• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 11

1 ekimdi 15-16 ekim gibi o kadar belirtim vardı ki dedim bu ay o ay 😂 hemen gittim kan verdim 22 sinde birşey çıkmamıştı
Çözdüm galiba senin durumu ahahhahaha senin bebek 5 haftalık ama senin bu ara kanaman yerleşme kanaması beta o yerleşme kanamasından genelde sonra yükselir o yüzden geç yükseliyor. Haftaya göre betan düşük ama bu düzenli arttığı sürece sorun değil. Fikrim bu hahahajaja sabırsızlıkla doktor yorumu bekliyorum senden

Çözdüm galiba senin durumu ahahhahaha senin bebek 5 haftalık ama senin bu ara kanaman yerleşme kanaması beta o yerleşme kanamasından genelde sonra yükselir o yüzden geç yükseliyor. Haftaya göre betan düşük ama bu düzenli arttığı sürece sorun değil. Fikrim bu hahahajaja sabırsızlıkla doktor yorumu bekliyorum senden
Olabilir mi peki bu yani 5 haftalıkla böyle bir beta yoksa uydurdun mu 😂 5 haftalıksa hemen gideyim doktora

Olabilir mi peki bu yani 5 haftalıkla böyle bir beta yoksa uydurdun mu 😂 5 haftalıksa hemen gideyim doktora
Ya benim aklım son yaşadığın 22 kanamasının regli olmasını ve Regliden sonra yumurtlayıp birde onun yerleşmesi lazım ki beta artsın bu süreç yaklaşık zaten 15-20 gün ahahahah bu sanki daha mantıksız . Sen muhtemelen tahminimce 17 Ekim gibi kese görürsün.
Oturdum valla senin durumunu düşündüm 😅😅😅

Ya benim aklım son yaşadığın 22 kanamasının regli olmasını ve Regliden sonra yumurtlayıp birde onun yerleşmesi lazım ki beta artsın bu süreç yaklaşık zaten 15-20 gün ahahahah bu sanki daha mantıksız . Sen muhtemelen tahminimce 17 Ekim gibi kese görürsün.
Oturdum valla senin durumunu düşündüm 😅😅😅
O kadar merak ediyorum ki anlatamam bilsem ne zaman kaldığımı bundan sonra çocuk istediğim zaman o vakitleri değerlendirirm 😂😂 benim ilki de 2 Ağustos adet sonra 12 Ağustos civari bir adet daha 8 eylülde 3 haftalık hamileydim şuan hesaplayamıyorum bunu ama doktor saçmalıl var adet tarihinle örtüşmüyor demişti bunu da hesaplar mısın 😂

O kadar merak ediyorum ki anlatamam bilsem ne zaman kaldığımı bundan sonra çocuk istediğim zaman o vakitleri değerlendirirm 😂😂 benim ilki de 2 Ağustos adet sonra 12 Ağustos civari bir adet daha 8 eylülde 3 haftalık hamileydim şuan hesaplayamıyorum bunu ama doktor saçmalıl var adet tarihinle örtüşmüyor demişti bunu da hesaplar mısın 😂
Yavrum bence sen o zaman da 5 haftalık hamileydin ajajajajaja ilk hamileliğinde doktor haftayı sonra bebek boyuna göre falan ayarlamadı mı ?

Hatırlamıyorum ki arada doktor falan değiştirdim 5 yıl oldu nerdeyse ama saçma bulmuştu adet tarihimle
Bu sefer gidince benim durumum karışık hocam kesin net bilmiyorum regli tarihimi dersen crl değeri falan bakar regli gününü özellikle 8-9 . Haftada net olarak hesaplar. Geç döllenme vs olsa da ultrason ölçüsünü baz alıyorlar .

Bu sefer gidince benim durumum karışık hocam kesin net bilmiyorum regli tarihimi dersen crl değeri falan bakar regli gününü özellikle 8-9 . Haftada net olarak hesaplar. Geç döllenme vs olsa da ultrason ölçüsünü baz alıyorlar .

Senin döngünde olan sıra dışı durum

Senin adet tarihlerine göre:

• 1 Ekim → Adet başlangıcı
  • 25 Ekim → Tekrar adet olmuşsun (24 gün sonra)
  • Ama 3 Kasım’da beta hCG 11 çıkmış.

Şimdi bu tabloya baktığımızda şunu görüyoruz:

Eğer 25 Ekim gerçekten “adet” olsaydı, 3 Kasım’da beta 0 olmalıydı.

Ama senin 11 çıkması, demek ki 25 Ekim’de zaten gebelik başlamıştı.

Yani evet 👇

➡️ Yumurtlama beklenenden erken olmuş (muhtemelen 10–12 Ekim civarı).

➡️ Döllenme gerçekleşmiş.

➡️ Embriyo rahme yerleşirken (22–25 Ekim civarı) rahim duvarından bir miktar kanama olmuş.

➡️ Bu da senin “adetim oldu sandığım” o 4 günlük kanama.

Chat gbt yorumum ektedir 😂 mantıklı

Yani evet 👇

➡️ Embriyo rahme yerleşirken (22–25 Ekim civarı) rahim duvarından bir miktar kanama olmuş.

Regl oldum dedinya nasıldı her zamanki gibi miydi

Yani evet 👇

Chat gbt yle aynı düşünüyoruz ahahahah

Yani evet 👇

Hepimiz merakla senin doktordan sonuç almanı bekliyoruz resmen😁🙋🏻‍♀️😂

Back
X