- 21 Kasım 2022
- 116
- 21
- 28
- 29
- Konu Sahibi mayisinannesi
-
Öncelikle hayırlı uğurlu sağlıklı gebeliginiz olsun. Artış güzel. Bayram sonrası yani ptsi felan kese görebilirsiniz. Bu süreçte bolca dinlenin. Ağır iş yada yoğun tempoya girmeyin. Doğal gebelik olsa bile ilişkiye ara verin doktora gidene kadar. Bolca su için asla susuz kalmayın aslaa. Folik asit kullan eğer baslamadiysan. Yeme icmene dikkat et özellikle et ürünleri çok iyi pişmiş olsun. Paketli gıdaları asitli icecekleri hayatından mümkün oldukça çıkart. Hazir gıda tüketme. Hergun iyi pişmiş 1 yumurta ye. Ogunleri atlama. Bulantı iştahsızlık olursa çubuk kraker ye bastır. Akintin olabilir çamaşırını kuru tut. Sanci olabilir çok şiddetli değilse oda normal.Hanımlar selam. Üç gün önce beta 750 idi bugün 2850. Bu artış iyi midir? Bayram tatili olduğu için kadın doğuma da gidemiyorum. Bana önerdiğiniz yapmam gereken bi şey var mı? Ya da dikkat etmem gereken şeyler
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızÖncelikle hayırlı uğurlu sağlıklı gebeliginiz olsun. Artış güzel. Bayram sonrası yani ptsi felan kese görebilirsiniz. Bu süreçte bolca dinlenin. Ağır iş yada yoğun tempoya girmeyin. Doğal gebelik olsa bile ilişkiye ara verin doktora gidene kadar. Bolca su için asla susuz kalmayın aslaa. Folik asit kullan eğer baslamadiysan. Yeme icmene dikkat et özellikle et ürünleri çok iyi pişmiş olsun. Paketli gıdaları asitli icecekleri hayatından mümkün oldukça çıkart. Hazir gıda tüketme. Hergun iyi pişmiş 1 yumurta ye. Ogunleri atlama. Bulantı iştahsızlık olursa çubuk kraker ye bastır. Akintin olabilir çamaşırını kuru tut. Sanci olabilir çok şiddetli değilse oda normal.
Çok yanlış yükselmesi sıkıntı değil %66ın üstü olsun yeter. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahHanımlar selam. Üç gün önce beta 750 idi bugün 2850. Bu artış iyi midir? Bayram tatili olduğu için kadın doğuma da gidemiyorum. Bana önerdiğiniz yapmam gereken bi şey var mı? Ya da dikkat etmem gereken şeyler
Gitsen keseyi görürsün canimmÖncelikle hayırlı uğurlu sağlıklı gebeliginiz olsun. Artış güzel. Bayram sonrası yani ptsi felan kese görebilirsiniz. Bu süreçte bolca dinlenin. Ağır iş yada yoğun tempoya girmeyin. Doğal gebelik olsa bile ilişkiye ara verin doktora gidene kadar. Bolca su için asla susuz kalmayın aslaa. Folik asit kullan eğer baslamadiysan. Yeme icmene dikkat et özellikle et ürünleri çok iyi pişmiş olsun. Paketli gıdaları asitli icecekleri hayatından mümkün oldukça çıkart. Hazir gıda tüketme. Hergun iyi pişmiş 1 yumurta ye. Ogunleri atlama. Bulantı iştahsızlık olursa çubuk kraker ye bastır. Akintin olabilir çamaşırını kuru tut. Sanci olabilir çok şiddetli değilse oda normal.
Kalp atışını duyar mıyım acabaGitsen keseyi görürsün canimm
1-2 hafta sonra duyarsınız.Kalp atışını duyar mıyım acaba
Benim değerim 3335 ama keseyi göremedim sizce nedeni nedir rahim duvarında kalınlaşma gördü doktorGitsen keseyi görürsün canimm
Gozukmesi lazimdi aslinda, vajinal olarak gorunebilirdiBenim değerim 3335 ama keseyi göremedim sizce nedeni nedir rahim duvarında kalınlaşma gördü doktor
Belki cihaz eskidir. Benim beta 5bin ken çok hayali göründü 1 hafta sonra netleşti. Aynı hafta gün gebelik olanların daha net kese görüntüsü vardi.Gozukmesi lazimdi aslinda, vajinal olarak gorunebilirdi
Rahmin gebelikte kalinlasmasi gerekir zaten. Embriyo daha saglikli saglam tutunur.Benim değerim 3335 ama keseyi göremedim sizce nedeni nedir rahim duvarında kalınlaşma gördü doktor
Bugün başka bir hastaneye gittim doktor gördü keseyi çok şükür 4.5haftalık dediBelki cihaz eskidir. Benim beta 5bin ken çok hayali göründü 1 hafta sonra netleşti. Aynı hafta gün gebelik olanların daha net kese görüntüsü vardi.
Muhtemelen cihazla ilgilidir. Hayirli olsun inşallah bebisi de görürsünüz 10 gün sonrayaBugün başka bir hastaneye gittim doktor gördü keseyi çok şükür 4.5haftalık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?