Yani yumurtlama üzerinden 7 geçmiş daha cok erken o yüzden yükselebilir diye düşünüyorumHanımlar merhaba bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim
Yumurtlamanın üzerinden 7 gün son ilişki üzerinden de 9 gün geçti, dün farklı bir sağlık sorunu sebebiyle hastaneye gidince ilaç kullanımı ve röntgen öncesi gebeliğe de bakıldı. Önceden hep 1.20 çıkardı hiç farklı bir değer görmedim fakat dün beta 2 çıktı, çok erken test zamanı için ama bu zamana kadar olsa çıkar mıydı ya da yükselir mi
Böyle olunca herhangi bir ilaç vs de kullanmak istemediler daha regl tarihime çok olduğu için
Daha reglime en az 8-9 gün var
İnşallah 2 çıkınca bile çok umutlandımYani yumurtlama üzerinden 7 geçmiş daha cok erken o yüzden yükselebilir diye düşünüyorum
Yumurtlamadan kaç gün sonraydı ya da adet gününüze ne kadar vardı acabaBenimde 3 dü değerim yükseldi yükselebilir
Adetime 4 gün vardı 3.3 çıktı bir gün geçince 38 çıkmıştı öyle yükseldi ama düşük yaptım maalesef olabiliyor yaniYumurtlamadan kaç gün sonraydı ya da adet gününüze ne kadar vardı acaba
İnşallah yükselirBen aşılama oldum bugün 8.günüm dün dayanamayıp kan testi yaptırmıştım 2.96 çıktı 48 saat geçince tekrar yaptırın dediler yarın tekrar yaptıracağım sende tekrar yaptır canım 48 saat geçince inşallah yükselir sağlıklı bir şekilde
Çok teşekkür ederim umarım benim de yükselirAdetime 4 gün vardı 3.3 çıktı bir gün geçince 38 çıkmıştı öyle yükseldi ama düşük yaptım maalesef olabiliyor yani
Sonucunuz ne oldu acabaÇok teşekkür ederim umarım benim de yükselir
Test yapmadım bir daha hala bekliyorumSonucunuz ne oldu acaba
Kaç gün oldu test vereliNe zaman test yapmalıyım sizce
4 gün geçti reglime daha 4-5 gün olduğunu düşünüyorum ama bugün çok hafif lekelenmem oldu bu neyin nesi acabaKaç gün oldu test vereli
Benim 1.93'tü yükseldiDaha sonradan yükselen olmadı mı hiç acabaaa
Ay inşallah reglinize ne kadar vardıBenim 1.93'tü yükseldi
3 veya 4 gün vardı bebiş olmasını çok istiyordum adetime 3 gün varken eğer gebelik varsa kesin çıkar dedim kan testi verdim 1.93'tü negatif dediler üzüldüm sonra adetim gecikince kan verdim pozitif çıktıAy inşallah reglinize ne kadar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?