Gebeliğe Hazırlık Beta artış iyimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kubraumt

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
622
249
18
33
Merhaba! Birgün arayla verılen beta nasıl düsükmü ben kafaya taktım bakabılırmısınız

Eklentiler

• E7B29BFC-898D-432B-A547-9D8BF7109591.webp
    E7B29BFC-898D-432B-A547-9D8BF7109591.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 82
Gayet güzel artıyor bı problem yok, hayırlısıyla sağlıkla gelişir inşallah 😊

🙄 iki katı artacak kesin diye kim söyledi ki, yüzde atmış üzerinde duzenli artış gerekli, bu da gayet iyi artmış

Cok tsk ederım Allah razı olsun rabbım ne ıstıyosanız gönlünüze gıre versın oyle korktumkı
Korkulacak hiç bir şey yokk gayet güzel artıyor, inşallah düzenli artmaya devam eder, sürekli kan vermene gerek yok, bayramdan sonra bakarsın tekrar, beta 3000civarinda gidersen keseni net görebilirsin

Korkulacak hiç bir şey yokk gayet güzel artıyor, inşallah düzenli artmaya devam eder, sürekli kan vermene gerek yok, bayramdan sonra bakarsın tekrar, beta 3000civarinda gidersen keseni net görebilirsin
En az yüzde atmıs mı artması lazımdı

Benım adetım 4 5 gün falan gecmıstı
Yanı benim döngüm 24 25 gün üç gündür adet olmam lazım ama döngüme göre bu ay geç yumurtladım ilaç felanda vermıstı doktorum ortada bir şey yok anlamadım döngüsü degısır mı insanın adetim gecıktı sanıyorum ama catlmaya göre de adetime 2 gü var adetım hep düzenli anladım bu olayı

Merhaba! Birgün arayla verılen beta nasıl düsükmü ben kafaya taktım bakabılırmısınız
Son değerler iki katı artmamış diye taktınız sanırım ama bence normal çokta düşük değil bir kez daha verir sonra kese zamanı beklersiniz

Son değerler iki katı artmamış diye taktınız sanırım ama bence normal çokta düşük değil bir kez daha verir sonra kese zamanı beklersiniz
Cumartesı Bırkez daha verıyım ıkıncı 3. Arası cok artmamış dıye yüzde 60 oluyormu pekı

Artış var asla takma benim doktorum artış kiminde daha az kiminde daha fazla olur düzenle giden artış varsa azalma yoksa bu değerleri kafaya takmamak gerek derdi sen de öyle yap artıyor işte ne güzel ☺️

Back
X