Gerçekten mi çok teşekkür ederimTebrik ederim gebesiniz 2 günde 1 kan testi verip artışa bakın :)
Yerleşmedir belki. 5in üstü gebelik demek. Ama 2 kat artış bekleniyor 2 günde 1 inşallah gönlünüzce olsunGerçekten mi çok teşekkür ederimkanamam olunca endişelendim sanki adet oldum gibi
Kanama artmadı ama azalmadı da sanki ilk gün kanaması gibi
Amin inşallah çok teşekkür ederim yarın kadın doğuma randevu aldım kanama korkutuyor hayırlısı çok teşekkür ederimYerleşmedir belki. 5in üstü gebelik demek. Ama 2 kat artış bekleniyor 2 günde 1 inşallah gönlünüzce olsun
Rabbim korktugunuza uğratmasın güzel haberlerinizi bekliyoruzAmin inşallah çok teşekkür ederim yarın kadın doğuma randevu aldım kanama korkutuyor hayırlısı çok teşekkür ederim
Muhtemelen kimyasal gebelik gibi görünüyor dedi, hayırlısıRabbim korktugunuza uğratmasın güzel haberlerinizi bekliyoruz
27 çıktıgında bana da doktor öyle söyledi artış önemli amaMuhtemelen kimyasal gebelik gibi görünüyor dedi, hayırlısı
kanama devam etti mi nasıl bir kanamaydıGerçekten mi çok teşekkür ederimkanamam olunca endişelendim sanki adet oldum gibi
Kanama artmadı ama azalmadı da sanki ilk gün kanaması gibi
Öyle mi inşallah hayırlısı salı günü tekrar bakalım değere dedi. Şu an beklemede sadece hiç bir şey yapmaya gerek yok dedi. Allahım herkesi feraha çılarsın inşallah27 çıktıgında bana da doktor öyle söyledi artış önemli ama
Merhaba kanama şu an da her wc ye gittiğimde adetin ilk günü gibi çok hafif ve kahverengi şekilde. Kanama değil de lekenme gibi. Yani ben test yapmasam adet olucam da bir türlü sökülemiyorum derdim. Doktor da öyle söyledi karından ultrason ile baktı vücut da kararsız ,kanda bir değer var ama tutunacağı yer kanıyor şu an kanamaya çalışıyor dedi. Bilemedim hayırlısı. İlk oğlumda o kadar geç öğrenmişim ki hemen kese görünmüştü. Bu böyle olunca şaşkınım.kanama devam etti mi nasıl bir kanamaydı
Evet ben reglmın 4.günnüde 27 ile öğrendim 2 gün sonra doktora gittim. Kaç gün gecikti de 27 çıktı dedi ,, 4 deyince kımyasaldir bu dedi artmış olacağını sanmıyorum dedi. Bakalım YİNE DE dedi garip bir tavırla. 90 olmuştu 2 gün sonra da 354 olmuştu. Ben de kese gözükecek mi onu bekliyorun şimdiÖyle mi inşallah hayırlısı salı günü tekrar bakalım değere dedi. Şu an beklemede sadece hiç bir şey yapmaya gerek yok dedi. Allahım herkesi feraha çılarsın inşallah
Tebrik ederim hayırlısı ile keseyi görün inşallah siz deEvet ben reglmın 4.günnüde 27 ile öğrendim 2 gün sonra doktora gittim. Kaç gün gecikti de 27 çıktı dedi ,, 4 deyince kımyasaldir bu dedi artmış olacağını sanmıyorum dedi. Bakalım YİNE DE dedi garip bir tavırla. 90 olmuştu 2 gün sonra da 354 olmuştu. Ben de kese gözükecek mi onu bekliyorun şimdi
İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah güzel haberleriniz gelirTebrik ederim hayırlısı ile keseyi görün inşallah siz de
Merhaba sonucunuz çıktı mıMerhaba kanama şu an da her wc ye gittiğimde adetin ilk günü gibi çok hafif ve kahverengi şekilde. Kanama değil de lekenme gibi. Yani ben test yapmasam adet olucam da bir türlü sökülemiyorum derdim. Doktor da öyle söyledi karından ultrason ile baktı vücut da kararsız ,kanda bir değer var ama tutunacağı yer kanıyor şu an kanamaya çalışıyor dedi. Bilemedim hayırlısı. İlk oğlumda o kadar geç öğrenmişim ki hemen kese görünmüştü. Bu böyle olunca şaşkınım.
Merhaba ikinci beta testini salı günü yaptır dedi salı gününü bekliyorumMerhaba sonucunuz çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?