- 21 Aralık 2021
- 105
- 11
- 28
- 30
- Konu Sahibi varikoselll
-
gayet normal hormonlar daha hazirlanmamis olduğu için gebeliğe bir süre adet belirtileri yaşayacaksın aslinda gebelik belirtileri ile adet belirtisi ayni. benimde adet günü ilk öğrendiğimde 43.1 di değerim şuan 26 haftaliğim darisi sana inşallah sağlıkla al kucağınakızlar merhaba adetim 2 gün geciktikten sonra önce kaset test yaptım ve hayalet çizgiyi görünce gidip kan verdim kan sonucunda 42.08 çıktı. Fakat kasıklarda batmam ve adet olucakmış gibi agrım var sizce normal mi bu durum.
gayet normal hormonlar daha hazirlanmamis olduğu için gebeliğe bir süre adet belirtileri yaşayacaksın aslinda gebelik belirtileri ile adet belirtisi ayni. benimde adet günü ilk öğrendiğimde 43.1 di değerim şuan 26 haftaliğim darisi sana inşallah sağlıkla al kucağına
Gayet normalHay masallah rabbim saglikcakla kucağına almayi nasip etsin insallah bebeğini canım banada dua ette devamini nasip etsin mevlam canim sende de şişkinlik oldumu ben 3 gündür filan cok şişkin karnım ve kabızlik problemim var
Insallah canım ister istemez korkuyorum 4 yilin sonucunda okunca korkuyorumGayet normalçok şiddetli kanama ve agrı olmadıgı sürece herşey normal ilerliyor annesş merak etme Hayırlısıyla kucagına al inşallah
Haklısınız tabi ama fındık da gerginligi hissediyor maalesefInsallah canım ister istemez korkuyorum 4 yilin sonucunda okunca korkuyorum
Amin inşallahHaklısınız tabi ama fındık da gerginligi hissediyor maalesefrabbim hayırlı uzun ömürler versin
Gayet normal bende aynilarini yasadim betam 47.3 idi hic stres yapmakızlar merhaba adetim 2 gün geciktikten sonra önce kaset test yaptım ve hayalet çizgiyi görünce gidip kan verdim kan sonucunda 42.08 çıktı. Fakat kasıklarda batmam ve adet olucakmış gibi agrım var sizce normal mi bu durum.
amin insallah gülüm rabbim seninde hayırla sağlıkla almayı nasip etsin evladını kucağına inşllah. belirtiler farkli olabiliyor ya çok şiddetli derece ağrıların kanaman lekelenmen olmadığı sürece kafana takma her sorunu. ilk haftalarda batma hissi gibi ağrıda girer sindirim sistemlerin değişir tuvalete sık çıkma sorunu olabilir koku hassasiyeti ve belirtilerin en başında gelen uyku problemin olabilir benim bunların hepsi vardi ama bi anda olmadi biri bitiyor biri basliyordu diym ilk zamnlar bu belirtiler zor oluyor sonlara doğru sadece bebeğin ağırlığı çöküyor o kadar. bide ilk haftaların ya çok yormadan iş yap uyuduğun zaman ayağının altına yastık koy öyle uyu taki bebek iyice rahme yerleşene kadar. tekrardan rabbim hakkinizda hayirli olani vesile kilsin inşallahHay masallah rabbim saglikcakla kucağına almayi nasip etsin insallah bebeğini canım banada dua ette devamini nasip etsin mevlam canim sende de şişkinlik oldumu ben 3 gündür filan cok şişkin karnım ve kabızlik problemim var
Cok teşekkür ederimGayet normal bende aynilarini yasadim betam 47.3 idi hic stres yapma
Tamam canım sağol rahatlattın beni cok sagolamin insallah gülüm rabbim seninde hayırla sağlıkla almayı nasip etsin evladını kucağına inşllah. belirtiler farkli olabiliyor ya çok şiddetli derece ağrıların kanaman lekelenmen olmadığı sürece kafana takma her sorunu. ilk haftalarda batma hissi gibi ağrıda girer sindirim sistemlerin değişir tuvalete sık çıkma sorunu olabilir koku hassasiyeti ve belirtilerin en başında gelen uyku problemin olabilir benim bunların hepsi vardi ama bi anda olmadi biri bitiyor biri basliyordu diym ilk zamnlar bu belirtiler zor oluyor sonlara doğru sadece bebeğin ağırlığı çöküyor o kadar. bide ilk haftaların ya çok yormadan iş yap uyuduğun zaman ayağının altına yastık koy öyle uyu taki bebek iyice rahme yerleşene kadar. tekrardan rabbim hakkinizda hayirli olani vesile kilsin inşallah
Tamam canım sağol rahatlattın beni cok sagol
Sonucunuz ne oldu acabaArkadaşlar merhaba banada fikir verir misiniz pcosluyum 11 mart son adetim
14 nisanda regl olmayınca kan verdim 58 çıktı 17sinde tekrarladım 245 çıktı doktorum birdaha kan verme iyi değer dedi pazartesi muayene çağırdı ama kaset test yaptım bugün silik çıkıyor koyu çıkması gerekmez mi kimyasal geçirdiğim için tedirginim biraz
Merhaba devam ediyor hamileliğim 8+4düm şu an sonrasında kese kalp atışı görüldü çok şükürSonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?