Beta 3.7

glsh_ing

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
37
Puanlar
298
Yer
Balıkesir
Dpo 11 regle 4 gün var. Betam 3.7 çıktı yükselir mi ? Daha önce bu durumu yaşayan var mı ?

Eklentiler

• IMG_2054.webp
    IMG_2054.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 91
Yükselebilir yükselmeyede bilir. Birkaç gün sonra yeniden test yaparsanız kesinleşir. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur 🥰

3 çıkmasıyla 1 çıkması arasında fark yok negatif. Bence yükselmez ama umudun varsa kaybetme sevgiler🖤
Hayır öyle değil, 5ten küçüktür değe verirlerse yükselmiyor ama ölçüm 3 gibi bir değer ölçüyorsa (kimyasal gebelik değilse) yükseliyor beta. Çünkü betayı ölçecek kadar yükselmiş ki değeri 3 çıkabiliyor

Merhaba öncelikle artışınız olmuş cok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik ile hetşey sorunsuz ilerler ❤️❤️
Şuan son durumunuz ne acaba güncel betanız kaç
Bügün itibariyle benim de regl 5 gün var.
Dün kan verdim beta 4 cıktı yükselir mi acaba heyecanla bekliyorum ümitlenmek de istemiyorum ilk gebeliğim 6+3 de düşükle sonuçlanmıştı

Merhaba öncelikle artışınız olmuş cok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik ile hetşey sorunsuz ilerler ❤️❤️
Dün kan verdim beta 4 cıktı yükselir mi acaba heyecanla bekliyorum ümitlenmek de istemiyorum ilk gebeliğim 6+3 de düşükle sonuçlanmıştı
Her hangi bir rahatsızlığınız yoksa betayı tetikleyecek yükselir ki betanın yükselmesine sebep hastalık çeşidi yok 🤷‍♀️ sizinkide şimdiden hayırlı olsun 🧿

Birde hiç belirti yaşafınız mı acaba,çok etken öğrenmiş oldugunuz için merak ettim. Bende kasık sızısı var bacağıma vuran ama çözrmiyorum ne ağrısı fıtık var son zamanlarda ağrısı şiddeylenmişti o mu acaba diyorum ama lekelenme vs birşeyim yok. Dün bi akıntım oldu şeffaf sulu parlak ayıptır söylemesi

Her hangi bir rahatsızlığınız yoksa betayı tetikleyecek yükselir ki betanın yükselmesine sebep hastalık çeşidi yok 🤷‍♀️ sizinkide şimdiden hayırlı olsun 🧿
Ayy inşalllah ya o kadar cok istiyorum ki
Adet düzensizliği ılab biriyim ilk defa bu ay innıvita ovu test yaptım 14. Gün 10 yemmuzfa pik gördüm süre gelen 3 günü ddrğerlendirdim

Adet düzensizliği ılab biriyim ilk defa bu ay innıvita ovu test yaptım 14. Gün 10 yemmuzfa pik gördüm süre gelen 3 günü ddrğerlendirdim
Kan testinin üzerinden 2 gün geçtiyse tekrarla yükseldiğini görürsün canım

Benimde 2.30 çıktı ama ben regl benzeri bir durum yaşadım pembe ile başlayan bir kanama sonrasında koyulaştı ama bence regliden çok lekelenme gibiydi belki bir tık fazlası. Yükselir mi acaba?

Hayır öyle değil, 5ten küçüktür değe verirlerse yükselmiyor ama ölçüm 3 gibi bir değer ölçüyorsa (kimyasal gebelik değilse) yükseliyor beta. Çünkü betayı ölçecek kadar yükselmiş ki değeri 3 çıkabiliyor
benim böyle yükselir mi kızlar

Eklentiler

• IMG_3564.webp
    IMG_3564.webp
    5 KB · Görüntüleme: 53
Back
X