkadaşım vardı adı alev mezhebi farklıydı ailecek biz su dizileri bi ara sırlar dünyası vardı seğredip seğredip gülüyoruz derdi onlar kendine gülsün
yüce rabbim herkese akıl fikir ve kalp gözü nasip eylesin

çok beğenerek izliyorum mesajlar çok güzel eşim pek anlamz ama o bile etkilendi
ayrıca dalga ve eğlence araçlı seğredenlerde uyuzum üniv.arkadaşım vardı adı alev mezhebi farklıydı ailecek biz su dizileri bi ara sırlar dünyası vardı seğredip seğredip gülüyoruz derdi onlar kendine gülsün
yüce rabbim herkese akıl fikir ve kalp gözü nasip eylesin

Bence Allahın büyüklüğünü anlamak için bu gibi dizilere ihtiyaç yok.Ayrıca burada bir mezhep kavgası çıkarabilirsiniz yazdıklarınızla uyarayım.Arkadaşınızın farklı bir mezhepten olduğunu yazmadan da, düşüncenizi söyleyebilirdiniz bence .Amacım tartışmak değildir kesinlikle. Sevgiler.

yanlı tutumlarından ötürü stvyi ne hazederim ne de izlerim
fakat beşinci boyut istisnadır benim için :icecream:

..................

Son düzenleme:
Cengiz Toraman hoş gerçekten,Türkçe Olimpiyatlarında görmüştüm,camel rengi deri ceket ayakkabı kemer,müthiş yakışmıştı,sonra bir gün Oktay ustada gördüm evliymiş,kayınvalideden bahsediyordu,muhabbeti de güzel...

.....................

Son düzenleme:
Stv nin bu diziside diğer dizileri gibi çok güzel ve anlamlı. Teşekkür ediyorum.

bende izliyodum uzun zamandır yok kalktmı ne beşinci boyut büyük buluşma sırlar dünyası nereniz

Back
X