- 10 Mayıs 2023
- 22
- 8
- 6
- 31
- Konu Sahibi aytenssyasemn
Adetime 10 gün var kaşık batma belirtileri vardı evde erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı kan verdim 0.19 çıktı bu değer yükselirmi sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bu değer hiç olmadığını göstermiyor değilmi? Doktor erken olduğu için döllenme aşaması olabilir dedi2 gün arayla anlarsın canım ama daha çok erken
Şuan için olmadığını gösteriyor. Belki yumurtlamadasınız belki daha yeni bitti. Çok erken daahaYani bu değer hiç olmadığını göstermiyor değilmi? Doktor erken olduğu için döllenme aşaması olabilir dedi
Adetini bekle ama istersen o ara kanda verebilirsinYani bu değer hiç olmadığını göstermiyor değilmi? Doktor erken olduğu için döllenme aşaması olabilir dedi
Kan verdim dün 0.19 bu değer hiç olmadığını göstermiyor diye biliyorum tereddüt ettim bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir miAdetini bekle ama istersen o ara kanda verebilirsin
çok düşükte olsa yükselebilir ama silik çizgi çıktı diyorsunuz aslında önce kanda cıkması lazım hangi marka kullandınızKan verdim dün 0.19 bu değer hiç olmadığını göstermiyor diye biliyorum tereddüt ettim bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi
Kan verdim dün 0.19 bu değer hiç olmadığını göstermiyor diye biliyorum tereddüt ettim bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi
Ya ne bu cüret nerden bilelim ne bilmiyorsan yorum yapmıcaksın bilenlere soruyorumDaha yeni yumurtama olmuş nerden bilelim yükselirmi ? 10gün diyorsunuz adet gecikirse 3. Gün verin çok erken 5ve altı her değer negatiftir.
0.19 olması düşündürüyor aslında ben her verdiğimde 15 yada 4.76 falan çıkmıştı sizin 0 ile başlaması kafamı karıştırdı siz yine 2 günde bir kan verin en doğru cevabı çıkacak olan değerin belirlerKan verdim dün 0.19 bu değer hiç olmadığını göstermiyor diye biliyorum tereddüt ettim bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi
Cüret derken ? Burada kimse bilemez yükselirmi yükselmezmi 0.19 dan bahsediyorsun 1bile değil yani ki 5in aldı negatif değer. Adetime 10gün var diyorsun adetin geçikmesine kadar beklemen lazım.Ya ne bu cüret nerden bilelim ne bilmiyorsan yorum yapmıcaksın bilenlere soruyorum
Ben adete 4 gün kala kan vermiştim 0 çıkmıştı. Adetten 1 gün önce tekrar kan verdim gebeymisimAdetime 10 gün var kaşık batma belirtileri vardı evde erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı kan verdim 0.19 çıktı bu değer yükselirmi sizce?
Gerçektenmi? Peki hiç mi değerin yoktu ?Ben adete 4 gün kala kan vermiştim 0 çıkmıştı. Adetten 1 gün önce tekrar kan verdim gebeymisim
Siz çok erken kan vermişsiniz. 0.100 du değerim adetten 1 gün ince 32 yle ogrendimGerçektenmi? Peki hiç mi değerin yoktu ?
Aynen ben acile sadece üşüttüm niyetiyle gittim kasık batması vardı doktor ona da bakalım dedi o amaçla öğrendim bakıyorum internete allak bullak oldum biri yazmış 0.19 la öğrendim değer bi hafta yükseldi zaten 5 in altı 24 ün üstü pozitif onu biliyorum ama bunun yükselebilicek bi değerim bildiğim kadar hiç gebelik olmasa 01 0.100 biliyorumSiz çok erken kan vermişsiniz. 0.100 du değerim adetten 1 gün ince 32 yle ogrendim
Şuan sizin değerinizinde 0 zatenAynen ben acile sadece üşüttüm niyetiyle gittim kasık batması vardı doktor ona da bakalım dedi o amaçla öğrendim bakıyorum internete allak bullak oldum biri yazmış 0.19 la öğrendim değer bi hafta yükseldi zaten 5 in altı 24 ün üstü pozitif onu biliyorum ama bunun yükselebilicek bi değerim bildiğim kadar hiç gebelik olmasa 01 0.100 biliyorum