beta 5 :(

Canım bence var kan testini tekrarla bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi yine hamileyim inşallah sende de bebis var)

Canım bence var kan testini tekrarla bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim şimdi yine hamileyim inşallah sende de bebis var)
İnsAllah cnm. Ya acikcasi bu deger bana az geldi ben bundan 1 gun once test yaptim idrar testi gayet net cizgi cikti. Yani birde aklima sey geliyor. Neden 5.1 5.2 falan degil sonuc neden tam referans degeri olan. 5. Aklima acaba sonuc yanlis mi girildi diye. Geldi :) umut iste :)kan testi vermeden 1 gun once yaptim bu idrar testlerini. Biri sabah 3 dk sonra cikti. Digeri aksam idrarla 10 dk belirdi :)

Doktor bi sorunun yok dedi herseyin normal dedi.ben doktora dedim serbest t4 yuksek cikmia diye. Normal mi dedim. Bence cok ilac kullanmani gerektiren bi yuksekligi yok dedi. Yumurta kalitesini etkiliyor derken gebe mi kalinmaz yani
Kalitesiz yumurta düşüklere sebep oluyor ya canım ondan dedim. Ben de birçok kez düşük yaptım da sebep ararken görmüştüm. Beni yanlış anlama olur mu sadece seninle aynı yollardan geçmiş biri olarak yardımcı olmak istedim. Inşallah gebeliğin sorunsuz şekilde devam eder. Benim de ilk beta hcg 5 çıkmıştı sonra katladı :)

İnsAllah hayirlisi bakalim :)

Ayrica bircok kez derkwn kac kere yaptin. Ve neden dusuk yapiyormussun??

Canım bence var ben seni çok iyi anlıyorum bence git kan ver en azından için rahatlar eğer yine olmazsa sebebini ararsın ama daima pozitif ol bazen bazı şeyleri sadece Rabbim bilir bol bol dua et inşallah bebeğin seninle dır canım benim

İnsAllah cnm :) kimyasal olmasindanda supheleniyorum 1 hafta sonra baktiriyim diye bekliyorum kanda. Dunde bi kiz arkadas moralimi bozdu. Daha yeni cocugu oldu onunda o da sorunlu bi gebwlik yasadi kan pihtilasmasi vardi. Beni aradi beta kac cikti diye 5 dedim. O zaman yok dedi sanki yillarin profu. Ama nerdeyse alicam. Dedim ki belki gec dollenmedir diye. Gec dollenme bile olsa yuksek cikar dedi moralim bozuldu

Ayrica bircok kez derkwn kac kere yaptin. Ve neden dusuk yapiyormussun??
4 düşük yaptım canım ikisi kürtaj. 5. gebeliğim devam etti çünkü histeroskopi sonrası polip olduğu tespit edildi. Rahim dokusuyla aynı renk olduğu için rahim filmi ve ultrasonda tespit edilememiş. Çok şükür sonrasında hamile kaldım sorun yaşamadık.

İnsAllah hersey diledigin gibi olur. Hic kolay seyler degil

Cnm ben genetik bolumune gittim. Testlerimin sonucunu bekliyorum

Aksatmamalisin bencede resmen 2 aydir sessiz dusuk yasiyorsun...
Arastirilmali insallah hayirlisi olur hakkinda en kisa zamanda...

Sana bir tavsiye adetin 1 hafta veya 10 gun gecmeden kan tahlili yaptirma eminim zordur beklemek ama boyle daha kotu olur insan...

Zaten arastiriliyor cnm :) sonucunu bkliyorum.

Evet bundan sonra test yapmamaya calisicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…