Gebeliğe Hazırlık Beta 3.9 cikti ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlasu18

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
227
68
623
Adete 10 gun kala 27.10.21 de tesadufen doktor istemis baktirmis bulundum 3.9 cikmis.olmadiginda 0.1 cikar hep hamilelik olabilir mi?Bugun normal idrar gebelik testi negatif.Ama deger neden boyle ciksin?

Adete 10 gun kala 27.10.21 de tesadufen doktor istemis baktirmis bulundum 3.9 cikmis.olmadiginda 0.1 cikar hep hamilelik olabilir mi?Bugun normal idrar gebelik testi negatif.Ama deger neden boyle ciksin?
İlk kana geçer daha sonra idrara geçer idrara geçmesi zaman alır adete yakın geçer yükselme var mı diye iki günde bir kan ver hayırlı haberlerin olsun inşallah

İdrarda anca değerler yükseldikçe silik gözükür şimdi zaten gözükmesi imkansız hele 3 değerle idrarda gözükmez

İlk kana geçer daha sonra idrara geçer idrara geçmesi zaman alır adete yakın geçer yükselme var mı diye iki günde bir kan ver hayırlı haberlerin olsun inşallah
Bir hafta sonra kan verin bence tekrar şu an bisi söylemek için çok erken

Doktorum iki ve üzeri şüpheli değer 5 ve üzeri gebelik var demişti iki ve üzeri çıktığında iki güne bir baktirdigini anlatmıştı tekrar kan vermenizde fayda var

Benim adetime 3 gün kala 4 cıkmıstı ama hastalandım. Doktor süphelendi yarın gel tekrar ver deger artıyormu bakalım dedi. İdrar testi yaptım cıkmado. Zaten sonrasındada hastalandım.

Beta 400 leri aşınca idrarda çıkıyor. Benim 320 yken de çıkmamıştı. İnşallah vardır.

Test bozuktur sizin. Burda 5 10 değerle bile silik çizgi gören var. Genelde 20-50 mlu üzeri hcgyi gösterir testler.
Erken gebelik testi yaptım 2 tane ikiside negatifti. Birinde 72 birinde 320 ydi betam. 5 TL lik testlerdendi belki kalitesizdir bilemiyorum.

Erken gebelik testi yaptım 2 tane ikiside negatifti. Birinde 72 birinde 320 ydi betam. 5 TL lik testlerdendi belki kalitesizdir bilemiyorum.
Çok ilginç. Ya burda silik cizgiler genelde 30-50 değerle öğreniyolar. Benim de silik sayılırdı. 181di.

Canım yeni DİE ilk kanda çıkar sonra idrarda çıkar gebelik negatif olduğu zaman 0.100 ,0.5,0.1 önünde sıfır olan değer negatif ama takipte yükselecek mi tam gebelik sayıldığı değer 5ve 50 arası yükselip yükselmediğini kontrol et

Kağıt üzerinde 0 5 arası gebelik değil demek. Adete 10 gün kala çok erken. 2 gün sonra tekrar yaptırdığınız da 2 kat arttı ise hamilesiniz diyebiliriz.

Sat ne zaman di acaba sizin bide yumutlama gününüzü hatirliyonusunuz

Benim kızim şuanda 4 aylık. Ama 29 ekim bat tarihiydi 9 kasimda ovu testim pik olmuştu ve tek iliskiyle hamile kalmistim. Laboquik ovu ve gebelik testlerini tavsiye ederim. Hem ucuz hem hassasiyetleri daha fazla . Hatta şunu söyliyim benim erken gebelikte çıkmadı kaset testte çıktı.bende pko var ovulasyon testiyle 3 kere hamile kaldim.

Benim adetime 3 gün kala 4 cıkmıstı ama hastalandım. Doktor süphelendi yarın gel tekrar ver deger artıyormu bakalım dedi. İdrar testi yaptım cıkmado. Zaten sonrasındada hastalandım.
Beta kendi kendine yukselirmiki boyle ya neden yukselsin

Canım o herkeste değişiyor ya. Arkadasımın beta değeri 45 iken idrarda kaset testte bile cıktı. Sanırım bünyeyle alakalı
Öyle midir bilemiyorum. Ben adet söktürücü kullanacaktım. Kanda 72 çıktı 4 gün sonra yaptım gene negatifti. Azıcık siliklik bile yoktu betama baktırdım 320 lerdeydi. Meraktan 1 hafta sonra trlrar yaptım anca o zaman 2. Çizgi belirdi. Birde erken gebelik testleri.
Sat ne zaman di acaba sizin bide yumutlama gününüzü hatirliyonusunuz
Geç döllenmeydi. Arkadaş bünyeye göre değişebilir demiş belki öyle birşey olabilir. Ben 4.5 haftada falan testte görebildim

Bazı bünyelerde idrara geç yansıyor canım değişkenlik gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…