Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi sıkıntı olsa beta bu kadar yüksek çıkmazdı.ilk zamanlar lekelenme olabiliyor bende de olmuştu.ama kahveydi pembe değil. Her ihtimale karşı kendinizi yormayın dinlenin.Merhaba bayanlar 1 hafta ööce hamile olduğumu öğrendim. Beta değerim 2094 dü. Dün gece 3 4 damla açık pembe şeklinde kanamam oldu. Tekrar kan testi yaptılar 20.247.8 cıktı. Sabah 2 3 damla şeklinde koyu kahve kanamam oldu kesildi. Doktorda bişey demedi. Sizce neden ?
Bilemiyorım korkuyorumdaBi sıkıntı olsa beta bu kadar yüksek çıkmazdı.ilk zamanlar lekelenme olabiliyor bende de olmuştu.ama kahveydi pembe değil. Her ihtimale karşı kendinizi yormayın dinlenin.
Sadece beta mı ölçüldü ultrasonda bakmadı mk doktorBilemiyorım korkuyorumda
Ultrasyonda bişey gördüler kan pıhtısı olabilir dediler. Bugün vajinal yolla baktılar. 2 hafta sonra tekrar gel dediker progastan gbi bi ilaç verdiler. Net biley demediler. Deger çok yüksek diye sasırdılar. 5 haftalık dediler.Sadece beta mı ölçüldü ultrasonda bakmadı mk doktor
Korktum canm bilmiyorum ki. Dğer yuksek olunca korktu onlardabenimde pembemsi akıntım olmuştu düşük tehlikesi var diyerek progestan ve 1 hafta arayla yapılan bi iğne verdi yaklaşık 2 kutu progestan bitirdim progestanlar bittikten sonra kontrole gittiğimde artık hapa gerek yok dedi 16.haftadan sonra hapı kullanmadım
Progesteron iğnesi ben de olmuştum.lekelenmeyi durdurmuştu.sıkıntı olmaz inşallah. İki hafta geç ama bence haftaya gidin tekrar içiniz rahat ederUltrasyonda bişey gördüler kan pıhtısı olabilir dediler. Bugün vajinal yolla baktılar. 2 hafta sonra tekrar gel dediker progastan gbi bi ilaç verdiler. Net biley demediler. Deger çok yüksek diye sasırdılar. 5 haftalık dediler.
Yanlış ölçülmüş de olabilir benim de 18.000 çıktığı için iki kere ölçmüşlerdi.Beta 20 bin ama ne kese ne bebek gorunmedi mi?
Kese diye net demediler kan pıhtısoda olabilir dedilerBeta 20 bin ama ne kese ne bebek gorunmedi mi?
2 hafta bekleyebileceğimi hiç sanmıyorumProgesteron iğnesi ben de olmuştum.lekelenmeyi durdurmuştu.sıkıntı olmaz inşallah. İki hafta geç ama bence haftaya gidin tekrar içiniz rahat eder
Cok sacma....Kese diye net demediler kan pıhtısoda olabilir dediler
Sağol canm değiltirmeliyştirmeliyim bencedeCok sacma....
Kan degerim 468 ciktiktan 3 gun sonra kese gorundu karinda ultrasonda. Dusun ki henuz bin bile degildir degerim...
Baska bir doktora daha gorunmelisin bence
Kese göründü bugünKorkutmak istemem ama bu değer fazla artmış bence başka doktora git. Çoğul gebelik desen genede kese gözükmesi gerekti.
Tekmiymis canm ? Gözün aydın neden o kadr yüksekms beta ?Kese göründü bugün