Son adet tarihim 19 nisandıSon adet tarihine göre hesaplanır
Yarın sonucu göstermeye gidicem doktora bakalım o ne diyecekDaha çok yeni iki gün arayla bana kan ver demişlerdi . Şimdiden hayırlı olsun
Yarın sonucu göstermeye gidicem doktora bakalım o ne diyecekteşekkür ederim canım
Merhaba doktorunuz ne dedi bende sizinle aynı durumdayım 28 Nisan da yumurtlama oldu çatlamayı bilmiyorum ama benimde değerim 49 sonrasında 147 çıktıYarın sonucu göstermeye gidicem doktora bakalım o ne diyecekteşekkür ederim canım
63.6 ile öğrendiğiniz de kaç haftalıktı gebeliğiniz sağlıklı geçiyor mu ya da geçti mi nasıl olduBende 63.6 ile öyrenmişdim hamileliyimi )))
Kaç haftalıkdı bılmıyorum doktoea gıtmedın ama şu an 8 haftalığım63.6 ile öğrendiğiniz de kaç haftalıktı gebeliğiniz sağlıklı geçiyor mu ya da geçti mi nasıl oldu
Anladım hayırlısı olsun hepimiz içinKaç haftalıkdı bılmıyorum doktoea gıtmedın ama şu an 8 haftalığım
13 mayısta 63.9 çıktı ilk öğrendiğimde 16 mayısta sağlık ocağında tekrar verdim 318 çıktı canımMerhaba doktorunuz ne dedi bende sizinle aynı durumdayım 28 Nisan da yumurtlama oldu çatlamayı bilmiyorum ama benimde değerim 49 sonrasında 147 çıktı
Hayırlısı olsun bende çok yeni öğrendim bakalım Salı günü gideceğim bende merakla bekliyorum13 mayısta 63.9 çıktı ilk öğrendiğimde 16 mayısta sağlık ocağında tekrar verdim 318 çıktı canımdoktora sonuç göstermeye gittiğim de 14 mayısta o zaman daha çok yeni 1 hafta sonra gel tekrar bakalım demişti perşembe günü randevum var gidicem bakalım uygulamaya göre şuan bebiş 4+2 gözüküyor
Haberleşiriz canım duruma göreHayırlısı olsun bende çok yeni öğrendim bakalım Salı günü gideceğim bende merakla bekliyorum
Bende 63.6 ile öyrenmişdim hamileliyimi )))
Bende 63.6 ile öyrenmişdim hamileliyimi )
Reglimin gecikmeden mi öğrenmiştiniz o sonucu benimde şuan 105 ama herkes sevinme diyoBende 63.6 ile öyrenmişdim hamileliyimi )))
Ben 25 ile öğrendim , neden sevinmeyecekmişsiniz, düzenli artış önemli tabi ki takipte kalın ama içinizi ferah tutunReglimin gecikmeden mi öğrenmiştiniz o sonucu benimde şuan 105 ama herkes sevinme diyo
Çok teşekkür ederimBen 25 ile öğrendim , neden sevinmeyecekmişsiniz, düzenli artış önemli tabi ki takipte kalın ama içinizi ferah tutun
Değerin çok güzel maşallahMerhaba doktorunuz ne dedi bende sizinle aynı durumdayım 28 Nisan da yumurtlama oldu çatlamayı bilmiyorum ama benimde değerim 49 sonrasında 147 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?