Genel cerrahiye gittin mi belki kitle falan vardır onlarda ağrı yanma yapıyorGebelik yok eminim ama bu meme yanmam için 3 ayrı doktora gittim hiç birisi net bir şey söylemedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel cerrahiye gittin mi belki kitle falan vardır onlarda ağrı yanma yapıyorGebelik yok eminim ama bu meme yanmam için 3 ayrı doktora gittim hiç birisi net bir şey söylemedi![]()
17 Kasım mı diyecektin canım1 Ekim son regli tarihi , 14 gün sonra 14-15 tam zirve yumurtlama tarihi bundan 7-10 gün sonra yerleşme olur ve beta değeri bundan sonra yükselir . Oda 21-25 Ekim . O bu esnada kanama görüyor onu regli sanıyor ama değil bence. Beta değeri kişiden kişiye çok farklılık gösterir. Beta değerine göre hafta hesaplayamazsın demişti doktorum. Hamile misin değil misin onu anla yeter demişti. Zaten keseyi gördükten sonra beta bakmayı bırakıyor doktorlar.
Eğer sağlıklı bir gebelikse ki zamanlamaya göre bence gayet iyi benim tahminim 17 ekimde 6 binlerde betası kese falan görcek. Betası güzel artıyor çünkü . Bir çok insan bunu yaşıyor eğer idrsrla baksa belki negatif görüp gitmicekti doktora ve bir sonraki ay bebek büyümüş olacaktı . Kanda baktırmış olmasının artısı bence bu.
Gittim ultrason çektiler bir şey yokmuş ama bilmiyorum yani inşallah geçer dua ediyorumGenel cerrahiye gittin mi belki kitle falan vardır onlarda ağrı yanma yapıyor
Gebelik yok eminim ama bu meme yanmam için 3 ayrı doktora gittim hiç birisi net bir şey söylemedi![]()
akıntı varmı peki ben akıntıyla anlamıstım cok fazla akıntım vardı afedersiniz balgam gibiydi23 ekimde gördüm negatifti sonra Tarlusal kullandım sökülmesi için ama olmadım üzerinden baya geçti tekrar veririm kan
İdrarda baksa zaten çoğu gebelik testi negatif veriyor bu betayla.Bencede beta güzel ilerliyor olması gerektiği gibi sağlıklı gebelik olduğunu düşünüyorum. İyikidr kan da baktırmış doktor şans eseri öğrenmiş ha
İnşallah geçer canım bişey de çıkmamış çok şükür kiGittim ultrason çektiler bir şey yokmuş ama bilmiyorum yani inşallah geçer dua ediyorum![]()
Kime sordun canımakıntı varmı peki ben akıntıyla anlamıstım cok fazla akıntım vardı afedersiniz balgam gibiydi
Ayy evet az önce de ekim yazmışım ne alıp veremediğim ekimle anlamadım hala daha ekimdeyiz gibi geliyor galiba17 Kasım mı diyecektin canım![]()
İnşallah teşekkür ederimİnşallah geçer canım bişey de çıkmamış çok şükür ki
şüphesi olan herkeseKime sordun canım
Şüpheli benimkiİdrarda baksa zaten çoğu gebelik testi negatif veriyor bu betayla.
Hayırlısı olsun inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin
Senin var mıydı bebek hamilelik ? Her şeyi okudum ama kim kimdi karıştırdım![]()
Hiç sorun değil insanlık hali ben seni anlıyorumAyy evet az önce de ekim yazmışım ne alıp veremediğim ekimle anlamadım hala daha ekimdeyiz gibi geliyor galiba![]()
YaaaaŞüpheli benimkiSalı gününe kadar regl olmazsam kan vericem. Allah isteyen herkese nasip etsin beklemesi çok zormuş
![]()
2 gün önce kahverengi leke geldi bi kere normal akıntıya döndü sarımsı akıntı geliyor şuanakıntı varmı peki ben akıntıyla anlamıstım cok fazla akıntım vardı afedersiniz balgam gibiydi
Cok yogun mu peki ve idrar renginiz nasıl2 gün önce kahverengi leke geldi bi kere normal akıntıya döndü sarımsı akıntı geliyor şuan
artık umudum yok ama inşallah Rabbim en iyisini bilirYaaaaSalı günü güzel haberlerini duyalım inşallaaahhh
![]()
Benim yok çünkü dediğim gibi İlişkiden 33 gün sonra, 62 gün sonra, 79 gün sonra beta hcg negatif çıktı canım ultrasonda da bakıldı yok yani gebelikşüphesi olan herkese![]()
Yoğun değil normal. İdrar rengi açık sarı göğüslerim şiş başka da bişeyim yokCok yogun mu peki ve idrar renginiz nasıl
Belirtilerin var mıydı canım seninYaaaaSalı günü güzel haberlerini duyalım inşallaaahhh
![]()
Yanlış anlama sakın aslında umudunun bitmesi güzel bi şey böylece beklenti de bitiyor bende o beklenti bittiği zaman hamile kalmıştım. Çok düşündüğüm deli gibi test yaptığım o zamana artık stresten hiç bir şekilde olmadı.artık umudum yok ama inşallah Rabbim en iyisini bilir![]()