- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
ElbetteMutlaka haber verin
Tabii ki kuzum 5i geçse yetiyor inşallah sağlıklı bir bebiş geliyordurYa gerçekten mivarmıdır sizce bu mesajın beni çok mutlu etti
Tabii ki kuzum 5i geçse yetiyor inşallah sağlıklı bir bebiş geliyorduriki gün sonra kan verip artış nasıl bakarsın
Unutmam canım yanlız şöyle bi karar aldım adetime 2 gün kaldı normal de yasaklar olmazsa cuma günü gidecektim cumada zaten adet günüm arayada hafta sonu giriyor eğer olmazsam Pazartesiye sarkacak sözde bugün de gidecektim kan vermeye ama çok korkuyorum en iyisi bekleyeyim benCanım bize haber vermeyi unutma... Aklım sende kaç gündür.
Keşke verseydin artışına bakardık kuzum ya neyse sağlık olsun. Ama kan verince mutlaka haber ver bize de aklımız sende.Unutmam canım yanlız şöyle bi karar aldım adetime 2 gün kaldı normal de yasaklar olmazsa cuma günü gidecektim cumada zaten adet günüm arayada hafta sonu giriyor eğer olmazsam Pazartesiye sarkacak sözde bugün de gidecektim kan vermeye ama çok korkuyorum en iyisi bekleyeyim ben
Canım bende çok istedim ama eşim sabret deyince bende beklemeye karar verdim Pazartesi erkenden gidip buraya yazıcamKeşke verseydin artışına bakardık kuzum ya neyse sağlık olsun. Ama kan verince mutlaka haber ver bize de aklımız sende.
Adet oluyorumKeşke verseydin artışına bakardık kuzum ya neyse sağlık olsun. Ama kan verince mutlaka haber ver bize de aklımız sende.
belki yerleşme kanamasıdırAdet oluyorumsanırım peçeteye kahverengi akınıtım geldi çok az bi damla kadar oysa çok umutluydum bu ay
Bugün dü adet günüm keşke öyle olsabelki yerleşme kanamasıdır
olabiliyor öyle hemen canınızı sıkmayın, tekrar test yapın bugün benceBugün dü adet günüm keşke öyle olsa
Hiç umudum yok test yapınca da moralim bozuluyor akışına bıraktım ya gelmesini bekliyorum adetin en son bi damla kadar geldi ama gerisi yokolabiliyor öyle hemen canınızı sıkmayın, tekrar test yapın bugün bence
Bence emin olmak için kan testi yapın hastaneye gitmek için izin veriliyorKızlar bat 1 gün gecikti evde ovülasyon testim vardı bi tane deneyeyim dedim sizce bu nedir
T çizgisi bu kadar koyu çıkınca gebelik diyolar bence de test yapsaydınz ya merak ediyosunz mademKızlar bat 1 gün gecikti evde ovülasyon testim vardı bi tane deneyeyim dedim sizce bu nedir
Aldım birazdan yapıcamT çizgisi bu kadar koyu çıkınca gebelik diyolar bence de test yapsaydınz ya merak ediyosunz madem
Test çubuğu aldım Birazdan yapıcamBence emin olmak için kan testi yapın hastaneye gitmek için izin veriliyor
Yaptınız mı bence gebelik varTest çubuğu aldım Birazdan yapıcam
Hadi bakalım inşallah çıkarAldım birazdan yapıcam
Hadi bakalım inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?