Gebeliğe Hazırlık Beta 17

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.168
63
Arkadaşlar bugün ovitrelle den sonra 12.günüm ben biraz sabırsız olduğum için bekleyemedim Çünki 9 aydır sanki bu anı bekliyormuş gibiyim test sonucum beta 17 çıktı doktor şüpheli ilişki henüz yolun başında da olabilirsin dedi kalbim o kadar hızlı attı ki anlatamam sizde daha önce böyle öğrendiniz mi hamileliğinizi ya da çevrenizde böyle olan var mı ne bileyim belirsizlik çok yoruyor insanı sizlerden güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Gebelik için yeterli bir değer erken öğrenmişsin ama önemli olan artış... inşallah bebiş geliyordur hayırlısı olsun canım

Ben gecikmenin 3.günü 18.2 ile öğrendim canım vardır inşallah. 5 ve üzeri gebelik var demek. İnşallah düzenli bir şekilde artar. Düzenli artması önemli. Rabbim gönlüne göre versin

Ben gecikmenin 3.günü 18.2 ile öğrendim canım vardır inşallah. 5 ve üzeri gebelik var demek. İnşallah düzenli bir şekilde artar. Düzenli artması önemli. Rabbim gönlüne göre versin
Ben iğnenin etkisi vardır diye korkuyorum sende mi çatlatma iğnesi olmuştun

Ben iğnenin etkisi vardır diye korkuyorum sende mi çatlatma iğnesi olmuştun
Yok çatlatma iğnesi olmadım ama gecikmeden 3 gün sonra o değerle öğrendim. Sağlık ocağının doktoru bu değerle var yok diyemeyiz demişti. 4 gün sonra 100 olmuştu. Başka da yaptırmadım hiç. 6+4 haftalıktı gittiğimde.

Sağlıkla gelsin bebeğin canım işte bende iğne olmasa sevinicemde bakalım çarşamba artarsa değerim dünyalar benim olacak

Sağlıkla gelsin bebeğin canım işte bende iğne olmasa sevinicemde bakalım çarşamba artarsa değerim dünyalar benim olacak
Amin inşallah kuzum Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin inşallah ❤

Keşke 2 gün daha bekleyip de verseydin kanı iğneden 14 gün sonra öğreniliyormuş gebelik olup olmadığı. Eğer olmasa bu kadar yüksek çıkmazdı bence. Sağlıkla gelsin inşallah ❤

Biraz sabırsız olduğum için dayanamadım Evet araştırıyorum burda iğnenin 11.veya 12.günü beta hcg yaptıranların sonuçları 5 altı değerleri Çok sağol canım inşallah

Canım bu ovitrelleyi neden yapıyorlar? Pek bilgim yok da oyüzden soruyorum

Canım bu ovitrelleyi neden yapıyorlar? Pek bilgim yok da oyüzden soruyorum
Yumurta yeterli olgunlukta ve büyüklükte olduğu zaman çatlatma iğnesi yapıyorlar yani yumurtan çatlamazsa riske atmamak için yapılıyor canım

Ayyy çok sevindim senin adına inşallah giderek artar değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…