İlk kana geçer daha sonra idrara geçer idrara geçmesi zaman alır adete yakın geçer yükselme var mı diye iki günde bir kan ver hayırlı haberlerin olsun inşallahAdete 10 gun kala 27.10.21 de tesadufen doktor istemis baktirmis bulundum 3.9 cikmis.olmadiginda 0.1 cikar hep hamilelik olabilir mi?Bugun normal idrar gebelik testi negatif.Ama deger neden boyle ciksin?
İdrarda anca değerler yükseldikçe silik gözükür şimdi zaten gözükmesi imkansız hele 3 değerle idrarda gözükmezAdete 10 gun kala 27.10.21 de tesadufen doktor istemis baktirmis bulundum 3.9 cikmis.olmadiginda 0.1 cikar hep hamilelik olabilir mi?Bugun normal idrar gebelik testi negatif.Ama deger neden boyle ciksin?
Bir hafta sonra kan verin bence tekrar şu an bisi söylemek için çok erkenİlk kana geçer daha sonra idrara geçer idrara geçmesi zaman alır adete yakın geçer yükselme var mı diye iki günde bir kan ver hayırlı haberlerin olsun inşallah
Doktorum iki ve üzeri şüpheli değer 5 ve üzeri gebelik var demişti iki ve üzeri çıktığında iki güne bir baktirdigini anlatmıştı tekrar kan vermenizde fayda varAdete 10 gun kala 27.10.21 de tesadufen doktor istemis baktirmis bulundum 3.9 cikmis.olmadiginda 0.1 cikar hep hamilelik olabilir mi?Bugun normal idrar gebelik testi negatif.Ama deger neden boyle ciksin?
Beta 400 leri aşınca idrarda çıkıyor. Benim 320 yken de çıkmamıştı. İnşallah vardır.Adete 10 gun kala 27.10.21 de tesadufen doktor istemis baktirmis bulundum 3.9 cikmis.olmadiginda 0.1 cikar hep hamilelik olabilir mi?Bugun normal idrar gebelik testi negatif.Ama deger neden boyle ciksin?
Test bozuktur sizin. Burda 5 10 değerle bile silik çizgi gören var. Genelde 20-50 mlu üzeri hcgyi gösterir testler.Beta 400 leri aşınca idrarda çıkıyor. Benim 320 yken de çıkmamıştı. İnşallah vardır.
Erken gebelik testi yaptım 2 tane ikiside negatifti.Test bozuktur sizin. Burda 5 10 değerle bile silik çizgi gören var. Genelde 20-50 mlu üzeri hcgyi gösterir testler.
Çok ilginç. Ya burda silik cizgiler genelde 30-50 değerle öğreniyolar. Benim de silik sayılırdı. 181di.Erken gebelik testi yaptım 2 tane ikiside negatifti.Birinde 72 birinde 320 ydi betam. 5 TL lik testlerdendi belki kalitesizdir bilemiyorum.
Canım yeni DİE ilk kanda çıkar sonra idrarda çıkar gebelik negatif olduğu zaman 0.100 ,0.5,0.1 önünde sıfır olan değer negatif ama takipte yükselecek mi tam gebelik sayıldığı değer 5ve 50 arası yükselip yükselmediğini kontrol etAdete 10 gun kala 27.10.21 de tesadufen doktor istemis baktirmis bulundum 3.9 cikmis.olmadiginda 0.1 cikar hep hamilelik olabilir mi?Bugun normal idrar gebelik testi negatif.Ama deger neden boyle ciksin?
Kağıt üzerinde 0 5 arası gebelik değil demek. Adete 10 gün kala çok erken. 2 gün sonra tekrar yaptırdığınız da 2 kat arttı ise hamilesiniz diyebiliriz.Adete 10 gun kala 27.10.21 de tesadufen doktor istemis baktirmis bulundum 3.9 cikmis.olmadiginda 0.1 cikar hep hamilelik olabilir mi?Bugun normal idrar gebelik testi negatif.Ama deger neden boyle ciksin?
Beta 400 leri aşınca idrarda çıkıyor. Benim 320 yken de çıkmamıştı. İnşallah vardır.
Sat ne zaman di acaba sizin bide yumutlama gününüzü hatirliyonusunuzBen beta hcg 27 iken kaset testte öğrendim gebeligimi. Laboquik testti.
Canım o herkeste değişiyor ya. Arkadasımın beta değeri 45 iken idrarda kaset testte bile cıktı. Sanırım bünyeyle alakalıBeta 400 leri aşınca idrarda çıkıyor. Benim 320 yken de çıkmamıştı. İnşallah vardır.
Sat ne zaman di acaba sizin bide yumutlama gününüzü hatirliyonusunuz
Beta kendi kendine yukselirmiki boyle ya neden yukselsinBenim adetime 3 gün kala 4 cıkmıstı ama hastalandım. Doktor süphelendi yarın gel tekrar ver deger artıyormu bakalım dedi. İdrar testi yaptım cıkmado. Zaten sonrasındada hastalandım.
Sanırım kimyasal gebelik denilebiliyor sonrada adet ile atılıyor vücuttan. Belki de öyle birşeydir bilmem kiBeta kendi kendine yukselirmiki boyle ya neden yukselsin
Öyle midir bilemiyorum. Ben adet söktürücü kullanacaktım. Kanda 72 çıktı 4 gün sonra yaptım gene negatifti. Azıcık siliklik bile yoktu betama baktırdım 320 lerdeydi. Meraktan 1 hafta sonra trlrar yaptım anca o zaman 2. Çizgi belirdi. Birde erken gebelik testleri.Canım o herkeste değişiyor ya. Arkadasımın beta değeri 45 iken idrarda kaset testte bile cıktı. Sanırım bünyeyle alakalı
Geç döllenmeydi. Arkadaş bünyeye göre değişebilir demiş belki öyle birşey olabilir. Ben 4.5 haftada falan testte görebildimSat ne zaman di acaba sizin bide yumutlama gününüzü hatirliyonusunuz
Bazı bünyelerde idrara geç yansıyor canım değişkenlik gösterirÖyle midir bilemiyorum. Ben adet söktürücü kullanacaktım. Kanda 72 çıktı 4 gün sonra yaptım gene negatifti. Azıcık siliklik bile yoktu betama baktırdım 320 lerdeydi. Meraktan 1 hafta sonra trlrar yaptım anca o zaman 2. Çizgi belirdi. Birde erken gebelik testleri.
Geç döllenmeydi. Arkadaş bünyeye göre değişebilir demiş belki öyle birşey olabilir. Ben 4.5 haftada falan testte görebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?