Gebeliğe Hazırlık Beta 17

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bize haber vermeyi unutma... Aklım sende kaç gündür.

Canım bize haber vermeyi unutma... Aklım sende kaç gündür.
Unutmam canım yanlız şöyle bi karar aldım adetime 2 gün kaldı normal de yasaklar olmazsa cuma günü gidecektim cumada zaten adet günüm arayada hafta sonu giriyor eğer olmazsam Pazartesiye sarkacak sözde bugün de gidecektim kan vermeye ama çok korkuyorum en iyisi bekleyeyim ben

Keşke verseydin artışına bakardık kuzum ya neyse sağlık olsun. Ama kan verince mutlaka haber ver bize de aklımız sende.

Keşke verseydin artışına bakardık kuzum ya neyse sağlık olsun. Ama kan verince mutlaka haber ver bize de aklımız sende.
Canım bende çok istedim ama eşim sabret deyince bende beklemeye karar verdim Pazartesi erkenden gidip buraya yazıcam dua et olur mu

Adet oluyorum sanırım peçeteye kahverengi akınıtım geldi çok az bi damla kadar oysa çok umutluydum bu ay

olabiliyor öyle hemen canınızı sıkmayın, tekrar test yapın bugün bence
Hiç umudum yok test yapınca da moralim bozuluyor akışına bıraktım ya gelmesini bekliyorum adetin en son bi damla kadar geldi ama gerisi yok

Kızlar bat 1 gün gecikti evde ovülasyon testim vardı bi tane deneyeyim dedim sizce bu nedir

Eklentiler

• 8E427BE9-F307-4A55-9697-A0442EAF24D7.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…