Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahha ay bilmiyorum ki sürekli araştırıyorum sürekli bakıyorum hayırlısı inşallahYa bana niyeyse sizin ikizmis gibi geliyor ama kimi yerlerde okudum tek gebeliğin de bazen böyle hafif yuksek değerde oluyormuş. Sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü değeriniz düşüp yükselme dalgalanma gostermiyor. Ikiz mi acaba![]()
Çok şükür kesemizi gördük, değerler için gayet normal dedi doktor. Biraz olsun stresim azaldıInstagramda yabanci birkac kadinin videolarina denk geldim. Hcg degerlerini yazmisti yorumda herkes kendi degerlerini soylemisti. Kadinin degerleri inanilmaz yuksekti biz olsak mol gebelik mi dış mi diye felçler geciririz kadinlar cok rahatti. Yorumlarda da ikizlerimi bu degerlerle ogrendim vs yazmislardi cogunluk ikizdi ya da tek oldugu halde deger yuksekti. Sorunlu gebelik gecirdim kaybettim diyen 1 kisi vardi yorumda onda da deger dusup yukselme gosteriyordu. En az 20 kadinin yorumunu okudum hepsinde de yuksek de olsa artis hep yukariya dogruydu ve sorunsuzdu. Biz kendimizi fazla korkutuyoruz sanirim. Iyi dusunmekte fayda var yabancilar 8. Haftaya kadar doktora bile gitmiyor sadece kan veriyor
Anladım, doktorumda öyle söylediMerhaba değerleriniz bana normal geldi ilk hamileliğimde benim de yüksekti ama tek çocuğum oldu
Ayyy cok sevindimÇok şükür kesemizi gördük, değerler için gayet normal dedi doktor. Biraz olsun stresim azaldı2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğiz
İnşallah canm cümlemiz içinAyyy cok sevindimumarim her sey cok cok cok guzel ilerler
![]()
Merhaba05.05=104
09.05=1305
12.05=4073
beta artışım bu şekilde, bu verilere göre bugün 9000-12000 arası beta değerim olmalı gibi. Haftam 5 hafta 5 gün bu değer çok yüksek değil mi bilemedim ? ve kese gözükür mü bugün? ikiz gebelik ihtimali olabilir mi ?
Evet sizinde baya yüksek artmış, benim doktorumda gayet iyi dedi artış için. Tabi ikiz gebelik için bir şey söylemek mümkün değil şu an ama hala emin değilim :)Merhaba
24.05= 1537
26.05= 4050
28.05= 9300
Bana da yüksek geldi benim ki. Ama doktor gayet iyi dedi
Bu arada şu an kaç haftalıksınızMerhaba
24.05= 1537
26.05= 4050
28.05= 9300
Bana da yüksek geldi benim ki. Ama doktor gayet iyi dedi
5+o bugün itibari ileBu arada şu an kaç haftalıksınız
Sağlıklı gelsin inşallah5+o bugün itibari ile![]()
İnşallah 11 haziranda kalp göreceğiz :)Sağlıklı gelsin inşallah![]()
Bizde bugün inşallahİnşallah 11 haziranda kalp göreceğiz :)![]()
Keseyi gördünüz mü acaba aramızda bir gun var ben kese için çarşamba gideceğimİnşallah 11 haziranda kalp göreceğiz :)![]()
Merhaba,vajinalde var yok gibi bir durum oldu. Sürekli stres olmayın 11 haziranda gelin dedi doktorumuz:). BekliyoruzKeseyi gördünüz mü acaba aramızda bir gun var ben kese için çarşamba gideceğim
Benım doktorum vajinal bakmaya gerek yok dedı sıkıntı yoksa zaten 3-5 gun sonra gorucez dedıi çarsambaya genel kan tahlılı ve kese için gideceğim inşallahMerhaba,vajinalde var yok gibi bir durum oldu. Sürekli stres olmayın 11 haziranda gelin dedi doktorumuz:). Bekliyoruz
Benim beta yüksek çıkıyor,Benım doktorum vajinal bakmaya gerek yok dedı sıkıntı yoksa zaten 3-5 gun sonra gorucez dedıi çarsambaya genel kan tahlılı ve kese için gideceğim inşallah