• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta artışı ve kese görünmesi

vhki8484

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
125
24
13
05.05=104
09.05=1305
12.05=4073
beta artışım bu şekilde, bu verilere göre bugün 9000-12000 arası beta değerim olmalı gibi. Haftam 5 hafta 5 gün bu değer çok yüksek değil mi bilemedim ? ve kese gözükür mü bugün? ikiz gebelik ihtimali olabilir mi ?

Ya bana niyeyse sizin ikizmis gibi geliyor ama kimi yerlerde okudum tek gebeliğin de bazen böyle hafif yuksek değerde oluyormuş. Sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü değeriniz düşüp yükselme dalgalanma gostermiyor. Ikiz mi acaba 😍

Ya bana niyeyse sizin ikizmis gibi geliyor ama kimi yerlerde okudum tek gebeliğin de bazen böyle hafif yuksek değerde oluyormuş. Sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü değeriniz düşüp yükselme dalgalanma gostermiyor. Ikiz mi acaba 😍
ahahha ay bilmiyorum ki sürekli araştırıyorum sürekli bakıyorum hayırlısı inşallah:KK200:

Instagramda yabanci birkac kadinin videolarina denk geldim. Hcg degerlerini yazmisti yorumda herkes kendi degerlerini soylemisti. Kadinin degerleri inanilmaz yuksekti biz olsak mol gebelik mi dış mi diye felçler geciririz kadinlar cok rahatti. Yorumlarda da ikizlerimi bu degerlerle ogrendim vs yazmislardi cogunluk ikizdi ya da tek oldugu halde deger yuksekti. Sorunlu gebelik gecirdim kaybettim diyen 1 kisi vardi yorumda onda da deger dusup yukselme gosteriyordu. En az 20 kadinin yorumunu okudum hepsinde de yuksek de olsa artis hep yukariya dogruydu ve sorunsuzdu. Biz kendimizi fazla korkutuyoruz sanirim. Iyi dusunmekte fayda var yabancilar 8. Haftaya kadar doktora bile gitmiyor sadece kan veriyor

Merhaba değerleriniz bana normal geldi ilk hamileliğimde benim de yüksekti ama tek çocuğum oldu

Instagramda yabanci birkac kadinin videolarina denk geldim. Hcg degerlerini yazmisti yorumda herkes kendi degerlerini soylemisti. Kadinin degerleri inanilmaz yuksekti biz olsak mol gebelik mi dış mi diye felçler geciririz kadinlar cok rahatti. Yorumlarda da ikizlerimi bu degerlerle ogrendim vs yazmislardi cogunluk ikizdi ya da tek oldugu halde deger yuksekti. Sorunlu gebelik gecirdim kaybettim diyen 1 kisi vardi yorumda onda da deger dusup yukselme gosteriyordu. En az 20 kadinin yorumunu okudum hepsinde de yuksek de olsa artis hep yukariya dogruydu ve sorunsuzdu. Biz kendimizi fazla korkutuyoruz sanirim. Iyi dusunmekte fayda var yabancilar 8. Haftaya kadar doktora bile gitmiyor sadece kan veriyor
Çok şükür kesemizi gördük, değerler için gayet normal dedi doktor. Biraz olsun stresim azaldı 😍 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz

05.05=104
09.05=1305
12.05=4073
beta artışım bu şekilde, bu verilere göre bugün 9000-12000 arası beta değerim olmalı gibi. Haftam 5 hafta 5 gün bu değer çok yüksek değil mi bilemedim ? ve kese gözükür mü bugün? ikiz gebelik ihtimali olabilir mi ?
Merhaba
24.05= 1537
26.05= 4050
28.05= 9300
Bana da yüksek geldi benim ki. Ama doktor gayet iyi dedi

Merhaba
24.05= 1537
26.05= 4050
28.05= 9300
Bana da yüksek geldi benim ki. Ama doktor gayet iyi dedi
Evet sizinde baya yüksek artmış, benim doktorumda gayet iyi dedi artış için. Tabi ikiz gebelik için bir şey söylemek mümkün değil şu an ama hala emin değilim :)

Merhaba,vajinalde var yok gibi bir durum oldu. Sürekli stres olmayın 11 haziranda gelin dedi doktorumuz:). Bekliyoruz
Benım doktorum vajinal bakmaya gerek yok dedı sıkıntı yoksa zaten 3-5 gun sonra gorucez dedıi çarsambaya genel kan tahlılı ve kese için gideceğim inşallah

Benım doktorum vajinal bakmaya gerek yok dedı sıkıntı yoksa zaten 3-5 gun sonra gorucez dedıi çarsambaya genel kan tahlılı ve kese için gideceğim inşallah
Benim beta yüksek çıkıyor,
1537 ile başladı
4051
9630 şeklinde ilerliyor. Öncesinde de boş gebelik ve düşük olmuştu.
O yüzden baktılar,umarım her şey yolundadır.
İnşallah gönlüne göre olur her şey

Back
X