• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta acil bakar mısınız lütfen soru sormak için hemen üyelik yaptım

oykuoguz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
14
3
1
29
Kızlar merhaba , benim reglim9 gün geçti. Dün test yaptım net sonuç , referans aralığı yazmıyor sadece 922.2 sonuç yazıyor dün muane de kese falan da gözükmedi böyle çıkan var mı ? Normal beta değeri iki basamaklı oluyo bu böyle çıkınca anlamadık sanırım var ama

Kızlar merhaba , benim reglim9 gün geçti. Dün test yaptım net sonuç , referans aralığı yazmıyor sadece 922.2 sonuç yazıyor dün muane de kese falan da gözükmedi böyle çıkan var mı ? Normal beta değeri iki basamaklı oluyo bu böyle çıkınca anlamadık sanırım var ama
Gören herkes yazarsa çok sevinirim

Canım hamilesin şu kadar gün geçti şu çıktı diye düşünme yumurtlama gününe göre değişir o 1000 i geçtikten sonra vajinal ultrasonda 3000'den sonra da karından ultrasonla eğer çok ciddi bir görülmeye engelleyecek bir kilon yoksa görülür canım rahat ol tadını çıkar hayırlı olsun 🌸

Canım hamilesin şu kadar gün geçti şu çıktı diye düşünme yumurtlama gününe göre değişir o 1000 i geçtikten sonra vajinal ultrasonda 3000'den sonra da karından ultrasonla eğer çok ciddi bir görülmeye engelleyecek bir kilon yoksa görülür canım rahat ol tadını çıkar hayırlı olsun 🌸
Canım öncelikle çok teşekkür ederim ya benim iki tane çocuğum var birisi 8 birisi yeni 2 yaşına girdi biraz evham yapıyorum da tam acaba kesin mi diye sormak istedim çok teşekkür ederim 💜

Çevremde hamile olanlar da böyle değişik çıktı diye sasrdi tabi birazda ondan birilerine sormak istedim 💜

Çevremde hamile olanlar da böyle değişik çıktı diye sasrdi tabi birazda ondan birilerine sormak istedim 💜
Benim ovulasyondan 12 gün sonra böyle çıkmıştı 13 gün çok silik ince bir pembe çizgi olmuştu ama ben böyle çıktığında Of ya yine negatif demiştim 🤗

referansa gerek yok 5 tir 50 dir:) 922 pozitif ben 4+6 da 4 mm kese görmüştüm . ı da nokta gibi bşiydi gorunmemesı normal. simdi bazı kisilerin 4+2 de 1000 cıkıyor. bazısının 4+6 demem o ki ılla 1000 oldugu gıbı goruncek dıye bı sart yok genelleme o sayılar :)) beta degerı ıkı basamaklı olmuyor adet oncesı baktırırsan 2 basamaklı cıkar daha yenı olusurken . :)

referansa gerek yok 5 tir 50 dir:) 922 pozitif ben 4+6 da 4 mm kese görmüştüm . ı da nokta gibi bşiydi gorunmemesı normal. simdi bazı kisilerin 4+2 de 1000 cıkıyor. bazısının 4+6 demem o ki ılla 1000 oldugu gıbı goruncek dıye bı sart yok genelleme o sayılar :)) beta degerı ıkı basamaklı olmuyor adet oncesı baktırırsan 2 basamaklı cıkar daha yenı olusurken . :)
Bakk şimdi anladım Gören bu ne anormal sonuç dedi de dış gebelikte olabilir de diyen oldu biraz evham yaptım vAllahi hepsininki iki basamak benimki böyle çıkınca şaşırdılar 😄 teşekkür ederim 💜

Kızlar ben çokta şuan için beklemiyordum kızım yeni 2 yaşına girdi hala da emiyor biraz şaşırdım da yani aslında 2 yaş sıkıntı olmaz galiba bilemedim endişe var işte biraz ya

Bakk şimdi anladım Gören bu ne anormal sonuç dedi de dış gebelikte olabilir de diyen oldu biraz evham yaptım vAllahi hepsininki iki basamak benimki böyle çıkınca şaşırdılar 😄 teşekkür ederim 💜
yumurtlama gunun tahmın ettıgınden daha erken olmustur benım mısal 30.gunde mı ne oldu polıkıstık overım var sımdı bana 6 7 haftalık hamılelık dense deger dusuk vay cok dusuk saglıksız denılebılır mı yoooo:) ama 5 haftalık falanım işte :))

yumurtlama gunun tahmın ettıgınden daha erken olmustur benım mısal 30 gunde mı ne oldu polıkıstık overım var sımdı bana 6 7 haftalık hamılelık dense deger dusuk vay cok dusuk saglıksız denılebılır mı yoooo:) ama 5 haftalık haftalık falanım işte :))
Yaa sağ salim kucağına alırsın inşallah canimn 💜 galiba öyle olmuş canim çok teşekkür ederim 💜 bizimki de 4 falan galiba son regliye göre

Back
X