Beta 0.19

aytenssyasemn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
22
8
6
31
Adetime 10 gün var kaşık batma belirtileri vardı evde erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı kan verdim 0.19 çıktı bu değer yükselirmi sizce?

Daha yeni yumurtama olmuş nerden bilelim yükselirmi ? 10gün diyorsunuz adet gecikirse 3. Gün verin çok erken 5ve altı her değer negatiftir.

Kan verdim dün 0.19 bu değer hiç olmadığını göstermiyor diye biliyorum tereddüt ettim bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi
0.19 olması düşündürüyor aslında ben her verdiğimde 15 yada 4.76 falan çıkmıştı sizin 0 ile başlaması kafamı karıştırdı siz yine 2 günde bir kan verin en doğru cevabı çıkacak olan değerin belirler

Siz çok erken kan vermişsiniz. 0.100 du değerim adetten 1 gün ince 32 yle ogrendim
Aynen ben acile sadece üşüttüm niyetiyle gittim kasık batması vardı doktor ona da bakalım dedi o amaçla öğrendim bakıyorum internete allak bullak oldum biri yazmış 0.19 la öğrendim değer bi hafta yükseldi zaten 5 in altı 24 ün üstü pozitif onu biliyorum ama bunun yükselebilicek bi değerim bildiğim kadar hiç gebelik olmasa 01 0.100 biliyorum

Aynen ben acile sadece üşüttüm niyetiyle gittim kasık batması vardı doktor ona da bakalım dedi o amaçla öğrendim bakıyorum internete allak bullak oldum biri yazmış 0.19 la öğrendim değer bi hafta yükseldi zaten 5 in altı 24 ün üstü pozitif onu biliyorum ama bunun yükselebilicek bi değerim bildiğim kadar hiç gebelik olmasa 01 0.100 biliyorum
Şuan sizin değerinizinde 0 zaten

Back
X