• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta artışı acil

munurdil1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
163
35
13
Kızlar gelen hafta salı 5. Haftadayken sağlık ocağından 755 beta öğrendim bugün ise başka bir hastanede 2541 çıkmış sizce artış normal mi

Ama şöyle maalesef ki farklı labaratuvarda yapıldı ilk değer sağlık ocağı 2. Değer de devlet hastanesinde

çok az artmış. farklı merkezde bile olsa bu kadar az artmaması gerekirdi. kanama sancı vs var mı? ultrasonla bakıldı mı? progesteron bakıldı mı?

çok az artmış. farklı merkezde bile olsa bu kadar az artmaması gerekirdi. kanama sancı vs var mı? ultrasonla bakıldı mı? progesteron bakıldı mı?
Merhaba benim beta artışım normal mi yardımcı olur musunu Bat 6 mayıs Perşembe günü doktora gideceğim çok tedirginim

2 mayıs sabah 25,4
3 mayıs ikindin 118,9
5 mayıs sabah 246

Merhaba benim beta artışım normal mi yardımcı olur musunu Bat 6 mayıs Perşembe günü doktora gideceğim çok tedirginim

2 mayıs sabah 25,4
3 mayıs ikindin 118,9
5 mayıs sabah 246
evet normal ama persembe günü keseyi göremeyebilirsiniz. bence bi hafta-10 gün bekleyip öyle gidin

Hayır hiç bir şey olmadı kanama vs yarın kadın doğuma gidicem progesteron da bakılmadı
yarın doktor bakar o zaman bunlara da. su an artış az görünüyor maalesef. ama ğrogesteron ve ultrason sonucuna göre doktor net bir sey söyleyebilir ancak

Back
X