Beta 7 kat artmış sizce niye ?

Beta değerim 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken benim 7 kat artmış. Regl tarihine 3 gün var daha. Böyle bir durum yaşayan var mi? Sebebi ne olabilir?
Benimkide 2 kattan fazla artardi degerim doktorlar ikizdir dediler kesin ama deil tek bebek belki erken dollenme olabilir

Beta değerim 2 gün sonra 2 kat artması gerekirken benim 7 kat artmış. Regl tarihine 3 gün var daha. Böyle bir durum yaşayan var mi? Sebebi ne olabilir?
İlk gebeliğimde yaşamıştım 7 katı değildi benim ama 5 kat falan artmıştı. Gebelik önden gidiyor demişti doktorum ve hamileliğm boyunca hep öyle oldu bebeğin gelişimi haftasına göre hep önden gitti sonuç 4.750 gram tosun gbi bir erkek bebek

çoğul gebelik olabilir. doğal yollardan mı gebe kaldınız yoksa tedaviyle mi?

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

Masallah allahim nazarlardan saklasin beslenmeniz nasildi bugun doktora gittim 19 haftamdayim bebegin kilosu 339grm dedi biraz az dedi ama morelim bozulmasin diye nirmal dedi sonunda boyuda 21 cm dedi

Masallah allahim nazarlardan saklasin beslenmeniz nasildi bugun doktora gittim 19 haftamdayim bebegin kilosu 339grm dedi biraz az dedi ama morelim bozulmasin diye nirmal dedi sonunda boyuda 21 cm dedi
Öncelikle teşekkür ederim beslenme ilk 5 ay normaldi günde üç öğün yemeğimi yerdim öyle canım bişeyler falan da istemezdi ama 5. Aydan sonra iştahım çok açıldı 1 saate acıkıyodum sürekli bişeyler yiyodum düşün hamileliğimin son 4 ayında 17 kilo aldım kaşar peyniri muz cok fazla tüketmiştim doğumdan sonra öğrenmiştim muz ve kaşar peynirinin bebeğe kilo aldırdığını. Ama bence kilo çok önemli değil sağlıklı olsunlar yeter kafana takmamaya çalış proteinli sağlıklı şeylerle beslen zaten daha yeni yeni kilo almaya başlayacak bebek te sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amin insallah cnm cok tsk ederim kasari yerim bende baya ama muzu pek yemedim midem almiyo diye ama onada baslarim yakinda kilomuda aldim gayet normal sdkilde 5kilo aldim yolun yarisindayim daha sagligi yerinde şükürler olsun rabbime en onemlisi o zaten bide anne karninda emdigini gormek insana bi deyisik duygu veriyo qcaba yeterice yiyomu diye o minik agziyla bi emmesi vardi dunyalara bedeldi

Bana adetliyken hamile kalmissin dediler sonrasinda adetin hemen bitisinde yani 6mayisda bitti 9mayida hamile kalmisim denildi ondan olabilir dediler
Anladım. Ben adetim bittikten 1 hafta sonra ilk kez korunmadan birlikte olduk. 10 gün içinde gün aşırı devam ettik ve hamile kaldım. Galiba benim ki erken olmuyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…