beta 5 :(

Takvim falan kullanmiyorum 1 ay kullandim sildim.
Egerki takvim kullaniyor isen onuda silmeni oneririm ben bu ay adet olursam oyle yapicam. Zaten ister istemez hesaplamayinca stres azalir gecikirsende anlamassin en azindan.

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz adetine 6 gün var kan testi yaptırdım 4.08 çıktı referans aralığı 0-5 sonuç ne acaba

Daha adetine var hamile olabilirsin adet gunu kan testini tekrarla bekleyemem diyorsan 2 gun sonra tekrarla 1 kat artiyorsa sorun yoktur
Kızlar banada yardımcı olurmusunuz adetine 6 gün var kan testi yaptırdım 4.08 çıktı referans aralığı 0-5 sonuç ne acaba

Merhaba sürekli okuyorum ama bugün artık üye olup bende yazmak istedim. 28 ağustos son adet tarihim ve adetimin 5. Gününde klomen kullanmaya başladım. 30 eylülde adet olmayınca kan testi yaptırdım ve 93 çıktı. İnanılmaz sevindm hamiş olabilirim diye. Sonra forumlarda 2 gün sonra testin tekrar edilmesi gerektiğini okudum 2 ekimde yine kan testi yaptırdım 89 çıktı. olması gereken adet tarihimin üzerinden 5 gün geçti. Bu şekilde beta değeri düşen var mı

Benimde boyle birsey oldu. Beta dusuyorsa kimyasal olabilir. Ya da ilk yaptirdigin yerde yaptirmadiysan deger farkli cikabilir. Testi ayni yerde yinele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…