Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı ıkıncıyle 3. Arasında 2 katı degılde yavaşmı ılerlıyor bısey olurmu bı öncekı 3 katıydıGayet güzel artıyor bı problem yok, hayırlısıyla sağlıkla gelişir inşallah![]()
Cok moralım bozuldu Sımdı kan vermıstım yavaş mı ılerlıyor ağlıyorum suan kafaya taktım ıyıceGayet güzel artıyor bı problem yok, hayırlısıyla sağlıkla gelişir inşallah![]()
Cok tsk ederım Allah razı olsun rabbım ne ıstıyosanız gönlünüze gıre versın oyle korktumkıiki katı artacak kesin diye kim söyledi ki, yüzde atmış üzerinde duzenli artış gerekli, bu da gayet iyi artmış
Kan ne zaman verdınız adetınız gecıkınce miMerhaba! Birgün arayla verılen beta nasıl düsükmü ben kafaya taktım bakabılırmısınız
Korkulacak hiç bir şey yokk gayet güzel artıyor, inşallah düzenli artmaya devam eder, sürekli kan vermene gerek yok, bayramdan sonra bakarsın tekrar, beta 3000civarinda gidersen keseni net görebilirsinCok tsk ederım Allah razı olsun rabbım ne ıstıyosanız gönlünüze gıre versın oyle korktumkı
En az yüzde atmıs mı artması lazımdıKorkulacak hiç bir şey yokk gayet güzel artıyor, inşallah düzenli artmaya devam eder, sürekli kan vermene gerek yok, bayramdan sonra bakarsın tekrar, beta 3000civarinda gidersen keseni net görebilirsin
Evt adetım gecınce vermıstımKan ne zaman verdınız adetınız gecıkınce mi
Kaç gün gecıkınce kb merak ediyorum benim şu an üç gün oldu gecıkmem testler negatif kanda da bir şey çıkmaz umıtsızlıgıyle hala veresım yokEvt adetım gecınce vermıstım
Benım adetım 4 5 gün falan gecmıstıKaç gün gecıkınce kb merak ediyorum benim şu an üç gün oldu gecıkmem testler negatif kanda da bir şey çıkmaz umıtsızlıgıyle hala veresım yok
Evet yüzde atmış civarında artması lazım, aynı saatlerde, aynı merkezde kan vermen lazım bunlar bile sonucu etkiliyorEn az yüzde atmıs mı artması lazımdı
Yanı benim döngüm 24 25 gün üç gündür adet olmam lazım ama döngüme göre bu ay geç yumurtladım ilaç felanda vermıstı doktorum ortada bir şey yok anlamadım döngüsü degısır mı insanın adetim gecıktı sanıyorum ama catlmaya göre de adetime 2 gü var adetım hep düzenli anladım bu olayıBenım adetım 4 5 gün falan gecmıstı
Son değerler iki katı artmamış diye taktınız sanırım ama bence normal çokta düşük değil bir kez daha verir sonra kese zamanı beklersinizMerhaba! Birgün arayla verılen beta nasıl düsükmü ben kafaya taktım bakabılırmısınız
Cumartesı Bırkez daha verıyım ıkıncı 3. Arası cok artmamış dıye yüzde 60 oluyormu pekıSon değerler iki katı artmamış diye taktınız sanırım ama bence normal çokta düşük değil bir kez daha verir sonra kese zamanı beklersiniz
Hayır neden sordunuzMerhaba konu dışında Çankırı’lı mısınız ?![]()
Ben Çankırı’lıyım. Betanın resminde Çankırı devlet hastanesi yazınca merak ettimHayır neden sordunuz
Artış var asla takma benim doktorum artış kiminde daha az kiminde daha fazla olur düzenle giden artış varsa azalma yoksa bu değerleri kafaya takmamak gerek derdi sen de öyle yap artıyor işte ne güzelMerhaba! Birgün arayla verılen beta nasıl düsükmü ben kafaya taktım bakabılırmısınız