• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 11

1 Ekim son regli tarihi , 14 gün sonra 14-15 tam zirve yumurtlama tarihi bundan 7-10 gün sonra yerleşme olur ve beta değeri bundan sonra yükselir . Oda 21-25 Ekim . O bu esnada kanama görüyor onu regli sanıyor ama değil bence. Beta değeri kişiden kişiye çok farklılık gösterir. Beta değerine göre hafta hesaplayamazsın demişti doktorum. Hamile misin değil misin onu anla yeter demişti. Zaten keseyi gördükten sonra beta bakmayı bırakıyor doktorlar.
Eğer sağlıklı bir gebelikse ki zamanlamaya göre bence gayet iyi benim tahminim 17 ekimde 6 binlerde betası kese falan görcek. Betası güzel artıyor çünkü . Bir çok insan bunu yaşıyor eğer idrsrla baksa belki negatif görüp gitmicekti doktora ve bir sonraki ay bebek büyümüş olacaktı . Kanda baktırmış olmasının artısı bence bu.
17 Kasım mı diyecektin canım 🙋🏻‍♀️🤭

Gebelik yok eminim ama bu meme yanmam için 3 ayrı doktora gittim hiç birisi net bir şey söylemedi 🥺
23 ekimde gördüm negatifti sonra Tarlusal kullandım sökülmesi için ama olmadım üzerinden baya geçti tekrar veririm kan
akıntı varmı peki ben akıntıyla anlamıstım cok fazla akıntım vardı afedersiniz balgam gibiydi

Bencede beta güzel ilerliyor olması gerektiği gibi sağlıklı gebelik olduğunu düşünüyorum. İyikidr kan da baktırmış doktor şans eseri öğrenmiş ha
İdrarda baksa zaten çoğu gebelik testi negatif veriyor bu betayla.
Hayırlısı olsun inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin ✨
Senin var mıydı bebek hamilelik ? Her şeyi okudum ama kim kimdi karıştırdım 🤭

İdrarda baksa zaten çoğu gebelik testi negatif veriyor bu betayla.
Hayırlısı olsun inşallah herkesin bebeği sağlıkla gelsin ✨
Senin var mıydı bebek hamilelik ? Her şeyi okudum ama kim kimdi karıştırdım 🤭
Şüpheli benimki 🤣🤣 Salı gününe kadar regl olmazsam kan vericem. Allah isteyen herkese nasip etsin beklemesi çok zormuş 🫣

artık umudum yok ama inşallah Rabbim en iyisini bilir 🙏🥰
Yanlış anlama sakın aslında umudunun bitmesi güzel bi şey böylece beklenti de bitiyor bende o beklenti bittiği zaman hamile kalmıştım. Çok düşündüğüm deli gibi test yaptığım o zamana artık stresten hiç bir şekilde olmadı.
Ama gerçek bi şey var ki gerçekten Rabbim en iyisini biliyor . İnancını az çok anlayarak söylüyorum birde ben hamile kalmadan önce adak adamıştım . Özellikle bebek olsun diye . Bir ay sonra hamile kaldım. Şükürler olsun. İnanç meselesi tabi

Back
X