Beşiz hamileyim ve kalpleri durdurulacak

Glsmgedik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
45
15
8
32
Arkadaşlar ben asilama ile hamile kaldm.ve beş tane kese oluşmuş 6 haftalik hepsinin de kalbi atiyo.durdurucaz dediler üçünün yapan yaptiran varmi yardimci olun lutfen

Sanırım başka şansınız yok :( ikizler bile riskli gebelik oluyor ki 5 tane çok çok riskli. Tüm bebekleri kaybedebilirsiniz. Allah korusun sizin de sağlığınız tehlikeye girer. Zor bir karar Allah yardımcınız olsun.

Sanırım başka şansınız yok :KK43: ikizler bile riskli gebelik oluyor ki 5 tane çok çok riskli. Tüm bebekleri kaybedebilirsiniz. Allah korusun sizin de sağlığınız tehlikeye girer. Zor bir karar Allah yardımcınız olsun.
Amin sagolun inşallah kalpleri kendiliğinden durur da brsy yapmazlar korkuyorum ve üzülüyorum hepsni kaubederm ddiye

hepsini riske atmamanız içn yapılacaktır. zaten zor olmuş gebelik, rahim iki taneyi ancak taşıyabilir diye düşünülüyor. allah yavrularınızı size bağışlasın.

hepsini riske atmamanız içn yapılacaktır. zaten zor olmuş gebelik, rahim iki taneyi ancak taşıyabilir diye düşünülüyor. allah yavrularınızı size bağışlasın.
Amin allah yaerdim.etsin çok üzülüyorum.nesilolcak dye ama hyrlisi ve sizin dediginiz gbi

Arkadaşlar ben asilama ile hamile kaldm.ve beş tane kese oluşmuş 6 haftalik hepsinin de kalbi atiyo.durdurucaz dediler üçünün yapan yaptiran varmi yardimci olun lutfen
Benim arkadaşım yaptırdı üçüzdü biri tek yumurta ikizi idi onları bıraktı tek olanı sonlandırdı doktor son günlerini sayıyor Doğum için

Ya benim anlamadığım bu kadar yumurta vs varken neden doktor aşılamayı yapıyor? Şimdi o kadar cana kıymak kolay mı? Gerçekten bazen düşünmeden hareket ediyorlar. Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum ve karar. Ama ben gerçekten bunu yapan doktora kızıyorum.

Arkadaşım 4 tane doğurdu,
ona da alalım dediler, ama o kabul etmedi,
şimdi 3 tane kızı, 1 tane oğlu var,
Rabbim hayırlı kararlar almanızı nasip etsin. .

Canım arkadaşımı da etiketliyorum,

four dahlia four dahlia

Arkadaşım 4 tane doğurdu,
ona da alalım dediler, ama o kabul etmedi,
şimdi 3 tane kızı, 1 tane oğlu var,
Rabbim hayırlı kararlar almanızı nasip etsin. .

Canım arkadaşımı da etiketliyorum,

four dahlia four dahlia
Canim cok zor bir karar Allah yardimcin olsun.
5 tane de cok zor kendisi de sonlanabilir zamanla hepsi de yaşayabilir Allah bilir. Drlar cok sey söyler sen kendine guvenebiliyorsan istiyorsan devam et .
Riskleri cok evet tasimasi bakmasi hepsi zor benim de ilk basta 5 keseydi sonra birinde kendiliginden bebek olusmadi 4 u icin drum cok israr etti ama ben mudahale ettirmedim kiyamadim. Bu arada benimki asilama ya da tup degildi dogal dollendi... ve bizimkiler saglikli dogdu cok şükür bir sıkıntımız yok 14 aylik oldular .
Her gebelik ayni degil hepsinin sonucu da ayni degil aldirmaya da karar versen aldirmak istemesen de sonucunda pisman olmayacagin bir karar ver Allah yardimcin olsun tekrardan..

Canim cok zor bir karar Allah yardimcin olsun.
5 tane de cok zor kendisi de sonlanabilir zamanla hepsi de yaşayabilir Allah bilir. Drlar cok sey söyler sen kendine guvenebiliyorsan istiyorsan devam et .
Riskleri cok evet tasimasi bakmasi hepsi zor benim de ilk basta 5 keseydi sonra birinde kendiliginden bebek olusmadi 4 u icin drum cok israr etti ama ben mudahale ettirmedim kiyamadim. Bu arada benimki asilama ya da tup degildi dogal dollendi... ve bizimkiler saglikli dogdu cok şükür bir sıkıntımız yok 14 aylik oldular .
Her gebelik ayni degil hepsinin sonucu da ayni degil aldirmaya da karar versen aldirmak istemesen de sonucunda pisman olmayacagin bir karar ver Allah yardimcin olsun tekrardan..
Ayy canım maşallah size ya, Rabbimin mucizesi gerçekten. Bir anda 4 çocuk sahibi nasıl güzel bir duygudur :) Hemde zordur. Şimdi benim ikiz nasıl yapacağım diye soruyorum kendime :)) Gerçekten Rabbim kadınlara öyle bir güç vermişki..

Ayy canım maşallah size ya, Rabbimin mucizesi gerçekten. Bir anda 4 çocuk sahibi nasıl güzel bir duygudur :) Hemde zordur. Şimdi benim ikiz nasıl yapacağım diye soruyorum kendime :)) Gerçekten Rabbim kadınlara öyle bir güç vermişki..
Muhtesem bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.Aynen canim rabbim yardim ediyor sabrini veriyor ikiz bebek simdi sana cok zir geliyordur cok da zor zaten kolay diyemem ama dedigin gibi cok güçlüyüz rabbine sığın bak nasil doguyor da büyüyor da Rabbim sana bagislasin ikisini de saglikla doğur büyüt inşallah.

Dunyada cok ornekleri var cogul gebe kalan doguran.sozin rahminizdemi bir sikinti var elbet kolay olmaz hamilelik muhtemel erkende dogarlar kuvez de kalirlar sonradan bakimida zor olur ama bence cok iyi dusunun tasinin

Back
X