Beta 11

Semakilci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
219
59
98
32
25 ekimde son adetimi oldum bugün başka bir şey için kan verdim doktorum betaya da bakmış ve sonucum 11 çıktı olabilir mi böyle birşey daha yeni adetim bitmişti ben hangi ara yumurtladım da gebe kaldım aklım almadı

Adetiniz biteli kaç gün oldu

Adetini normal mi oldun ? Üstüne görme gibi bi şey olabilir mi ?

Adetini normal mi oldun ? Üstüne görme gibi bi şey olabilir mi ?
Normal oldum 4 Gün sürdü ayrıca 22 ekimde beta vermiştim çünkü çok belirti vardı kaşık batmalarım vs ama çıkmamıştı bugünde tesadüfen öğrendim ama bir kaç gündür çok mide bulantım vardı

Yani hiç bilemedim ama bazen adetten hemen sonra yumurtlama olabiliyor ama bu kadar erken beta değeri çıkar mı onu da bilmiyorum.
Birde değerine baktır tabi 2 gün sonra artıyor mu azalıyor mu ?
valla doktor yorumunu çok merak ediyorum

Bilmiyorum ki idrar testi yaptım hafif silik çıktı

Acaba üstüne görmüş olabilir misiniz belki adete son gün kala tutmuş olabilir yada adet bittiği gün tutmuş olabilir hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hiç bilmiyorum ama bildiğim tek şey adet zamanı çok fazla kasık batması yaşamıştım ve gebelikten şüphelenmiştim ama çıkmamıştı o zaman

Galiba öyle oldu kendimi tutamayıp yarın kan vericem sanırım
Hamile misin canım üstüne görmüş olabilirsin beta 11 çıktıysa inşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıklıdır seninledir ilk kızım da hamileyken benim de üstüne görme gibi bişey olmuş heralde 3 gün kanama gördüm adetim hem erken gelmişti hem hemen bitmişti o zaman mide kalkmam oluyodu belli belirsiz tabi kanama olunca ben artık adet oldum sandım meğer üstüne görmüşüm ve diğer ay hamileydim ya üstüne gördüm yada erken yumurtlama oldu hemen hamile kaldım bilmiyorum ama ben bunu çok sonradan farkettim öyle olduğunu hiç beklemiyordum çünkü o ay hamileligi de senin adına çok sevindim doktora git bence direk randevu al silik çıktığına göre testte de var hamilelik demekki bize Umut ol canım pcoslularinda hamile kalabildiğini görüp bende umutlanayim

Ya da şey olabilir şüphelenip beta değerine baktırmaya gittiğinde hamileydin ama değerin yüksek olmadığı için çıkmadı kanda beta değeri 10 gün de anca yükseliyor . Ama adet durumunu hiç
bir sonraki ay hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman bebek büyümüştü di miii ? Benim bi arkadaşım 3 ay gebeliğinde adet gibi belli zamanlar kanama yaşadı ve 3. Ay hamile kaldığını öğrendi. Ama gittiğinde bebek kocaman olmustu :))

Galiba öyle oldu kendimi tutamayıp yarın kan vericem sanırım
Bı tane evladım olmasına rağmen çok korkuyorum ya bı daha o güzel duyguyu yasamayamazsam ya kızımin hiç kardeşi olmazsa diye her gözümü kapadigim da doktora gittiğimde gördüm ultrason görüntüleri aklıma geliyo küçük inci kistlerim gözümün önünde sürekli bu beni çok korkutuyo onlar oradayken ben nasıl hamile kalacağım diye

Yok canım büyümedi aslında o kadar 4 haftalıkti geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor hatta

Yok canım büyümedi aslında o kadar 4 haftalıkti geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor hatta
Anladım sizin öyleee
Bazen farketmiyorlar ya adet olup gidip bebeği büyümüş görüyorlar şaşırır insan :)
Seninki geç döllenme olmuş evet
Sen annesin zaten maşallah

Benim üstüne görme olmadi sanırım ama adet bitiminde hemen yumurtlama olmuş heralde normal de pcos da olduğu için hemen yumrtlamam olmuyo. Demekki olacağı varmış Rabbim nasip etti çok şükür şimdi ikinciyi istiyorum ama olmadı bı turlu zamanı var demek ki inşallah terkar nasip olur o güzel duygular Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Anladım sizin öyleee
Bazen farketmiyorlar ya adet olup gidip bebeği büyümüş görüyorlar şaşırır insan :)
Seninki geç döllenme olmuş evet
Sen annesin zaten maşallah
Aynen çok şükür anneyim ama hâlâ pcos olduğu için zor gebelik elde ettiğim için zor zamanlardan geçiyorum 14 aydır uğraşıyorum ikinci için ama hiç bı gebelik oluşmadı düşük bile yaşamadım derler ya o hesap sizin var mı evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…