- 20 Şubat 2019
- 1.504
- 550
- 123
- 33
Var canım çizgin ya inşallah sağlıklı bi gebeligin olmuştur yarın direk doktora giderdim senin yerinde olsamBozma canım moralini bak olunca oluyorben hiç ovülasyon kullanmadım gün aşırı ilişki yaşadım hep yani en fazla 2 günde bir oldu ilişki var mı yok mu sizce
İnşallah sabah sağlık ocağına gidicem kan için çünkü kadın doğuma gitsem de birşey gözükmüyor iki günde bir kan ver diyecek ilk gebelikten tecrübeliyimVar canım çizgin ya inşallah sağlıklı bi gebeligin olmuştur yarın direk doktora giderdim senin yerinde olsam
Ahhh canım benim üç tane istiyorum Allah'ın izniyle ikinci bi olsa üçüncünun arasını çok acmayacagim inşallah Rabbim bana da nasip eder en kısa zamandaKaç çocuk istiyorsuninşallah ikizin olur
Hadi inşallah klomenle ikiz de gebe kalınıyormuş duydun mu onu ben soğan suyu kaynatmadım ama onunla da çok hamile kalan varAhhh canım benim üç tane istiyorum Allah'ın izniyle ikinci bi olsa üçüncünun arasını çok acmayacagim inşallah Rabbim bana da nasip eder en kısa zamanda
Evet şuan da beta degerin düşük zaten bı kaç hafta dediğin gibi kan ver değerine bak inşallah güzel ilerler sonra bebeğini görürsün ultrasonda inşallah çok sevindim senin adına amh değerine bakılmış mıydı hiç pcos olunca benim yüksek cikiyo değerim senin de yükseklik yada düşüklük var mıydı canımİnşallah sabah sağlık ocağına gidicem kan için çünkü kadın doğuma gitsem de birşey gözükmüyor iki günde bir kan ver diyecek ilk gebelikten tecrübeliyim
Maşallah canım senin kaç haftalıkBen de ilk gebeliğim , benimde eşimden dolayı hamilelik olmuyordu. Şükür ameliyat falan oldu bende uzun zaman üzerine 30 yaşında ilk gebeliğimi yaşıyorum inşallah sağlıklı bi süreç olur bakalım . Değişik güzel hisler
Denedim canım onu bi ay sadece ama bu ay geçince diğer ay yapmayı düşünüyorum tekrar bu ay ara tatilde olunca köyde olacağım zaten düzenli bişey olmayacağı için bu ay boş geçireceğiz artık maalesefHadi inşallah klomenle ikiz de gebe kalınıyormuş duydun mu onu ben soğan suyu kaynatmadım ama onunla da çok hamile kalan var
Yok canım hiç baktırmadım hormonlara baktırmıştım 3 ay önce bir sorun gözükmüyordu amh düşürücü şeyler var duymuştum yani bitki vsEvet şuan da beta degerin düşük zaten bı kaç hafta dediğin gibi kan ver değerine bak inşallah güzel ilerler sonra bebeğini görürsün ultrasonda inşallah çok sevindim senin adına amh değerine bakılmış mıydı hiç pcos olunca benim yüksek cikiyo değerim senin de yükseklik yada düşüklük var mıydı canım
Biliyorum canım Klomenle öyle olanlar da var ama benim gebelikte olmadi zaten maalesef klomenle deHadi inşallah klomenle ikiz de gebe kalınıyormuş duydun mu onu ben soğan suyu kaynatmadım ama onunla da çok hamile kalan var
Sende adet sonrası dene hemen sanırım ben hemen adetten sonra kaldımDenedim canım onu bi ay sadece ama bu ay geçince diğer ay yapmayı düşünüyorum tekrar bu ay ara tatilde olunca köyde olacağım zaten düzenli bişey olmayacağı için bu ay boş geçireceğiz artık maalesef
Bakalım dün temizlendim değerlendirdik köye cuma günü gideceğiz ne zaman yumurtlayacagimiz belli olmuyo ki hemen yumurtlama nadir oluyo genel de ortalarında oluyo. Ben köydeyken günleri kaçırmış olabilirim biz ayrı odalar da oluyoruz maalesef inşaallah hemen yumurtalarım bende köye gidene kadar cuma gününe kadar vaktim var bakalım herşey Allah'tanSende adet sonrası dene hemen sanırım ben hemen adetten sonra kaldım
Bak gerçekten kafaya takmamak lazım ya ben dedim ya adet olunca dra giidicem dedim kafamdan çıkarmıştımBiliyorum canım Klomenle öyle olanlar da var ama benim gebelikte olmadi zaten maalesef klomenle de
