- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29
- Konu Sahibi Hayatcandann
-
400 civari cikmasi lazim ortalama da siz neden sevinemiyorsunuz? Ben de 9’la ogrenmistimKizlar adetime 4 gun varken 8.21le hamilr olduğumu ogrenmistim 2 kasimda adet gunum yani,47 di ve ven bugun tekrar beta baktirdim (8 kasim) normal artis varmi diye.digeerlerni ozelde yaptırdım busefer saglik ocağında yaptım sabah sonucu almaya gidecem en az kac cikmasi gerekir .hep aklimda kötüyü düşünuyorum kimyasal oalcak düşük falan gecircem bunlari düşünmekten hamile oldugma bile sevinemiyorum
Elinizde barkod var ise gece 12 den sonra da halk sağlığı laboratuvardan da öğrenebilirsiniz. Bir sıkıntı görünmüyor içinizi ferah tutmanızı öneririmKizlar adetime 4 gun varken 8.21le hamilr olduğumu ogrenmistim 2 kasimda adet gunum yani,47 di ve ven bugun tekrar beta baktirdim (8 kasim) normal artis varmi diye.digeerlerni ozelde yaptırdım busefer saglik ocağında yaptım sabah sonucu almaya gidecem en az kac cikmasi gerekir .hep aklimda kötüyü düşünuyorum kimyasal oalcak düşük falan gecircem bunlari düşünmekten hamile oldugma bile sevinemiyorum
2 kasim salı 47Kaç bugün?
Malesef ya bilseydim isterdim her dk e nabiza girip takip ediyorim ama ilk doktorun acmasi gerekiyormus sonra.e nabiza düşuyormusElinizde barkod var ise gece 12 den sonra da halk sağlığı laboratuvardan da öğrenebilirsiniz. Bir sıkıntı görünmüyor içinizi ferah tutmanızı öneririm
Düşük yapacam psikolojisine girdim 2 düşukten sonra bi kızım oldu cok sukur suan 3 yasinda .400 civari cikmasi lazim ortalama da siz neden sevinemiyorsunuz? Ben de 9’la ogrenmistim
Kolay gelsin o zaman, boyle hayat zor. Arada elinizdekine sukredip mutlu olmayi deneyinDüşük yapacam psikolojisine girdim 2 düşukten sonra bi kızım oldu cok sukur suan 3 yasinda .
Elinizde barkod var ise gece 12 den sonra da halk sağlığı laboratuvardan da öğrenebilirsiniz. Bir sıkıntı görünmüyor içinizi ferah tutmanızı öneririm
Sonuç güzel. Ben ilk mesajı yanlış anlamışım.Iyimi sizce doktoruma yarin bildircem.busefer de yuksek mi
2 kasım 47
8 kasım 804
Sagol canim benimse icim rahat etti biraz:)Sonuç güzel. Ben ilk mesajı yanlış anlamışım.
Aaa malatyali misin
Evet canım malatayda yaşıyorum:) sendemi malatyadasimAaa malatyali misin
Ben malatyaliyim ama Elazığ da görev yapıyorumEvet canım malatayda yaşıyorum:) sendemi malatyadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?