- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
Aynen hanımlar sevgili Peygamberimizin bi hadisi var bu konuda"Yemek pişirmek,çamaşır yıkamak,ev süpürmek gibi işler;kadının vazifesi değildir. Bunları yapıyorsa,eşine ve evladına İKRAMIDIR,HÜRMETİDİR..Eğer yaptığı tüm bu işler için hakkını helal etmeyip,ücret isteseydi vermek zorunda kalacaktınız.O halde,sana böyle hürmet eden eşine TEŞEKKÜR et.
Daha neyin kafasını yaşıyo bu herifler pehh
Son ''.'' Nokta..
Çok şükür bizde de bu.. evi bazen öyle boşluyorum ki oğlumla oynaşıcaz diye.. eşim evde kaldığı gün sen onunla ilgilen ben evi halledeyim diyorum.. ammannn boşver yapma hergün evdeyim sanki.. gel beraber gezelim dönünce ben toplayıveririm der.. ya da bazen üstüste 3 4 gün yemek pişmediği olur evde ya dışardan söyler ya da dışarı çıkarız yemek için..Gün içinde arar napıyon diye boş boş oturuyorum hiçbi şey yapasım yok dersem ohh iyi yapıyosun sefan olsun der eğer işleniyorum dersem yüklenme kendine yeter artık dinlen der.. sağolsun tatlıdır benim kocam ya.. yazarken bile sevgim kabardıAllah bu bilinci nasip etsin inşallah cümlesine
Benim eşimde sağduyuluydu ama ilk zamanlar.. sonra ver odunu şefket.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inş...
Dini yorum yasak derler diye sustum aslında.
Ama kocaman bir alkış!
Bizim evin hayat felsefesi işte budur!
Olması gereken budur zaten Alkış Kocalarınıza..
ayy benim koca senin kocayi bi gorsun ya
ya benimki