Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBeslenme listesi 17 aylık oğlum için deneyimli anneler yarsım lütfen ..
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlum 17 aylık iştahsız bir bebek bana bol vitaminli kaliteli bir beslenme listesi önerirmisiniz tecrübeli anneler acil lütfen . şimdiden çok teşekkür ediyorum
Canım sabah kahvaltı Menemen içine peynir ilave yağda yumurta paynirli zeytin bal kaymak ara öğün kuruyemiş , meyve püresi ,ballı yoğurt , kendi yaptığım kek . Öğlen çorba ,sutl aç fln
Ara öğün eğer meyve ye ediyor meyve suyu pekmezli , akşam da biz ne yersen benim oğluma 16 aylık kilosu 12 boy 90 cm
Hafta da bir bildircin yumurtası
Haftada iki balık
Tüm çorbalar et suyuna yada kemik suyuna haftalik vişne suyu kaynatıyorum
Yoğurt ev yapımı
Kefir ev yapımı
Labne ev yapımı
Her gün bir sebze muhakkak yiyor
Sütü de güvendiği bir koyden getiriyorum
ARKADASIM OĞLUM 14 AYLIK
BİZ SABAH YUMURTAYI CIRPIORUZ İÇİNE KİBRİT KUTUSU KADAR PEYNİR TEREYAGI ILE TAVADA PİŞİRİORUZ
İÇİNE EKMEK YADA CİCİ BEBE VE SÜT (EKMEK MIKTARINI COCUGUNUN YEMESİNE KADR KOY )
(YUMURTA PROTEIN ACISINDAN ZENGINDIR KILO ALDIRIR)
COK YEDİRCEM DEĞİL PROTEİNLİ KALORİLİ SEYLER YEDİRMEYE BAK
3 SAATTE BİR BESLENİYORUZBİZ
ÖĞLEN SEBZE ÇORBASI -PÜRESİ IKI KOFTE KADAR KIYMA YADA ET BİRAZ
KIRMIZI MERCİMEK
ÖGLEDEN 3 SAAT SONRA
YOĞURT ÇORBASI ET SULU İÇİNE BİRAZ DA EZİLMİŞ NOHUT AT (PROTEİN) İRMİK.MAKARNA,PİRİNÇ BULGUR BUNLARDAN BIRINDENDE BİR KAŞIK KOY İÇİNE MUTLAKA ENERJİ VERİR
AKSAM SÜTLAÇ
AKSAMDAN SONRA CEVİZLİ MUZ-SEFTALI -ÇİLEK NE MEYVE VARSA CEVİZ OMEGA3 İÇERİR