• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftada kırmızı leke ve kese yukarıda olması

Önceki dört aylık su gelişi suyum kalmadı gebelik sonlandırildi bu da boş gebelik işte canım çok üzgünüm yine kürtaj meselesi korkuyorum
Çok geçmiş olsun 4 aylık olmuş baya olsun sıkma canını Allahın işi işte nasipte yoksa her türlü olmuyor duam o ki inşallah haftaya guzel sonuç alırsın olmasa da üzülme bak bende iki kaybım var beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki ve tabiki şer sandığımız şeylerde hayır olduğunu bilmek.
Bende 3 ay önce kürtaj oldum bende çok korkuyorum ne olacak diye
Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun 4 aylık olmuş baya olsun sıkma canını Allahın işi işte nasipte yoksa her türlü olmuyor duam o ki inşallah haftaya guzel sonuç alırsın olmasa da üzülme bak bende iki kaybım var beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki ve tabiki şer sandığımız şeylerde hayır olduğunu bilmek.
Bende 3 ay önce kürtaj oldum bende çok korkuyorum ne olacak diye
Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah
İnşallah inan aileme ben daha gebelik haberini bile vermemiştim şimdi nasıl kürtaj olucam diyecem çok uzulecekler benxe bugun sürekli ağlıyorum başım o kadar ağrıyor ki

İnşallah inan aileme ben daha gebelik haberini bile vermemiştim şimdi nasıl kürtaj olucam diyecem çok uzulecekler benxe bugun sürekli ağlıyorum başım o kadar ağrıyor
Lütfen ağlama stresi sana zarar verir bu defa çok iyi anlıyorum seni son defa gidip bakarsn duruma göre tedaviye başlarlar hemen yine olur ama genetik test vs yaptırdıktan sonra tekrar düşün gebeliği riske atma

IMG_EF0B4947-73DF-4A38-A873-700774D21221.webp

Kızlar doktor gebelikten şüphelendi rahim duvar kalın dedi kan testi negatif çıktı adet oldum yeni sizce gebelik kesesi mi görünen. Sağlık sorunum var ağır ilaçlar kullanıyorum kan değerini ilaçlar etkilemiş olabilir mi benzer durum yaşayan var mı

Lütfen ağlama stresi sana zarar verir bu defa çok iyi anlıyorum seni son defa gidip bakarsn duruma göre tedaviye başlarlar hemen yine olur ama genetik test vs yaptırdıktan sonra tekrar düşün gebeliği riske atma
Yok zaten artik uzun süre düşünmem bir yıl felan

Progestan fitil sizce gelismi durdur mu ben başından beri fitil kullanıyorum

geçmiş olsun kırmızı kanamam olursa ağızdan kahve lekelenme gibi olursa fitil olarak kullanılıyor galiba,bende gebeliğimde kahve lekelenmede hep vajinal kullandım korkmayın inşallah bir zararı olmaz desek amaçlı verıyorlar sakın olup stres yapmamakta fayda var.6 haftada ik hafta kullanıp bırakmıstım sonra 12 haftada tekrar lekelenmem olunca yine aynı şekilde 2 hafta kullanıp bıraktım
Saglikla aldınız mı kucağınıza aynı durum bende de var

Back
X