Geçen ay yaptım ama bu adetten sonra yapmadım hiç umutsuz olduğum için geçen ay bir kaç kere bacaklarımı yukarı kaldırmıştımBakalım dün temizlendim değerlendirdik köye cuma günü gideceğiz ne zaman yumurtlayacagimiz belli olmuyo ki hemen yumurtlama nadir oluyo genel de ortalarında oluyo. Ben köydeyken günleri kaçırmış olabilirim biz ayrı odalar da oluyoruz maalesef inşaallah hemen yumurtalarım bende köye gidene kadar cuma gününe kadar vaktim var bakalım herşey Allah'tanpeki ilişki sonrası yaptığın bişey oldu mu canım ne bileyim yastık koymak vs dikkat ettin mi
Aynen canım unutmak istiyorum artık bende ya önceden takvim uygulamasi vardı günleri hesaplıyodum adetimin kaçıncı günü falan yumurtalama gününü kaçırdım bu ayda olmadı işte diye stres yapiyodum bu ay dedim ne güne bakacağım ne takvime uygulamayı sildim Sadece adet olduğum tarihi not alacağım kaçıncı günümde olduğuma bakmayacagim ilişki planlamasi da yapmayacağım bundan sonraBak gerçekten kafaya takmamak lazım ya ben dedim ya adet olunca dra giidicem dedim kafamdan çıkarmıştım
Yani direk ayağa mi kalktin bende öyle mi yapsam bide direk kalkayim bari artık o da stres yaratıyo onu da yapıyorum bunu da yapıyorum gene de olmuyo gibi haniGeçen ay yaptım ama bu adetten sonra yapmadım hiç umutsuz olduğum için geçen ay bir kaç kere bacaklarımı yukarı kaldırmıştım
Kafanı ağrıttim senin de akşam akşam canım ama bende de pcos olduğu için soruyorum amh değerine baktırmis mıydın hiç hormonların nasıl çıkıyordu hormon yüksekliği gebeliğe engel mi diye korkuyorum bende o yüzden soruyorum sana canımGeçen ay yaptım ama bu adetten sonra yapmadım hiç umutsuz olduğum için geçen ay bir kaç kere bacaklarımı yukarı kaldırmıştım
Benim ilk gebeliğimde hormonlarım yüksekti doktor doğum kontrol hapı vermişti hormonlarım düzelsin diğer ayda klomen başlayalım demişti, ben d.kontrol hapını 3 gün içtim 5 gün içmedim o ay hamile kaldım çünkü o zaman da doktor hormonlarından dolayı hamile kalman zor demişti sanırım o ilaçta hormonları düzenledi o ay öyle kaldım. Şimdi de Nisan ayından beri istiyorduk çocuğu nişan ve mayıs ayında doğum kontrol kullandım ve inan mayıs ayından beri düzenli adet oluyorum 28 günde bir ve temmuz ayında bilerek hormonlarıma baktırdım herşeyim çok düzgün çıkmıştı.Kafanı ağrıttim senin de akşam akşam canım ama bende de pcos olduğu için soruyorum amh değerine baktırmis mıydın hiç hormonların nasıl çıkıyordu hormon yüksekliği gebeliğe engel mi diye korkuyorum bende o yüzden soruyorum sana canım
Yok canım bacaklarımı yukarı kaldırdım duvara dayadım yani birde bir hareket görmüştüm onu yaptım bir kere de uzan kalçanı yukarı kaldır bir kaç dakika öyle beklemiştim ama o zaman mı gebe kaldım yoksa adetten sonra mı bilmiyorumYani direk ayağa mi kalktin bende öyle mi yapsam bide direk kalkayim bari artık o da stres yaratıyo onu da yapıyorum bunu da yapıyorum gene de olmuyo gibi haniyatıyorum ayağa kalkmayayim hemen diye tuvalete gitmiyorum falan
Amh yüksekliği falan çıkmadı o zaman sende tamam canım doğum kontrol hapı bana da verdi doktor ama bigun kullandım ben sadece çok yan etkisi olduğu için Korktum kullanmak istemedim benim diğer hormon değerlerim normal hepsi sadece pcoslu olduğum için amh yüksekliği var çok sayıda folikül olduğu içinBenim ilk gebeliğimde hormonlarım yüksekti doktor doğum kontrol hapı vermişti hormonlarım düzelsin diğer ayda klomen başlayalım demişti, ben d.kontrol hapını 3 gün içtim 5 gün içmedim o ay hamile kaldım çünkü o zaman da doktor hormonlarından dolayı hamile kalman zor demişti sanırım o ilaçta hormonları düzenledi o ay öyle kaldım. Şimdi de Nisan ayından beri istiyorduk çocuğu nişan ve mayıs ayında doğum kontrol kullandım ve inan mayıs ayından beri düzenli adet oluyorum 28 günde bir ve temmuz ayında bilerek hormonlarıma baktırdım herşeyim çok düzgün çıkmıştı.
Evet biliyorum o hareketi yapıyorum bendeYok canım bacaklarımı yukarı kaldırdım duvara dayadım yani birde bir hareket görmüştüm onu yaptım bir kere de uzan kalçanı yukarı kaldır bir kaç dakika öyle beklemiştim ama o zaman mı gebe kaldım yoksa adetten sonra mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?