Beta artisi ne olur yorum yapin cok korkuyorum 😪

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.381
1.803
133
Kizlar selam.
19 ocakta adet oldum, 13 ocağa kadar asilama tedavisi aldim, 13 ocakta asilama yapıldı..
Asilamanin 15. Gunu 15 şubatta beta hcg 843 (Perşembe günü gel, kese görünür dedi ozel Dr.um ama ben korktum bu kadar erken mi görünür kese), 18 subattaa beta hcg 2276 çıktı, doktor deger guzel degil dedi. Gel dedi görmedim ozelde yaptırdım bu testleri aşılama yapan doktorda... en son 19 subattaa devlet hastanesine gittim, ozeldeki doktorum bana güven vermedi. Devletteki doktoruma asilama falan demedim sadece testi yapmasını, adetimin 6 gun geciktigini söyledim beta hcg 2777 çıktı. 19 şubatta... daha çok erken, kese görünmez dedi. Haftaya bu cuma gel dedi
...
Simdi ozeldeki doktora sonucumu attım, hocam 2777 dedim, bana guzel artmıyor dedi. 1 gun sonra test 2276dan 2777e çıkması gayet normaldi bana göre.. ama simdi cok korkuyorum yarin yanıma gel dedi.. kizlar ne olur bana bisey deyin bu doktor ne diyor neden böyle yapıyor moralimi bozuyor boyle olup bebeğini saglikla kucağına alan var mi(((((?

Canım sıkma kendini bence değer güzel yükselmiş belki geç döllenmedir. Zaten kese 5.haftada anca gözükür. Sende başka Bi doktora görün en azından için rahat eder.

Canım sıkma kendini bence değer güzel yükselmiş belki geç döllenmedir. Zaten kese 5.haftada anca gözükür. Sende başka Bi doktora görün en azından için rahat eder.
canim benim doktor niye öyle diyor o zaman güzel artmıyor diyor. Sirf ben oraya gideyim muayene olayım kayıt parası alsin diye düşünmeye başladım. Ama korkutuyor beni.
Devletteki doktora 1 gun sonra gittiğimde erken dedi, 1 hafta sonra keseyi görürüz inşallah dedi. İçim rahat etmişti. Bugun bunlari duymak beni çok korkuttu. ozeldeki doktorlar neden böyle

Doktorunuzu mu değiştirseniz acaba adetin 6 gün gecikmesine o değer çok normal aslında bence telaş yapmayın üç dört gün sonra görürsünüz ben adet gecikmesinden dokuz on gün sonra falan gördüm yanlış hatırlamıyorsam galiba ama yani acele etmeyin doktorunuz da biraz rahatlatmak yerine daha da korkutuyor psikolojikmen iyi bir şey değil bence

Adetim şu an 10 gün geçti, yarin saglik ocağında test yapacam. Umarım 5000li falan olmuştur. Ya anlatamam sana canim benim şu an kalbim sıkışıyor ağrıdan oluyorum karnıma sanci giriyor. Bebegimi kaybetme korkusu var ya. herkes 40 gün dolunca kese görünür dedi. Bugin 35.gunu inşallah bu perşembe cuma gider görürüm

Bu dönemler açıkçası stresli biraz daha bana kalırsa çünkü kese gördük mü kalp atışı aldık mı falan derken her gün düşünme ile geçiyor ama bence strese girmemeye çalışın bol bol dua edin elinizi karnınıza koyun Fatiha ayetel kürsi okuyun bol bol üstelik ağrınız kanamanız falan yoksa şiddetli şekilde bence her şey yolundadır da inşaAllah garanti olsun diye cuma gidin doktora eminim göreceksinizdir

Rabbim razı olsun içime su serptiniz yok cok şükür batmalar gecti, 7 gündür rahatım kanama akıntı da olmadı maşallah hiç. Sadece 2 gündür eşimle kavga ediyoruz cok ağlayınca karnıma hafif ağrılar giriyor baska da biseu yok. İnşallah gidecem o zaman 40 gun olmuş olacak

Bakın ne güzel kanamanız falan da yok şiddetli bi ağrınız da yok kese görünecektir inşaAllah eşinizle de kavga etmemeye iletişim yoksa bu süre zarfında muhatap olmamaya bakın size kendinizi iyi hissettiren insanlar ile muhataplık kurun bu süreçleri olabildiğince sakin ve Allah’a teslim olmuş şekilde geçirin lütfen inşaAllah gittiğinizde hayırlı haberlerinizi bekliyorum sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı inşaAllah

Âminn inşallah güzel insan Rabbimin dediği olur ben elimden geldiğince sakin ve teslim olmuş olacam Rabbime tevekkül ettim.. eşimle ufak tefek şeyler yüzünden kavga eder olduk. O da düzelir inşallah. Ben haber vereceğim inşallah sizlere

Zaten özelde ki doktorlar felaket tellalı gibiler sen sıkma canını işallah hiçbişey olmaz olmicakta ALLAHA DUA ET İŞALLAH O HERŞEYİ BİLENDİR HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İŞALLAH.

Zaten özelde ki doktorlar felaket tellalı gibiler sen sıkma canını işallah hiçbişey olmaz olmicakta ALLAHA DUA ET İŞALLAH O HERŞEYİ BİLENDİR HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İŞALLAH.
Amin canım benim Allah razı olsun hakikaten de öyle yaa kalbim hala agriyo nasıl korktum anlatamam. İnşallah iyi olacak dua ediyorum sen de eder misin canim bana dua

Amin canım benim Allah razı olsun hakikaten de öyle yaa kalbim hala agriyo nasıl korktum anlatamam. İnşallah iyi olacak dua ediyorum sen de eder misin canim bana dua
Tabi kide dua ederim. ALLAHIM İŞALLAH SAĞ SALİM YAVRUNU KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER. SENİN GİBİ KORKU HEYECAN SEVİNÇ İÇİNDE OLAN HERKESE NASİP ETSİN İŞALLAH.

Merhaba bayanlar beta degeri düzenli artmazsa o gebelik ilerlemezmi kese görünse bile

Merhaba canım sanırım düzenli artması sart yani saglikli olduğunu gösterir
Anladım aslı da biliyorum en az yüzde atmış artmalı ama kafamda oturmayan şeyler oldu fikir almak istedim kese görünmesinin falan bir önemi yok sanırsam betayi bebek salgiliyor galiba degilmi düzenli artış olmazsada orda bir sorun var demek

Sanırım 4.5.6 haftada kese oluşuyor tabii ki beta önemli her kadının yapısı farklı kese bazılarında gec görünüyor önemli olan düzenli artış inşallah kaygıların yerini huzura mutluluğa sağlığa bırakır canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…