Hanfendi alıntılayarak yorum yapayım istedim, Her turlu yoruma acık oldugumu bilmenizi isterim.. ama uslubunuz kişiliğime saldırır nitelikte olmasından dolayı ve tartısırken aynı frekansta olmayısımızdan oturu bu konuda uzlasmamız munkun değil. Ana düşünce ''Size göre erkeğin mutfaga girmesi tasvip edilemez'' (.) Nokta uzerıne çok tartısılacak bişey de yok. Görüşünüzü bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Ama
Benım mesajımı alıntılamıssınız ama
Konuyu anlamasına yardımcı olmaya çalıştığınızı, karsı taraftan algılabilse keşke... Tşk.
Saygı duyarım.Başlık teşbihten ibaret.. Karalama-kotuleme amaçlı değil.
Kendim gibi olmasını beklediğim bi durum yok ama biz aileyiz.. Benim huzuruma, sağlığıma,imkanlarıma yonelık herşey eşim içinde mühim olmalı.. Onun zaman içinde yakalamış olduğu konforu benim müşkül durumuma göre esneklik-değişiklik göstermeli değil mi.. Bir tabağı sofraya koymayı düşünebilmek çok büyük yetenek gerektiren birşey de değil üstelik... Biraz vicdani bir olay.. Bende işin bu noktasındayım.
Aynen öyle..
Hayır düşündüğünüz gibi değil.. Eşim bana uyuyup dinlenmemi soyledi.Güvenerek hareket ettim ki; eşimin bunu unutması ıhtımali zor bi seçenek.. Eşime tavrım ayrı olabilir ama sofraya saygı başkadır, asla kızgın yada surat asacak bir tavır içine girmedim, Ben zaten bunu buyutmedim kendimce alındım, Eşime kızmadım benim kızgınlığım kendime , Özetle belirttim zaten Anne değil eş olmak gerekli diye..
İş paylaşımı yapılıyor ki yetemediğim yerlerde zorla müdahil ediyorum

Benım hassaslaştığım noktayı zaten daha önce deklare ettiğiniz için Beni bu konuda benı anladıgınızı biliyorum tşk ederim.
Dana teşbihimi eşime söylesem güler geçer

Bizim için hakaret niteliğini taşımayan bir kelime

Zaten sofraya oturdum, yemek yemek dışında ağzımı açmadım.. o an anlık olarak mimiklerim dışında tepkisel en ufak birşeyim olmadı. Yemek yedikten sonra toparladık ve koltuklara dınlenmeye geçtik.

Meyve rica ettim , Ben yemeyecegım tepkisi alınca kalktım yerımden hışımla meyvemı aldım, oda farketti ve apar topar mutfağa geldi bu kadar.Ben etrafında pervane olup onu serınletip ferahlatırken, eşim güneş olup içimi yakmasın
Paylasımınıza ve fikrinizi beyan etmiş olmanıza da ayrıca teşekkür ediyorum.
O zaman eşim bana hayatımın kadını ol demeseydi

Mutluluklar dileğinize teşekkür ederim..
Sizi çok iyi anlıyorum işte
İşte

Aldatmayı haketmek nasıl oluyor hala cevabını alamadım da neyse.. Tesekkur ederım desteğinize