Şöyle bir şey var ben ilk gebeliğimi 35le öğrenmiştim o da çok yavaş artıyordu hatta doktor kimyasal büyük ihtimalle diyordu çok şükür doğdu dört yaşındaDeğer çok düşük şuan tüplerde odak görülmez değeri düzenli takip ederek şüpheler netlenir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bir şey var ben ilk gebeliğimi 35le öğrenmiştim o da çok yavaş artıyordu hatta doktor kimyasal büyük ihtimalle diyordu çok şükür doğdu dört yaşındaDeğer çok düşük şuan tüplerde odak görülmez değeri düzenli takip ederek şüpheler netlenir
Pazartesi ve haftaya cuma tekrar vermeyi düşünüyorum sabredebilirsem eğerBence normal artıyor. İki günde %60 olması da yeterli. Ama tabi takipli olmak gerek sağlıkla gelsin
Sadece yavaş artış değil adet üstüne hemen pozitif oluşu karmaşık birazŞöyle bir şey var ben ilk gebeliğimi 35le öğrenmiştim o da çok yavaş artıyordu hatta doktor kimyasal büyük ihtimalle diyordu çok şükür doğdu dört yaşında
İlk gebeliğim de garipti ama bu daha garipSadece yavaş artış değil adet üstüne hemen pozitif oluşu karmaşık biraz
Okuyunca aşırı merak ettim son durum ne olacak diye bizleri de bilgilendirir misiniz meraklandım bayaaİlk gebeliğim de garipti ama bu daha garip
Tabi ki bende merakla bekliyorum :)Okuyunca aşırı merak ettim son durum ne olacak diye bizleri de bilgilendirir misiniz meraklandım bayaa![]()
Peki öğrendiğinizde kaç haftalıktı ve kanda mı öğrendinizHamile misin canım üstüne görmüş olabilirsin beta 11 çıktıysa inşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıklıdır seninledir ilk kızım da hamileyken benim de üstüne görme gibi bişey olmuş heralde 3 gün kanama gördüm adetim hem erken gelmişti hem hemen bitmişti o zaman mide kalkmam oluyodu belli belirsiz tabi kanama olunca ben artık adet oldum sandım meğer üstüne görmüşüm ve diğer ay hamileydim ya üstüne gördüm yada erken yumurtlama oldu hemen hamile kaldım bilmiyorum ama ben bunu çok sonradan farkettim öyle olduğunu hiç beklemiyordum çünkü o ay hamileligi desenin adına çok sevindim doktora git bence direk randevu al silik çıktığına göre testte de var hamilelik demekki bize Umut ol canım pcoslularinda hamile kalabildiğini görüp bende umutlanayim
O esnada hiç doktor gitmemiş mi veya beta baktırmamış mı peki ?Ya da şey olabilir şüphelenip beta değerine baktırmaya gittiğinde hamileydin ama değerin yüksek olmadığı için çıkmadı kanda beta değeri 10 gün de anca yükseliyor . Ama adet durumunu hiç
bir sonraki ay hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman bebek büyümüştü di miii ? Benim bi arkadaşım 3 ay gebeliğinde adet gibi belli zamanlar kanama yaşadı ve 3. Ay hamile kaldığını öğrendi. Ama gittiğinde bebek kocaman olmustu :))
Kan vermediniz mi bir daha pekiTabi ki bende merakla bekliyorum :)
Hayır çünkü regli gibi olduğu için hiç şüphelenmemişO esnada hiç doktor gitmemiş mi veya beta baktırmamış mı peki ?
Dün akşam verdim 18.5 çıktıKan vermediniz mi bir daha peki
Anladım kısmetmiş ona da o zamanHayır çünkü regli gibi olduğu için hiç şüphelenmemiş
Anladım canım ben ne zaman hamile kaldım sonra regl mi oldun üstüne mi gördün vs çok merak ediyorum doktor ne diyecek bizimle de paylaşır mısınDün akşam verdim 18.5 çıktı
Canım bu arada senin 25 ekimden önceki regl tarihin kaçtıDün akşam verdim 18.5 çıktı
Ne oldu bilgi verir misiniz , benimde dün öğlen 18.80 çıktı ama gecikmemiştim, dün akşam kan geldi fakat bugün hiç kan gelmedi yarın tekrar kan vericem acaba kimyasal mı hamilelik miDün akşam verdim 18.5 çıktı
1 ekimdi 15-16 ekim gibi o kadar belirtim vardı ki dedim bu ay o ayCanım bu arada senin 25 ekimden önceki regl tarihin kaçtı
Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum sende yaz lütfen yarın sonuç ne çıkarsa benim de akıntım var sürekli adet oldum sanıyorumNe oldu bilgi verir misiniz , benimde dün öğlen 18.80 çıktı ama gecikmemiştim, dün akşam kan geldi fakat bugün hiç kan gelmedi yarın tekrar kan vericem acaba kimyasal mı hamilelik mi
O kadar merak ediyorum ki bendeAnladım canım ben ne zaman hamile kaldım sonra regl mi oldun üstüne mi gördün vs çok merak ediyorum doktor ne diyecek bizimle de paylaşır mısın![]()
Belki de geç döllenmedir canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallahO kadar merak ediyorum ki bendeadetten önce 15-16 sı gibi hamilelik belirtilerim vardı ama 22 sinde kan vermiştim birşey çıkmamıştı