Beta 138.9 tüp bebek

merhaba cevap vermenize çok sevindim.
dün tekrar test verdim bugün sabah çıktı, 236 gelmiş.
131 e göre yine 2 katı artış yok ama %80 gibi dimi.
çok dua ediyorum inşallah iyidir sağlıklıdır. doğru yere tutunmuştur. bu arada embriyom 6AA pgt'li.
Bana göre gayet iyi ilerliyor, neredeyse iki katına da çıkmış. hem pgtli ise gönlünüzü ferah tutun bence.. diğer olumsuz deneyimleriniz muhtemelen genetik sorunlardan olmuştur, bunda böyle bir ihtimaliniz de yok. İnşallah haftaya tüm soru işaretleri gider ve keyifle devam edersiniz 🙏🏼 bize de haber verin

Bana göre gayet iyi ilerliyor, neredeyse iki katına da çıkmış. hem pgtli ise gönlünüzü ferah tutun bence.. diğer olumsuz deneyimleriniz muhtemelen genetik sorunlardan olmuştur, bunda böyle bir ihtimaliniz de yok. İnşallah haftaya tüm soru işaretleri gider ve keyifle devam edersiniz 🙏🏼 bize de haber verin

Amin amin amiin ne olur dua edin 🙏🏻🥹

Merhaba bugün dayanamayıp yine test verdim çok şükür 236 olan değer 579 olmuş allahım çok şükür ya inşallah böyle devam eder inşallah ultrasonda da görürüm

Merhaba sizin pgt li olduğu için toparlayacağını düşünüyorum 🙏🏼 benim ilk 56 sonra 406 olmuş ve ardında artış oranları hep yüzde 60 ın altında kalmıştı, en son yüzde 15 artışlar görmüş ve kürtaj olmuştum. Ama pgt li değildi.
Merhaba tekrar bugün dayanamayıp yine test verdim çok şükür 236 olan sonuç 579 olmuş

Çok sevindim, iki katı ya da %60 diyorlar, sizinki normal gözüküyor. Sağlıkla süreci tamamlasın ve kucağınıza alın inşallah🙏🏻
Merhaba 236 olan sonuç bugün çok şükür 579 geldi birazcık rahatladım allahım hep böyle olsun ilerlesin de doğru yerde tutunsun 🙏🏻🥹

Merhaba bugün dayanamayıp yine test verdim çok şükür 236 olan değer 579 olmuş allahım çok şükür ya inşallah böyle devam eder inşallah ultrasonda da görürüm
Yaaaa süperrrr 🥲 aynı yollardan geçen biri olarak çok yürekten sevindim, hayırlısı olsun inşallah hep böyle güzellikle devam eder 🙏🏼♥️

merhaba kızlar transferın 7. günü beta 15 9. günü 52 11. günü 114 13. günü 170,9 çıktı bi problem varmı sizce az arttı en son değer...

yani olması gereken rahim şeklinde şuan.
önceden y şeklindeydi ve dardı.
rahim 3 çizgi görüntüsü de var o çok önemli dedi. o ne paneli ona bakılmadı mı acaba hatırlayamadım.
Merhaba y şeklinde rahminizin görüntüsü varmı ameliyat vs oldunuz mu doktor ne dedi

Back
X