- 31 Ekim 2023
- 51
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi beyazmelek0156
-
Evet kese göründükten sonra ki içindede bebek ve kalp atışı varsa beta takibi yapılmıyor yani bir önemi yok bunlara takılmayın sağlıkla gelsinVajinal ultrason ile Keseyi gördüm içinde bebek ve kalp atışları vardı ama doktor dinletmedi erken dedi 3 kasımda beta verdim 3542 çıktı dana önce kanamam olduğu için doktor önlem amaçlı bugün tekrar beta istedi 7 Kasım 5215 çıktı artış az değil mi ya
Ay ben az artınca korktum vallaKeseyi gördükten sonra beta değerinin bir anlamı yok ki. Bebiş sağlıklı iyi demek ki rahat olun
Allah razı olsun az artış olunca korktum ve benim çift embriyo Kasım 2-3 arası su gibi kanama yaşadım hatta kendimce acaba biri mi düşüyor dedim ve şimdi aklıma da acaba o kanamadan dolayı mı dengesiz arttı dedim ama içimi rahatlattınızEvet kese göründükten sonra ki içindede bebek ve kalp atışı varsa beta takibi yapılmıyor yani bir önemi yok bunlara takılmayın sağlıkla gelsin
Bende boş gebelik yaşamıştım beta düzensiz artınca öğrenmiştim bunu beta takibi okadar yıpratan bir süreç ki ben arttımı acaba ya artmazsa ya iki katı olmazsa diye o dönemi aşırı stres ve üzüntü içinde geçirdim çok kötüydü bu yüzden az arttı zaten. Ozaman doktorum demişti kese gözükürse bebek damar vs gözükürse zaten önemi yok betanın diye. Birde benimde ozaman vajinal muayenede kesemin üst tarafında sıvı gözüküyor demişti böyle bi su kahverengi kırmızı arası yavaş yavaş o akıyor demişti belki sizinde öyle bişeydir yani önemli bişey değil demiştiAllah razı olsun az artış olunca korktum ve benim çift embriyo Kasım 2-3 arası su gibi kanama yaşadım hatta kendimce acaba biri mi düşüyor dedim ve şimdi aklıma da acaba o kanamadan dolayı mı dengesiz arttı dedim ama içimi rahatlattınız
Bende hiç kanama alanı ve ya bir şey görünmedi doktorda şaşırdı nerden geliyor bu kan diye şimdilik yok inşallahta olmazBende boş gebelik yaşamıştım beta düzensiz artınca öğrenmiştim bunu beta takibi okadar yıpratan bir süreç ki ben arttımı acaba ya artmazsa ya iki katı olmazsa diye o dönemi aşırı stres ve üzüntü içinde geçirdim çok kötüydü bu yüzden az arttı zaten. Ozaman doktorum demişti kese gözükürse bebek damar vs gözükürse zaten önemi yok betanın diye. Birde benimde ozaman vajinal muayenede kesemin üst tarafında sıvı gözüküyor demişti böyle bi su kahverengi kırmızı arası yavaş yavaş o akıyor demişti belki sizinde öyle bişeydir yani önemli bişey değil demişti
Bugün gittim kontrol oldum kalp sesini duydum çok şükürrr 7+2 olmuşumİnşallah canım sen stres yapma her şey yolundadır içini ferah tut
Maşallah ne güzelBugün gittim kontrol oldum kalp sesini duydum çok şükürrr 7+2 olmuşumçiğ süt kaynattım da bir bardak içsem olur mu
Maşallah ne güzelay hiç bilmiyorum ki süt içilir heralde ya bir zararı olmaz bence süt faydalı değil mi zaten benim bilmediğim bir zararı varsa bilmiyorum canım ben bir şey duymadım hiç ğ
internette günde 2-3 bardak için yazıyorMaşallah ne güzelay hiç bilmiyorum ki süt içilir heralde ya bir zararı olmaz bence süt faydalı değil mi zaten benim bilmediğim bir zararı varsa bilmiyorum canım ben bir şey duymadım hiç
Merhaba benim 6+5 de kese göründü bebek görünmedi doktor 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Boş gebelik ihtimali olabilir dedi beta degerlerim düzenli artıyor gibi boş gebelikte beta nasik oliyi acabaBende boş gebelik yaşamıştım beta düzensiz artınca öğrenmiştim bunu beta takibi okadar yıpratan bir süreç ki ben arttımı acaba ya artmazsa ya iki katı olmazsa diye o dönemi aşırı stres ve üzüntü içinde geçirdim çok kötüydü bu yüzden az arttı zaten. Ozaman doktorum demişti kese gözükürse bebek damar vs gözükürse zaten önemi yok betanın diye. Birde benimde ozaman vajinal muayenede kesemin üst tarafında sıvı gözüküyor demişti böyle bi su kahverengi kırmızı arası yavaş yavaş o akıyor demişti belki sizinde öyle bişeydir yani önemli bişey değil demişti
Herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum ama benim beta artıyordu ama az artıyordu iki katı artmadı hiç bu şekilde anladılar zaten. Ben şuan 6+2de kalp atışı duydum. Vajinal bakmadı mı doktor. Boş gebelikte senin haftalarında kesenin içinde damar gözükmesi gerek demişlerdi bende oda gözükmüyodu bebek gözükmese bile bebeği besleyen damarın gözükmesi gerektiğini söylemiştiMerhaba benim 6+5 de kese göründü bebek görünmedi doktor 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Boş gebelik ihtimali olabilir dedi beta degerlerim düzenli artıyor gibi boş gebelikte beta nasik oliyi acaba
Karından baktılar vajinal benim için zor . Yolk saç kesesini bende de görmediler .teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum ama benim beta artıyordu ama az artıyordu iki katı artmadı hiç bu şekilde anladılar zaten. Ben şuan 6+2de kalp atışı duydum. Vajinal bakmadı mı doktor. Boş gebelikte senin haftalarında kesenin içinde damar gözükmesi gerek demişlerdi bende oda gözükmüyodu bebek gözükmese bile bebeği besleyen damarın gözükmesi gerektiğini söylemişti
İnşallah ilerleyen günlerde görürsünüz bebeğiniziKarından baktılar vajinal benim için zor . Yolk saç kesesini bende de görmediler .teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
İnşallah sağ olunİnşallah ilerleyen günlerde görürsünüz bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?