Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Hanımlar,bu ay değişiklik yapıp kan tahlili verdim.Beta 1.48 çıktı.Malum genelde 0.100 lere alışkın olunca bunyemde bir heyecan yarattı.Regl 4 gün kalmış.Sizce umitlenmeli miyim?
Merhaba Hanımlar,bu ay değişiklik yapıp kan tahlili verdim.Beta 1.48 çıktı.Malum genelde 0.100 lere alışkın olunca bunyemde bir heyecan yarattı.Regl 4 gün kalmış.Sizce umitlenmeli miyim?
4 gün kala çıkardı yumurtlamadan 12 gün sonra idrarda çıkarıyor genelde. Kan için 4 gün kala iyi. Geç döllenme ise yani daha 1 hafta falan olduysa öyle yükselir anca
4 gün kala çıkardı yumurtlamadan 12 gün sonra idrarda çıkarıyor genelde. Kan için 4 gün kala iyi. Geç döllenme ise yani daha 1 hafta falan olduysa öyle yükselir anca
Ya çok başında yakaladınız ya da kimyasal gebelik. 2 günde bir yükseliyormuş beta. Yine baktırın derim Yumurtlama gününüzden emin misiniz test veya akıntı ile. Ona göre de hesaplayabilirsiniz
Reglini bekle ancak erken gebelik testi yapma. Artımed kaset test yap günler öncesi bile sonuç veriyor. Gün gün takip et ne zaman silikleşme gitti koyulaşır kan ver. Bende regle 4 gün kala öğrendim kesinlik için bekledim
Evet koyulasma olursa reglden sonra kan vermeye giderim.Agrim,sızım, kanamam olmazsa biraz artmasını beklerim hatta.Kismet olursa bu ikinci olacak benim