Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabiliyor mu böyle bir durum. Doktor beni aşırı derece de korkuttu. Rahimde kalınlaşma da varmış. Ancak beta 2 kat artmadığı için sağlıklı olabilir ama sağlıksız iç gebelik de olabilir dediBetanız sağlıklı gözüküyor fakat 16 ve 19’u arası pek sağlıklı artmamış ama bu sonradan da değişebilir
Tabii ki var doktorunuzda demiş zaten olabilir diye. Ama şu an kesin bir sey söylemek için erken sağlıklı da olabilir çünkü sağlıksızdaOlabiliyor mu böyle bir durum. Doktor beni aşırı derece de korkuttu. Rahimde kalınlaşma da varmış. Ancak beta 2 kat artmadığı için sağlıklı olabilir ama sağlıksız iç gebelik de olabilir dedi
Sağlıklı olma durumu var mıdır?
Bende şu an benzer bir durumdayım. Umarım yolunda giderOlabiliyor mu böyle bir durum. Doktor beni aşırı derece de korkuttu. Rahimde kalınlaşma da varmış. Ancak beta 2 kat artmadığı için sağlıklı olabilir ama sağlıksız iç gebelik de olabilir dedi
Sağlıklı olma durumu var mıdır?
UmarımBende şu an benzer bir durumdayım. Umarım yolunda gider
Benim beta düşük ilerliyor. Dış gebelik ihtimali varmış. Kimyasal da olabilirUmarım
Sizin durum nasıl? Aynı süreç mi?
Benim gibi mi?Benim beta düşük ilerliyor. Dış gebelik ihtimali varmış. Kimyasal da olabilir
Sizin nasıl olduBenim gibi mi?
Merhaba beklenen Regl gününüz gecikmişmiydiBenim beta düşük ilerliyor. Dış gebelik ihtimali varmış. Kimyasal da olabilir
EvetMerhaba beklenen Regl gününüz gecikmişmiydi
MerhabaSon adet tarihim 13 nisan
İlk test yaptım silik çıktı
Beta değerleri;
05.05.2023 - 1.4
10.05.2023 - 103
12.05.2023- 236
16.05.2023- 661
19.05.2023- 835
Doktor kese gördü
Ancak beta artışından dolayı sağlıklı mı değil mi bilmiyorum dedi
Daha önce bu durumu yaşayan var mı?
MerhabaMerhaba
Aynı durumdayoz benim de bat tarihim aynı
Dün dr keseyi gördü. Betaya gerek ypk dedi.
Siz naptınız ?
Aaaa çok üzüldüm tatlımMerhaba
Beta 835ten 2 gün sonra 700lere düştü. Düşük ile sonlandı…
Ben de sizin gibiyim şuan kese göründü beta yavaş ilerliyor gebeliğiniz nasıl gidiyor inşallah bebişiniz sizinledirMerhaba
Aynı durumdayoz benim de bat tarihim aynı
Dün dr keseyi gördü. Betaya gerek ypk dedi.
Siz naptınız ?
MerhabaBen de sizin gibiyim şuan kese göründü beta yavaş ilerliyor gebeliğiniz nasıl gidiyor inşallah bebişiniz sizinledir
Maşallah çok sevindim darısı başımaMerhaba
Evet 10+2 olduk çok şükür
Kalp atışlarıjı duydum
Tatil dönüşü genetik testlere geçeceğim
Geçen cumartrsi gördük miniği baya haraket etmeye başlamıştı çok tuaf bir duygu
Allah isteyen herkese versin
Merak etmeyin sizinkide sizinledir. Kalp atışını geç duyabilirsiniz korkmayın bizde 7lere yakın duyduk
Hadi güzel haberler ver bize deMaşallah çok sevindim darısı başıma![]()
Bugün gittim beta az yükselmiş ve kesem 9 mm den 8. 5 mm e düşmüş düşük yapabilirsin dedi düşmezse kürtaj olacak çok üzgünümHadi güzel haberler ver bize de
Aaaa çok üzüldüm bebeğim gerçektenBugün gittim beta az yükselmiş ve kesem 9 mm den 8. 5 mm e düşmüş düşük yapabilirsin dedi düşmezse kürtaj olacak çok üzgünüm