Beta 4500 ama kese gözükmüyor 😔

KantarB

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
25
2
6
28
Kizlar 5+6 haftalik gebeyim 4500 beta ama geç döllenme oldu fakat ulstrsyonda kese gozukmedi doktor dış gebelik dedi 3 ay once tekrar dis gebelik gecirmistim. Korkuyorum siz keseyi kacinci haftada gordunuz 😔

Arkadaşım aynısı başıma geldi 9992 degerle bile gözükmüyordu baska doktora gittim dış gebelik dedi kesin tanı koydu. Sonra icim rahat etmedi perinataloji uzmanından randevu aldım gittim ve ne göreyim cift kese :) hatta üçüncü kese de oluşuyordu yani üçüz. O yüzden tek doktorla kalma, gözükür Allah'ın izniyle 🤲🏻

Arkadaşım aynısı başıma geldi 9992 degerle bile gözükmüyordu baska doktora gittim dış gebelik dedi kesin tanı koydu. Sonra icim rahat etmedi perinataloji uzmanından randevu aldım gittim ve ne göreyim cift kese :) hatta üçüncü kese de oluşuyordu yani üçüz. O yüzden tek doktorla kalma, gözükür Allah'ın izniyle 🤲🏻
Allah razi olsun Vallaha icimi rahatlattin 😔 zaten doktor dis gebelik dedi ama bana 2 tane ilac var onlari al dedi. Dedigi ilaclar 800- 600 TLlik özel folikasitler o da kafami kurcaladi

Değerin düzenli artiyor mu? Agrin sizin lekelenmen vs var mı? Birde perinataloji uzmanına gözük derim. Daha bir kaç gün önce topikten bir arkadasa da kesin dış gebelik tanısı koydu doktor. Baska bir doktora gitti keseyi gördü

Değerin düzenli artiyor mu? Agrin sizin lekelenmen vs var mı? Birde peribacaları uzmanına gözük derim. Daha bir kaç gün önce topikten bir arkadasa da kesin dış gebelik tanısı koydu doktor. Baska bir doktora gitti keseyi gördü
Peribacalari🤗 anladim ne demek istediginizi ama bi an 2 3 kere okudum😁🤣

Diş gebelik de olabilir ama bence değer çok fazla arttığı için ikiz olma ihtimali de var.

Değerin düzenli artiyor mu? Agrin sizin lekelenmen vs var mı? Birde perinataloji uzmanına gözük derim. Daha bir kaç gün önce topikten bir arkadasa da kesin dış gebelik tanısı koydu doktor. Baska bir doktora gitti keseyi gördü
Kanamam cok agrilarim var hep kahverebgi leke geliyor artis iyiydi ama bugun ki yaptigim kan tahlilinde 2 kat artmamis 😔

Canim senin üçüzün mü olacakk😍😍

Back
X