Candy7777 Mother of two angels🕊️🕊️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.726 5.812 118 23 2 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gnqet13 #21 berfin zehra .!.: Bundan cnm kulaniyom Genişletmek için tıkla... Anladım canım test bozuk gibi sanki başka testin varsa tekrarlamanı tavsiye ederim
berfin zehra .!.: Bundan cnm kulaniyom Genişletmek için tıkla... Anladım canım test bozuk gibi sanki başka testin varsa tekrarlamanı tavsiye ederim
B berfin zehra Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 246 21 13 37 2 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gnqet13 #22 hmb1109 .!.: Anladım canım test bozuk gibi sanki başka testin varsa tekrarlamanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Ama canim kask agilarim ve midem kalkiyor yemek yedimi midem kalkiyor ben agrisi var bende ama 16aralikta adet oldum acaba kacgunum var taminin
hmb1109 .!.: Anladım canım test bozuk gibi sanki başka testin varsa tekrarlamanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Ama canim kask agilarim ve midem kalkiyor yemek yedimi midem kalkiyor ben agrisi var bende ama 16aralikta adet oldum acaba kacgunum var taminin
Candy7777 Mother of two angels🕊️🕊️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.726 5.812 118 23 2 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gnqet13 #23 berfin zehra .!.: Ama canim kask agilarim ve midem kalkiyor yemek yedimi midem kalkiyor ben agrisi var bende ama 16aralikta adet oldum acaba kacgunum var taminin Genişletmek için tıkla... Adeti 16 aralıkta olduysan daha var adetine canım en erken 10 ocak falan olur herhalde ne zaman yumurtladığını biliyormusun
berfin zehra .!.: Ama canim kask agilarim ve midem kalkiyor yemek yedimi midem kalkiyor ben agrisi var bende ama 16aralikta adet oldum acaba kacgunum var taminin Genişletmek için tıkla... Adeti 16 aralıkta olduysan daha var adetine canım en erken 10 ocak falan olur herhalde ne zaman yumurtladığını biliyormusun
G Gnqet13 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 82 14 3 29 2 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Gnqet13 #24 rabianizzz .!.: Allah Allah 5 in üzeri gebelik aslında ama sağlık ocağında ben 146 öğrenmiştim banada gebelik başlangıcı var tam gebe demek için iki kat artarak devam etmesi gerek dedi zaten gebesin onlar prosedür olarak öyle diyorlar bariz gebesin Genişletmek için tıkla... Anladım sağol yorumun için teşekkür ederim
rabianizzz .!.: Allah Allah 5 in üzeri gebelik aslında ama sağlık ocağında ben 146 öğrenmiştim banada gebelik başlangıcı var tam gebe demek için iki kat artarak devam etmesi gerek dedi zaten gebesin onlar prosedür olarak öyle diyorlar bariz gebesin Genişletmek için tıkla... Anladım sağol yorumun için teşekkür ederim