Beslenme reddi

Lovelybusra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
38
Herkese merhaba bebeğim 3,5 aylık beslenmeyi reddediyor. Zaten beni emmiyor şimdi de biberonu reddediyor sürekli açlıktan ağlıyor. Anne sütü veriyorum normalde hiç yemediği için farklı mamalar aldım onları deniyorum ancak biberonu hala istemiyor ağzına değdirir değdirmez ağlamaya başlıyor. Pamukçuk veya herhangi bir yarası yok sadece gözlemlediğim kadarıyla yutkunurken zorlanıyor en yavaş akışlı biberon kullanıyorum yine de sorun yaşıyorum. Ne yapabilirim çok yoruldum her yolu deniyorum zıplıyorum dışarı çıkarıyorum müzik dinletiyorum tv açıyorum yine de besleyemiyorum çok çaresizim 😢

Pamukçuk olmadıgından emin misin?sanki senle ilgili değil de onun agız içinde bir sorunu var gibi.emzirme aralıklarını iyi ayarlamak gerekiyor.sık mı mama teklif ediyorsun acabA
Biberon değiştirmeyi deneyebilirisn veya aptamil kullan, bebeklerin genelde en rahat kabul ettiği mama.kaşık biberon veya direk tatlı kaşıgı ile yedirmeyi dene.bu sorun uzarsa çocuk doktorunun görmesinde fayda var.

Herkese merhaba bebeğim 3,5 aylık beslenmeyi reddediyor. Zaten beni emmiyor şimdi de biberonu reddediyor sürekli açlıktan ağlıyor. Anne sütü veriyorum normalde hiç yemediği için farklı mamalar aldım onları deniyorum ancak biberonu hala istemiyor ağzına değdirir değdirmez ağlamaya başlıyor. Pamukçuk veya herhangi bir yarası yok sadece gözlemlediğim kadarıyla yutkunurken zorlanıyor en yavaş akışlı biberon kullanıyorum yine de sorun yaşıyorum. Ne yapabilirim çok yoruldum her yolu deniyorum zıplıyorum dışarı çıkarıyorum müzik dinletiyorum tv açıyorum yine de besleyemiyorum çok çaresizim 😢
Biberonu değiştirin,belki farklı başlığı sever,kucağınızda uykuya dalarken gezdirerek deneyin, benm ikizlerimde 4.ayda red oldu.Birşnde pamukçuk varmış ondan reddetmişti.Diğeri de biberonu sevmemiş .3 kez biberon değiştirdim.Kucakta gezdirerek uyutarak besledim aylarca.Şuan 10 aylıklar sadece gece uykuda biberon kabl ediyorlar

Normal bebek kaşıklari var silikon olan onlarla bı deneyin bizimki de bir ara istemiyordu zaten meme reddi de yaşadık kaşıkla verince az az yiyordu bide tm uykuya daldığı zaman verirsin biberonu o zaman çekebilir maalesef çocukların ara ara böyle dönemleri oluyor biz meme reddi ni asamadik ama biberona döndü onu alıyor en azından

Benim bebeğimde neredeyse 2 aydir biberon red ediyor. Bir sürü biberon aldım mama değiştirdim yine aynı oldu başta 3 saate bir 90 cc veriyordum 120 ye çıkardım ne olduysa o zaman oldu geri 90 cc ye çektim. Evde 3 kişiyiz zar zor besliyoruz. Tv hep açık ama roman havası opera falan evin içinde dolanıp duruyoruz eskisine göre biraz düzelme oldu böyle derin uykuda daha iyi alıyor. Hep kucakta besliyoruz. Zamanla geçer inşallah diyorum. Her türlü yolu deneyin ama denediğiniz şeyi 3 gün falan devam edin. Uyanıkken sohbet edin güzel şeyler söyleyin anlıyorlar gelecekte yapacağınız şeyleri konuşun. Zamanla alacak çok aç da bırakmayın ondan da red ediyorlar çok kısa da tutmayın mamayı anca sindiriyorlar.

Back
X