• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 11

Değer çok düşük şuan tüplerde odak görülmez değeri düzenli takip ederek şüpheler netlenir
Şöyle bir şey var ben ilk gebeliğimi 35le öğrenmiştim o da çok yavaş artıyordu hatta doktor kimyasal büyük ihtimalle diyordu çok şükür doğdu dört yaşında

Şöyle bir şey var ben ilk gebeliğimi 35le öğrenmiştim o da çok yavaş artıyordu hatta doktor kimyasal büyük ihtimalle diyordu çok şükür doğdu dört yaşında
Sadece yavaş artış değil adet üstüne hemen pozitif oluşu karmaşık biraz

Hamile misin canım üstüne görmüş olabilirsin beta 11 çıktıysa inşallah hamilesindir ve bebeğin sağlıklıdır seninledir ilk kızım da hamileyken benim de üstüne görme gibi bişey olmuş heralde 3 gün kanama gördüm adetim hem erken gelmişti hem hemen bitmişti o zaman mide kalkmam oluyodu belli belirsiz tabi kanama olunca ben artık adet oldum sandım meğer üstüne görmüşüm ve diğer ay hamileydim ya üstüne gördüm yada erken yumurtlama oldu hemen hamile kaldım bilmiyorum ama ben bunu çok sonradan farkettim öyle olduğunu hiç beklemiyordum çünkü o ay hamileligi de 🙂 senin adına çok sevindim doktora git bence direk randevu al silik çıktığına göre testte de var hamilelik demekki bize Umut ol canım pcoslularinda hamile kalabildiğini görüp bende umutlanayim
Peki öğrendiğinizde kaç haftalıktı ve kanda mı öğrendiniz

Ya da şey olabilir şüphelenip beta değerine baktırmaya gittiğinde hamileydin ama değerin yüksek olmadığı için çıkmadı kanda beta değeri 10 gün de anca yükseliyor . Ama adet durumunu hiç

bir sonraki ay hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman bebek büyümüştü di miii ? Benim bi arkadaşım 3 ay gebeliğinde adet gibi belli zamanlar kanama yaşadı ve 3. Ay hamile kaldığını öğrendi. Ama gittiğinde bebek kocaman olmustu :))
O esnada hiç doktor gitmemiş mi veya beta baktırmamış mı peki ?

Ne oldu bilgi verir misiniz , benimde dün öğlen 18.80 çıktı ama gecikmemiştim, dün akşam kan geldi fakat bugün hiç kan gelmedi yarın tekrar kan vericem acaba kimyasal mı hamilelik mi
Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum sende yaz lütfen yarın sonuç ne çıkarsa benim de akıntım var sürekli adet oldum sanıyorum

Anladım canım ben ne zaman hamile kaldım sonra regl mi oldun üstüne mi gördün vs çok merak ediyorum doktor ne diyecek bizimle de paylaşır mısın 🤭🥰
O kadar merak ediyorum ki bende ☺️ adetten önce 15-16 sı gibi hamilelik belirtilerim vardı ama 22 sinde kan vermiştim birşey çıkmamıştı

Back
X