• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 11

o zaman iyi canım artmıs değerin hamilesin hayırlısıyla artık stres yapma ne güzel hiç umudun yokken rabbim seni ummadığın anda sevindirmis olacağı varsa hiçbir şey engel olmaz Allah'ın izniyle sağlıkla tutunsun bebeğin ultrason da görmeyi kalp atışını duymayı sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bizlere çok dua ediver olur mu inşallah biz de en kısa zamanda bu güzel duygulari yaşarız tüm isteyenler 🙂 bu ay kafaya takma diyorum stres yapma diyorum kendime ara tatil olacak zaten cumaya kadar gün aşırı değerlendireceğim bende olacağı varsa oluyo olmayacaksa ne yaparsan da yap olmuyo taktiri ilahi 🌸♥️
Çok şükür bakalım ilerleyen günler de güzel artışlar olacak mı ☺️ ya inşallah sana da isteyen herkese de nasip etsin rabbim. Ben sanırım adetin son bitiminde hamile kaldım emin değilim ama yada adetten önce ki günler de kaldım üstüne adet oldum her günü değerlendirmek gerekiyor galiba özellikle biz pkoslular diğerleri gibi değil yumurtlama günlerimiz

aynen canım ben mesela adet olana kadar degerlendirmiyorum hiç bu saatten sonra zaten döllenme olmaz zamanı geçmiştir zaten diye aslında hep devam etmek gerekiyo sanırım yumurtlama ne zaman olacak bilmiyoruz ya düzenli de olmadığı için. Geçen Klomen kullanmama rağmen bile günleri değerlendirmedim zaten günü geçti olmaz bu günler de diye belki değerlendirmis olsam olacakti hamilelik olurdu bilmiyorum ki bende olmayacağı için mi artık stresten mi bilmiyorum ama günleri boş geçirmemek lazım onu anladım bende düzenli devam etmek gerekli bu ara tatil geçince bende ona dikkat edeceğim inşallah 🙂

adetin son bitimi dediğin zaman hangisi tam olarak yani adet olup temizlendiğin gün mu adet oncesi mi 🙂😅
Yani adetin bittiği gün ertesi gün 😂 yani biz hiç boş geçirmedik şöyle söyleyeyim birlikte olurken bugün yumurtalama günü bugün yapalım demedim hiç bir gün yapmadıysak 2. Gün mukakkak yaptık ki düzenli hayatımız var 😂 yani sadece bebek için değil

bizim de uzuyo bazen bazen düzenli oluyo belli olmuyo bende bebek için olsun diye artık stres de yapmak istemiyorum biraz saldım bu aralar ara tatil de var diye zaten günleri degerlendiremeyecegiz bu ay nasip diğer aya artık inşallah 😅 düzenli olması şart o güzel canım biz de düzen de yok

bizim de uzuyo bazen bazen düzenli oluyo belli olmuyo bende bebek için olsun diye artık stres de yapmak istemiyorum biraz saldım bu aralar ara tatil de var diye zaten günleri degerlendiremeyecegiz bu ay nasip diğer aya artık inşallah 😅 düzenli olması şart o güzel canım biz de düzen de yok
2 günde bir şart 😂 çünkü spermler 48 saat yaşıyormuş

Ay nasıl sabrettin 😅 Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Ay napayım mecbur sağlık ocağında ki doktor gıcık bir tip iki günde bir gitsem yapmayacak 😂 yarına giderim büyük ihtimal. Aşagıdaki testlerden son ikisi beş dakika sonra çıktı ikinci çizgileri onların markası aynı en baştaki test yapar yapmaz çıktı

Eklentiler

• IMG_7873.webp
    IMG_7873.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 29
Ay napayım mecbur sağlık ocağında ki doktor gıcık bir tip iki günde bir gitsem yapmayacak 😂 yarına giderim büyük ihtimal. Aşagıdaki testlerden son ikisi beş dakika sonra çıktı ikinci çizgileri onların markası aynı en baştaki test yapar yapmaz çıktı
Var duruyor, kan sonucunuz çıktığında bilgilendirin bizi de güzel haberlerle gelin inşallah 🥰

Tabi ki yarını iple çekiyorum 🙃 siz hamile misiniz
Bu ay hamile olduğuma o kadar emindim ki. Adet öncesi yaşamadığım şeyleri yaşamıştım, pazartesi günü test yaptım pozitif gördüm o gün içinde kahverengi leke geldi, Salı günü ise kanamam başladı. O yüzden konunuz çok dikkatimi çekti belki de adetken hamileydiniz. Yani bu ay benim için olmadı, nasip artık☺️

Bu ay hamile olduğuma o kadar emindim ki. Adet öncesi yaşamadığım şeyleri yaşamıştım, pazartesi günü test yaptım pozitif gördüm o gün içinde kahverengi leke geldi, Salı günü ise kanamam başladı. O yüzden konunuz çok dikkatimi çekti belki de adetken hamileydiniz. Yani bu ay benim için olmadı, nasip artık☺️
Konuşmuştuk diğer arkadaşla Ekim ayında o kadar çok belirtim oldu ki ilk hamileliğimdeki gibiydi her şey kaşık batmaları göğüs ağrısı akıntı vücut yorgunlugu bundan şüphelendim çünkü hiçbir zaman böyle olmadım hamilelik dışında 22 ekim’de kan verdim hiçbir şey çıkmadı üstüne adet oldum üç gün sonra umudumu yitirdim yani hatta kasım ayındaki adetimde doktora gidecektim gebelik istediğim için sonra da tesadüfen öğrendim zaten belki sen de üstüne görüyorsundur hiç belli olmaz baksana ben şok oldum duyunca ☺️

Bence adetten sonra kan verin belki benimki gibi olmuştur inşallah öyle olmuştur🥰😁 siz ne zamandır istiyorsunuz

Back
X