A apricity Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 871 150 23 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi naz_evren #21 naz_evren .!.: Ay inşallah reglinize ne kadar vardı Genişletmek için tıkla... Normalde Beta HCG değerim 0.2'di, asla 1 küsuratlı değildi
naz_evren .!.: Ay inşallah reglinize ne kadar vardı Genişletmek için tıkla... Normalde Beta HCG değerim 0.2'di, asla 1 küsuratlı değildi
N naz_evren Guru Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2011 314 113 303 Bursa 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi naz_evren #22 apricity .!.: Normalde Beta HCG değerim 0.2'di, asla 1 küsuratlı değildi Genişletmek için tıkla... Benim de hep 1.20 çıkıyordu hiç farklı değer görmedim ilk kez 2 çıktı, sağlıklı ilerledi mi gebeliğiniz
apricity .!.: Normalde Beta HCG değerim 0.2'di, asla 1 küsuratlı değildi Genişletmek için tıkla... Benim de hep 1.20 çıkıyordu hiç farklı değer görmedim ilk kez 2 çıktı, sağlıklı ilerledi mi gebeliğiniz
A apricity Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2024 871 150 23 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi naz_evren #23 naz_evren .!.: Benim de hep 1.20 çıkıyordu hiç farklı değer görmedim ilk kez 2 çıktı, sağlıklı ilerledi mi gebeliğiniz Genişletmek için tıkla... Maalesef canım 3 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim, ama değerimle alakası yok, şu an 5 haftalık hamileyim, inşallah bu gebeliğim sağlıklı ilerler
naz_evren .!.: Benim de hep 1.20 çıkıyordu hiç farklı değer görmedim ilk kez 2 çıktı, sağlıklı ilerledi mi gebeliğiniz Genişletmek için tıkla... Maalesef canım 3 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim, ama değerimle alakası yok, şu an 5 haftalık hamileyim, inşallah bu gebeliğim sağlıklı ilerler
N naz_evren Guru Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2011 314 113 303 Bursa 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi naz_evren #24 apricity .!.: Maalesef canım 3 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim, ama değerimle alakası yok, şu an 5 haftalık hamileyim, inşallah bu gebeliğim sağlıklı ilerler Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
apricity .!.: Maalesef canım 3 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim, ama değerimle alakası yok, şu an 5 haftalık hamileyim, inşallah bu gebeliğim sağlıklı ilerler Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına